Pse të zgjedhësh A ABIESSE?

Dimensione: px
Iniziare la visualizzazioe della pagina:

Download "Pse të zgjedhësh A ABIESSE?"

Transcript

1

2 Selia Qëndrore Selia Qëndrore E themeluar në Tiranë më 1995 A BI ESSE u bë shpejt një nga pikat e referimit në sektorin e shpërndarjes së materialit elektrik. Duke besuar se vetëm më i miri, është mjaftueshëm i mirë, kompania ka nënvizuar rëndësinë e cilësisë së produktit dhe shërbimit, duke u siguruar që klienti të kthehet sërish. A BI ESSE është një ndërrmarje dinamike në zgjerim të vazhdueshëm dhe sot ka 4 filiale në Tiranë për të mbuluar më së miri territorin dhe kërkesën e tregut. Aktiviteti i shoqerisë ka filluar me shpërndarjen e materialit elektrik për t u zgjeruar në kohë dhe në sektorë të tjerë si ndriçimi, siguria, domotika, automatika industriale, UPS, gjeneratorë e stabilizatorë. Pse të zgjedhësh A ABIESSE? Filiali Tirana 1-STacioni TreniT Për besueshmërinë, sepse stafi i i ABIESSE-s A punon punon për për të të parashikuar dhe dhe plotësuar kërkesat më specifike të klientit, në mënyrën më ekonomike dhe në limitet e kohës. Të gjitha produktet që shiten, ndiqen per t u ofruar klientëve ndihmesën falas për implementimin e tyre sa më efikas. Sepse punon: ta drejtojë kompaninë në krijimin e vlerave për klientët dhe kanaleve të reja të shitjes; të rivlerësojë nevojat dhe kërkesat e konsumatorit; të jetë operacionale. Sepse aplikon standarde të larta të etikës së bisnesit në të gjithë aktivitetin e kompanisë. U ofron shërbim të personalizuar konsumatorëve dhe u garanton shërbime konkuruese klientëve të vet, përmes një personeli profesionist të mbështetur nga një strukturë organizative efiçente. Sepse investon për të nesërmen e sigurt të kompanisë dhe bashkëpunëtorëve të saj, përmes profesionalizmit, eksperiencës tashmë 20-vjeçare dhe përgjegjshmërisë; çdo vendim për zgjerimin e aktivitetit, shkon paralel me rritjen e përgjegjësive, vlerësimin e zhvillimeve të tregut dhe kërkesave të klientëve. Filiali Tirana 2-Zogu i Zi Filiali Tirana 3-Brylli 1

3 A Bi esse Në këtë katalog janë paraqitur kategoritë më kryesore, por kompania ka një gamë shumë më të gjerë produktesh dhe shërbimesh dhe një raport optimal cilësi - çmim. 2

4 Tema Faqe 1. Çelësa-Priza Axolute Living Light Matix Luna Kuti për Fruta Torreta të Ndryshme Shkyçës Qarku Legrand Shkyçës Qarku RX Shkyçës Qarku TX3-DX Shkarkues Mbitensioni T2 SPD Shkyçës Qarku Schneider-Electric Shkyçës Qarku E60N Shkyçës Qarku ic60n Lëshues Modular ict Llambë Sinjalizimi iil Mbajtëse Sigurese STI Shkyçës Qarku Diferencial iid Shkyçës Qarku Diferencial idpn - ic Rele Modulare itl Pulsanteri Industriale Lëshues Industrial LC1K Lëshues Industrial LC1D Lëshues Industrial LC1DT Lëshues Industrial LC1F Rele Termike LRD Minirele Seria RSB-RXM-RUM-RPM Shkyçës Qarku për Fuqi Motorike GV Komutatorë Linje Tela dhe Kabllo NO7V-K - 450/750V H05V-K - 300/500V N07G9-K 450/750V FROR - 450/750 V FROR - 300/500V HO7RN-F - 450/750V Tel bakri i zhveshur FG7(O)R - 0,6/1KV FG7OH2R - 0,6/1KV FG7(O)M1-0,6/1KV FG7OH2M1-0,6/1KV FTG10(O)M1-0,6/1KV FG40HM1-100/100V FR2OR - 450/750V FR2OH2R - 450/750V TR-R Kabëll Telefonik i Brendshëm TE-HR Kabëll Telefonik i Jashtëm Kabëll Telefonik i Sheshtë TV SAT Kabëll 75Ω 57 Tema Faqe 6.20 RG59 Kabëll 75Ω për CCTV Kabëll Alarm Zjarri, Klasa 2, 300/500 V Kabëll Alarm Zjarri, Klasa 3, 450/750 V FG40HM1-100/100V Kabëll Alarm Vjedhje, Klasa 2, 300/500 V Kabëll për Altoparlantë Audio Kabëll për Transmetim të Dhënash Tubat dhe Aksesorët e Tyre Kuti Shpëndarese Panel Elektrik Plastik Modular Spina dhe Priza Industriale Citofoni dhe Videocitofoni Post i Brendshëm Videocitofonik Post i Brendshëm Citofonik Pulsantiera e Jashtme Seria Sistem Citofonik 4+n Sistem Videocitofonik me 5 Fije Sistem Videocitofonik me 2 Fije Sisteme Sigurie Sistem Alarm Vjedhje Sistem Alarm Vjedhje Sistem Alarm Vjedhje Radio Sistem Sinjalizim Zjarri Tradicional Sistem Sinjalizim Zjarri me Adresim Sistem Sinjalizim Gazi Kanalina Kanalinë Metalike Kanalinë Plastike Rrjete Transmetim të Dhënash Priza Data Patch Panel Patch Korde RACK Aksesorë për RACK UPS Gjenerator Shtylla dhe Aksesorë Automatizime për Dyer Sisteme Televizive Antenat Amplifikatorët Priza Shpërndarës Aspiratorë Kapikorda Sisteme Rrufepritësi Siguresat dhe Bazamentët e tyre Tuba dhe Puseta 107 3

5 A Bi esse Air. Elegante Vetëm tek 4

6 si kurrë më parë A BI ESSE 5

7 Xham A Bi esse Alumin VNN VZS VKA VSA VBB Air Metalike XC XS HD HC HS Të ngjyrosura CR BR AZ SAN NX Druri BG RC BM VS HD Guri LFR Modulariteti LTK Lwe RLV RMC 2 module 3 module 4 module 6 module 6

8 Druri Lëkurë LAe Metalike LCA LNC SLC SLS Të bardha Xhel XC XS NR HD CGw Shkëlqim DB DA DZ DR DV Çeliku TC or osn SAN AXL Modulariteti AXS 2 module 3 module 4 module 6 module 7

9 Fruta A Bi esse HC4283 HC4380 H4382/230 HC4305/6 HS4432 H4384X1 HC4451 HD4177 HB4703X Çelës aksial 1P 16A 1mod. HS4001 HC4001 HD4001 Çelës aksial 2P 20A 1mod. HS4002 HC4002 HD4002 Deviator aksial 1P 16A 1mod. HS4003 HC4003 HD4003 Invertitor aksial 16A 1mod. HS4004 HC4004 HD4004 Pulsant aksial 1P No 10A 1mod. HS4005 HC4005 HD4005 Çelës aksial 1P 16A 2mod. HS4001/2 HC4001/2 HD4001M2 Deviator aksial 1P 16A 2mod. HS4003/2 HC4003/2 HD4003M2 Invertitor aksial 16A 2mod. HS4004/2 HC4004/2 HD4004M2 Pulsant aksial 1P No 10A 2mod. HS4005/2 HC4005/2 HD4005M2 Pulsant 1P 10A i dyfishtë 1mod. No+No - me interbllokim HS4037 HC4037 HD4037 Komutator 1P mod. 16A - me interbllokim HS4027 HC4027 HD4027 Pulsant me tërheqje 1P 1mod. No 10A HS4033 HC4033 HD4033 Çelës i thjeshtë 1P 16A 1mod. HS4051 HC4051 HD4051 Deviator 1P 16A 1mod. HS4053 HC4053 HD4053 Invertitor 16A 1mod. HS4054 HC4054 HD4054 Pulsant 1P No 10A 1mod. HS4055 HC4055 HD4055 Çelës i thjeshtë 1P 16A 2mod. HS4051/2 HC4051/2 HD4051M2 Deviator 1P 16A 2mod. HS4053/2 HC4053/2 HD4053M2 Invertitor 16A 2mod. HS4054/2 HC4054/2 HD4054M2 Pulsant 1P No 10A 2mod. HS4055/2 HC4055/2 HD4055M2 Prizë universale 2P+T 10/16A HS4140/16 HC4140/16 HD4140A16 Prizë universale 2P+T 10/16A e kuqe H4140/16R Prizë shuko 2P+T 16A e kuqe HS4140 HC4140 HD4140 Prizë shuko 2P+T 16A e kuqe H4140R Prizë bivalente 2P+T 10/16A HS4180 HC4180 HD4180 Prizë bivalente 2P+T 10/16A e kuqe H4180R Prizë TV fundore me konektor mashkull HS4202D HC4202D Prizë TV kaluese me konektor mashkull HS4202P HC4202P HD4202D HD4202P Prizë TV+SAT fundore - 1 kabëll hyrje HS4214D HC4214D HD4214D Prizë telefoni RJ11 (4/6) tip K10 HS4258/11N HC4258/11N HD4258C11N Prizë data RJ45 UTP cat6 - toolless HS4279C6 HC4279C6 HD4279C6 Prizë data RJ45 STP cat6 - toolless HS4279C6S HC4279C6S HC4279C6S Prizë data RJ45 STP cat6a - toolless HS4279C6A HC4279C6A HD4279C6A 8

10 Fruta HC4511/12 HS4442 H4040 HD4433 HC HC4402 HC4279C6 HS4285 HX4001 HS4431 HS4294 Axo Morseto L4525 Prizë audio me konektor RCA x 2 HS4281 HC4281 HD4281 Prizë audio me konektor wi-fi HS4294 HC4294 HD4294 Prizë me dalje USB HS4285 HC4285 HD4285 Zile e thjeshtë 230V 8VA HS4351/230 HC4351/230 HD4351V12 Zile elektronike 3 tone 12Vac/dc HS4355/12 HC4355/12 HD4355V230 Llambë emergjence e rikarikueshme 230V HS4380 HC4380 HD4380 Dier për ngarkesë rezistive w me deviator dhe siguresë - 1mod. HS4402 HC4402 HD4402 Dier me pulsant për ngarkesë rezistive w, për transformator elektronik w - 2mod. HS4409 HC4409 HD4409 Dier me pulsant për ngarkesë rezistive w, dhe për transf. ferromanjetik VA, Soft-Start - 2mod. HS4413 HC4413 HD4413 Marrës sinjali IR me 2 kanale me 2 rele me interbllokim 4A cosφ1-230vac - 2mod. HS4426 HC4426 HD4426 Telekomandë për komandimin e marrësave IR - 16 kanale transmetimi - (AAA) 2x1,5V 3529 Çelës me sensor IR pasiv me vonesë fikjeje të regjistrueshme nga 6sec.-10min. - dalja rele 230V 2A HS4431 HC4431 HD4431 Çelës me sensor IR pasiv me vonesë fikjeje të regjistrueshme nga 6sec.-10min. - dalja rele 230V 6A për ngarkesë rez., 2A për ngarkesë ind. HS4432 HC4432 HD4432 Termostat ambienti elektronik 230V - dalja rele 1P No/NC 250Vac 2A HS4441 HC4441 HD4441 Kronotermostat javor me bateri - programim automatik/manual dhe dimër/verë-dalja rele 1P No/ NC230V 5A për ngarkesë rez., 3A për ngarkesë ind. HS4451 HC4451 HD4451 Sensor gazi GPL me sinjalizim optik dhe akustik - 12Vac/dc 2mod. HS4512/12 HC4512/12 HD4512V12 Përsëritës sinjali për sensor gazi - dalja rele 1P No/NC 230V 6A për ngarkesë rez., 2A për ngarkesë ind. HS4520 HC4520 HD4520 Transforamtor 230/12Vac 4VA - 2mod. HS4541 HC4541 HD4541 Tapë fallco 1/2mod. HS4949 HC4949 HD4949 Tapë fallco 1mod. HS4950 HC4950 HD4950 9

11 10 A Bi esse

12 Me shkëlqim PT origjinale PL NK of NL Monokrome PR GL 4.5 Dekor BN Te AR Modulariteti RM GK Ne SP 2 module 3 module 4 module 7 module 11

13 A Bi esse Të ngjyrosura Ae origjinale RK SQ PK CB Natyrale Kristal AR BI Te ACS NA Metalike KF KG AD VD od Druri AG NS BZ oa LCA Modulariteti LBA LNC 2 module 3 module 4 module 7 module 12

14 Fruta L4284 L4311/10 L4374/230 L4382/230 L4432 NT4406 NT4425N NT4294 L4262/12 N4301/10 N4305/6 NT4037 Çelës i thjeshtë 1P 16A 1mod. L4001N NT4001N N4001N Çelës 2P 16A 1mod. L4002N NT4002N N4002N Deviator 1P 16A 1mod. L4003N NT4003N N4003N Invertitor 16A 1mod. L4004N NT4004N N4004N Pulsant 1P No 10A 1mod. L4005N NT4005N Çelës aksial 1P 16A 1mod. L4051A N4005N Deviator aksial 1P 16A 1mod. L4053A Pulsant aksial 1P No 10A 1mod. L4055A NT4051A NT4053A NT4055A N4051A N4053A N4055A Pulsant me tërheqje 1P No 10A 1mod. L4033 NT4033 N4033 Pulsant 1P NC 10A 1mod. L4034N NT4034N N4034N Pulsant 1P 10A i dyfishtë No+No - me interbllokim L4037 NT4037 N4037 Komutator 1P A - me interbllokim L4027 NT4027 N4027 Pulsant 1P No 10A 1mod. - portallambë të kuqe L4038R NT4038R N4038R Pulsant 1P No 10A 1mod. - portallambë jeshile L4038V Prizë universale 2P+T 10/16A L4140/16 NT4140/16 N4140/16 Prizë universale 2P+T 10/16A e kuqe L4140/16R Prizë 230V me transformator izolimi për makinë rroje - dalja 115/230Vac 20VA 3mod. L4177 NT4177 N4177 Prizë shuko 2P+T 16A L4141 NT4141 N4141 Prizë shuko 2P+T 16A e kuqe L4140R Prizë bivalente 2P+T 10/16A L4180 NT4180 N4180 Prizë bivalente 2P+T 10/16A e kuqe L4180R NT4038V N4038V Prizë TV fundore me konektor mashkull L4202D NT4202D Prizë TV kaluese me konektor mashkull L4202P NT4202P N4202D N4202P Prizë TV+SAT fundore - 1 kabëll hyrje L4214D NT4214D N4214D Prizë telefoni RJ11 (4/6) tip K10 L4258/11N NT4258/11N N4258/11N Prizë data RJ45 UTP cat5e - toolless L4279C5E NT4279C5E Prizë data RJ45 UTP cat6 - toolless L4279C6 NT4279C6 Prizë data RJ45 STP cat6 - toolless L4279C6S NT4279C6S Prizë data RJ45 STP cat6a - toolless L4279C6A NT4279C6A N4279C5E N4279C6 N4279C6S N4279C6A 13

15 Fruta A Bi esse LN4040 N4380 N4434N N4441 NT4915M2ADN L4451 NT4431 NT4033 NT4511/12 L4450 L4384/1 L4385 Zile e thjeshtë 230V 8VA L4351/230 NT4351/230 N4351/230 Zile elektronike 3 tone 12Vac/dc L4355/12 NT4355/12 N4355/12 Llambe emergjence e rikarikueshme 230V L4380 NT4380 N4380 Dier për ngarkesë rezistive w me deviator dhe siguresë - 1mod L4402N NT4402N N4402N Dier për ngarkese rezistive w - 1mod. L4406 NT4406 N4406 Dier me pulsant për ngarkesë rezistive w dhe për transf. ferromanjetik VA, Soft-Start - 2mod. L4413N NT4413N N4413N Çelës me sensor IR pasiv me vonesë fikjeje të regjistrueshme nga 6sec.-10min. - dalja rele 230V 6A për ngarkesë rez., 2A për ngarkesë ind. L4432 NT4432 N4432 Termostat ambienti elektronik 230V - dalja rele 1P No/NC 250Vac 2A L4441 NT4441 N4441 Termostat ambienti elektronik 230V me komutator dimër/verë - dalja rele C/No 250Va.c. 2A L4442 NT4442 N4442 Kronotermostat javor me bateri - programim automatik/manual dhe dimër/verë - dalja rele 1P No/NC 230V 5A për ngarkesë rez., 3A për ngarkesë ind. L4451 NT4451 N4451 Sensor gazi GPL me sinjalizim optik dhe akustik - 12Vac/dc 2mod. L4512/12 NT4512/12 N4512/12 Persëritës sinjali për sensor gazi - dalja rele 1P No/NC 230V 6A për rez., 2A për ind. 2 mod. L4520 NT4520 N4520 elektrovalvul gazi No 12Vac - fileto 3/4 me reduksion 1/2 - IP65 - temp C L4525/12NO Transforamtor 230/12Vac 4VA - 2mod. L4541 NT4541 N4541 Kapak për çelës dev/inv 1mod. L4911N NT4911N N4911N Kapak për pulsant 1mod. L4915N NT4915N Tapë fallco 1mod. N4915N Kapak për çelës dev/inv 2mod. L4911M2N NT4911M2N N4911M2N Kapak për pulsant 2mod. L4915M2N NT4915M2N N4915M2N Kapak për çelës dev/inv 3mod. L4911M3N NT4911M3N N4911M3N Kapak për pulsant 3mod. L4915M3N NT4915M3N N4915M3N L4950 NT4950 N

16 15

17 Metalike A Bi esse MSL Të ngjyrosura MGL MTA MIR GNN Xhel TBC GCR TBM TRT TGG Xhel CBN CVC CAR CAB CAV Flori Të bardha CRD CVS CBU GoS GoR BCN Modulariteti BAV BCD 2 module 3 module 4 module 6 module 2+2 module module 16

18 Fruta Çelës i thjeshtë 1P 16A 1mod. AM5001 Deviator 1P 16A 1mod. AM5003 Pulsant 1P No 10A 1mod. AM5005 Invertitor 16A 1mod. AM5012 Çelës 2P 16A 1mod. AM5011 Çelës i thjeshtë 1P 16A 1mod. - ndriçim i fortë AM5001L Deviator 1P 16A 1mod. - ndriçim i fortë AM5003L Pulsant 1P No 10A 1mod. - ndriçim i fortë AM5005L Çelës i thjeshtë 1P 16A 2mod. AM5001/2 Deviator 1P 16A 2mod. AM5003/2 Pulsant 1P No 10A 2mod. AM5005/2 Invertitor 16A 2mod. AM5012/2 Pulsant me tërheqje 1P No 10A 1mod. AM5006 Pulsant 1P No i ndriçueshëm - me vend për shkrimin e emrit AM5008 Pulsant NO i dyfishtë - me interbllokim AM5037AB Komutator 1P A - me interbllokim AM5052 Pulsant 1P No 10A 1mod. - portallambë portokalli AM5057A Pulsant 1P No 10A 1mod. - portallambë të kuqe AM5057R Pulsant 1P No 10A 1mod. - portallambë jeshile AM5057V Dier për ngarkesë rezistive w - 1mod. AM5706 Dier me pulsant për ngarkesë rezistive w, dhe për transf. ferromanjetik VA, Soft-Start - 2mod. AM5703 Dier me pulsant për transformator elektronik VA - 2mod. AM5707 Prizë universale 2P+T 10/16A AM5440/16 Prizë universale 2P+T 10/16A e kuqe A5440/16R Prizë bivalente 2P+T 10/16A AM5180 Prizë bivalente 2P+T 10/16A e kuqe A5180R Prizë telefoni RJ11 (4/6) tip K10 AM5958/11N Prizë data RJ45 UTP cat5e - toolless AM5979C5E Prizë data RJ45 UTP cat6 - toolless AM5979C6 Prizë data RJ45 STP cat6 - toolless AM5979C6S Prizë TV fundore me konektor mashkull AM5173D Prizë TV kaluese me konektor mashkull AM5173P Prizë TV+SAT fundore - 1 kabëll hyrje AM5175D Termostat ambienti elektronik 230V - dalja rele 1P No/NC 250Vac 2A AM5711 Sensor gazi GPL me sinjalizim optik dhe akustik - 12Vac/dc 2mod. AM5732/12 Përsëritës sinjali për sensor gazi - dalja rele 1P No/NC 230V 6A për ngarkesë rez., 2A për ngarkesë ind. AM5730 Transforamtor 230/12Vac 4VA - 2mod. AM5734 Çelës me sensor IR pasiv me vonesë fikjeje të regjistrueshme nga 6sec.-10min. - dalja rele 230V 2A AM5751 Çelës me sensor IR pasiv me vonesë fikjeje të regjistrueshme nga 6sec.-10min.- dalja rele 230V 6A për ngarkesë rez., 2A për ind. AM5752 Zilë e thjeshtë 230V 8VA AM5041 Zile elektronike 3 tone 12Vac/dc AM5755/12 matix - tasca portabadge 3 moduli AM5765 Tapë fallco 1mod. AM

19 A Bi esse LUNA 18

20 Pllaka BN Modulariteti AV GC GM VM 2 module 3 module 4 module 2+2 module module Fruta Çelës i thjeshtë 1P 16A 1mod. C4001L Çelës 2P 16A 1mod. C4002L Deviator 1P 16A 1mod. C4003L Invertitor 16A 1mod. C4004L Pulsant 1P No 10A 1mod. C4005L Çelës i thjeshtë 1P 16A 2mod. C4001L/2 Deviator 1P 16A 2mod. C4003L/2 Invertitor 16A 2mod. C4004L/2 Pulsant 1P No 10A 2mod. C4043/2 Pulsant me tërheqje 1P No 10A 1mod. C4033 Prizë universale 2P+T 10/16A C4140/16 Prizë shuko 2P+T 16A C4141 Prizë bivalente 2P+T 10/16A C4180 Prizë TV fundore me konektor mashkull - 1mod. C4202D Prizë TV kaluese me konektor mashkull - 1mod. C4202P Prizë TV fundore me konektor mashkull - 2mod. C4202D/2 Prizë telefoni RJ11 (4/6) tip K10-1mod. C4232/11 Prizë telefoni RJ11 (4/6) tip K10-2mod. C4233/11 Prizë data RJ45 UTP cat5e - toolless C4279C5E Prizë data RJ45 UTP cat6 - toolless C4279C6 Zile e thjeshtë 230V 8VA C4351/230 Pulsant 1P No 10A 1mod. - portallambë portokalli C4371A Pulsant 1P No 10A 1mod. - portallambë të kuqe C4371R Pulsant 1P No 10A 1mod. - portallambë jeshile C4371V Dier për ngarkesë rezistive w me deviator dhe sigurese - 1mod. C4402 Tapë fallco 1mod. C4950S 19

21 A Bi esse Kuti për fruta 20

22 Kuti për inkasim në mur tulle 502e - 2 mod. 503e - 3 mod. 504e - 4 mod. 506L - 6 mod. Kuti për inkasim në mur karton gipsi 506e mod. PB502-2 mod. PB503-3 mod. PB504-4 mod. PB506-6 mod. Kuti për instalim jashtë murit me ngjyrë të bardhë PB mod. 503BI - 3 mod. 504BI - 4 mod. Kuti për instalim jashtë murit, IP40, për seritë Luna, Living-Light me ngjyrë GRI / Kuti për instalim jashtë murit, IP55, për seritë Luna, Living-Light me ngjyrë GRI Suport hermetik për instalim brenda murit, IP55, për seritë Luna, Living-Light 24603N 24603L

23 A Bi esse Kuti për instalim jashtë murit, IP40, për serinë Matix me ngjyrë GRI / Kuti për instalim jashtë murit, IP55, për serinë Matix me ngjyrë GRI V Suport hermetik për instalim brenda murit, IP55, për serinë Matix

24 Torretë e inkasuar në dysheme, për dysheme teknollogjike, së bashku me aksesorët Torrete me kapak të personalizueshëm Module Luna ose LLL: 10 Module Matix: 8 Dimensionet: 185 x 270 x 92,5 : Torrete me kapak të personalizueshëm Module Luna ose LLL: 20 Module Matix: 16 Dimensionet: 305 x 270 x 92,5 : Torrete me kapak të personalizueshëm Module Luna ose LLL: 30 Module Matix: 24 Dimensionet: 441 x 270 x 92,5 : Torretë me kapak inoks Module Luna ose LLL: 10 Module Matix: 8 Dimensionet: 185 x 270 x 92,5 : Torrete me kapak inoks Module Luna ose LLL: 20 Module Matix: 16 Dimensionet: 305 x 270 x 92,5 : Torrete me kapak inoks Module Luna ose LLL: 30 Module Matix: 24 Dimensionet: 441 x 270 x 92,5 : Suport për fruta Luna ose Living-Light Module Luna ose LLL: 5 : Suport për fruta Matix Module Matix: 4 : Torretë për instalim mbi dysheme, së bashku me aksesorët Torretë plastike me 2 faqe, ngjyrë gri të errët Module Luna ose LLL: 4+4 Module Matix: 4+4 Dimensionet: 158 x 110 x 141 : Torrete plastike me 2 faqe, ngjyrë gri të çelët Module Luna ose LLL: 4+4 Module Matix: 4+4 Dimensionet: 158x110x141 : Adaptor për instalim suporti 3mod. të çdo serie Module Luna ose LLL: 3 Module Matix: 3 : Tapë mbyllëse me finiture gri të çelët : Tapë mbyllëse me finiture gri të errët : Suport për Living-Light me finiturë gri të errët Module Luna ose LLL: 4 : Suport për Luna me finiturë të bardhë Module Luna ose LLL: 4 : Suport për Living-Light me finiturë gri të çelët Module Luna ose LLL: 4 : Suport për Matix me finiturë gri të errët Module Matix: 4 : Suport për Matix me finiturë gri të çelët Module Matix: 4 : Kuti për inkasimin e torretës 8-10 mod. në dysheme betoni Dimensionet: 202 x 279 x 97 : S Kuti për inkasimin e torretës 16-20mod. në dysheme betoni Dimensionet: 322 x 279 x 97 : S Kuti për inkasimin e torretës 24-30mod. në dysheme betoni Dimensionet: 438 x 279 x 97 : S Torretë për instalim mbi dysheme, së bashku me aksesorët Torretë plastike me 1 faqe për Living-Light, ngjyrë gri të errët Module Luna ose LLL: 5 : Torretë plastike me 1 faqe për Matix, ngjyrë gri të errët Module Matix: 4 : Bazë për torretë me një faqe : N Çift aksesorësh për bashkimin e torretave në vertikale : Kapak për 4 mod. Matix :

25 A Bi esse RX³ - Shkyçës qarku magneto-termik për përdorim kryesisht në ambiente civile, i paaksesorueshëm Nr. Pole Nr. Module Rryma A IEC Klasifikimi IEC Kurba B Kurba C KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA RX³ - Shkyçës qarku vetëm për rryma diferenciale, për përdorim kryesisht në ambiente civile, i paaksesorueshëm Nr. Pole Nr. Module Rryma A Rryma Diferenciale A ,03 AC ,03 AC ,03 AC ,03 AC ,03 A ,03 A ,03 A ,03 AC ,03 AC ,03 AC ,03 A ,03 A ,03 A Tipi 24

26 TX³ - Shkyçës qarku magneto-termik, i aksesorueshëm Nr. Pole Nr. Module Rryma A IEC Klasifikimi IEC Kurba B Kurba C Kurba D KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA

27 A Bi esse DX³ - Shkyçës qarku magneto-termik, i aksesorueshëm Nr. Pole Nr. Module Rryma A IEC Klasifikimi IEC Kurba B Kurba C 1+N KA N KA N KA N KA N KA N KA N KA TX³ - Shkyçës qarku vetëm për rryma diferenciale, i aksesorueshëm Nr. Pole Nr. Module Rryma A Rryma Diferenciale A ,01 AC ,03 AC ,03 AC ,03 AC ,01 A ,03 A ,03 A ,03 A ,03 AC ,03 AC ,03 AC ,03 AC ,03 A ,03 A ,03 A ,03 A ,03 A Tipi 26

28 DX³ - Shkyçës qarku magneto-termik dhe për rryma diferenciale, i aksesorueshëm Nr. Pole Nr. Module Rryma A Rryma Diferenciale A Tipi Kurba C 1+N ,01 AC N 2 6 0,03 AC N ,03 AC N ,03 AC N ,03 AC N ,03 AC N ,03 AC N ,03 AC N ,01 A N 2 6 0,03 A N ,03 A N ,03 A N ,03 A N ,03 A N ,03 A N ,03 A ,03 AC ,03 AC ,03 AC ,03 AC ,03 AC ,03 AC ,03 AC ,03 AC ,03 A ,03 A ,03 A ,03 A ,03 A T2 SPD - Shkarkues mbitensioni për sistem tokëzimi TT,TNC,TNS rekomandohet përdorimi me çkyçës qarku magneto-termik TX3 25A kurba C Nr. Pole Nr. Module I max KA/Pol In KA/Pol Kontrolli në distancë Jo Jo

29 28 A Bi esse

30 E60N - Shkyçës qarku magneto-termik për përdorim kryesisht në ambiente civile, i paaksesorueshëm Nr. Pole Nr. Module Amper (A) IEC Klasifikimi IEC Kurba C KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA KA

31 A Bi esse ic60n - Shkyçës qarku magneto-termik për përdorim kryesisht në ambiente industriale, i aksesorueshëm Nr. Pole Nr. Module Amper (A) IEC Klasifikimi IEC Kurba C KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F P+N KA A9N P+N KA A9N P+N KA A9N P+N KA A9N KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F KA A9F74463 C120N KA A9N KA A9N KA A9N

32 ict - Lëshues modular 50Hz Nr. Pole Nr. Module Rryma në A referuar kl. AC1 Tensioni bobinës VAC Nr. Kontakte NO A9C NO A9C NO A9C20732 A NO A9C NO A9C20862 A NO A9C20834 A NO A9C NO A9C20864 A NO A9C20884 * Rrymat e tabelës i referohen vetëm ngarkesave rezisitive. Për rrymën e saktë të referimit për ngarkesa të klasës AC3 drejtohu tek tabela e prodhuesit. * E gjithë seria e lëshuesave ict ka nevojë për hapësirë në të dy anët 0,5 mod. iil - Llambë sinjalizimi LED për prezencë tensioni Nr. Faze Nr. Module Tensioni VAC Ngjyra 1-fazor Kuqe A9E fazor Jeshil A9E fazor Verdhë A9E fazor Jeshil/Kuqe A9E fazor Kuqe/kuqe/kuqe A9E18327 STI - Mbajtëse modulare për siguresa cilindrike Nr. Pole Nr. Module Përmasat e siguresës Tensioni bobinës VAC Am I max [A] Gg 1 1 8,5 x 31, A9N ,3 x A9N P+N 1 8,5 x 31, A9N P+N 1 10,3 x A9N ,5 x 31, A9N ,3 x A9N ,5 x 31, A9N ,3 x A9N P+N 4 8,5 x 31, A9N P+N 4 10,3 x A9N

33 A Bi esse iid -Shkyçës qarku vetëm për rryma diferenciale, i aksesorueshëm Nr. Pole Nr. Module Rryma A Rryma Diferenciale A ,01 AC A9R ,01 AC A9R ,03 AC A9R ,03 AC A9R ,03 AC A9R ,03 AC A9R ,03 AC A9R ,3 AC A9R ,3 AC A9R ,01 AC A9R ,03 A A9R ,03 A A9R ,03 A A9R ,03 A A9R ,03 AC A9R ,03 AC A9R ,03 AC A9R ,03 AC A9R ,3 AC A9R ,3 AC A9R ,3 AC A9R ,3 AC A9R ,3 AC A9R ,5 AC A9R ,5 AC A9R ,5 AC A9R ,5 AC A9R ,03 AC A9R ,03 A A9R ,03 A A9R ,03 A A9R ,3 A A9R24425 Tipi 32

34 idpn dhe Vigi ic60 - Shkyçës qarku për rryma diferenciale në formën e grupit shtesë vetëm për shkyçës qarku magneto-termik seria ic60n, i aksesorueshëm Nr. Pole Nr. Module Rryma A Rryma Diferenciale A 1P+N ,03 AC A9N P+N ,1 AC A9N P+N ,3 AC A9N P+N ,03 A A9N P+N ,3 A A9N21686 Tipi 2 1,5 25 0,01 AC A9V ,5 25 0,03 AC A9V ,5 25 0,1 AC A9V ,5 25 0,3 AC A9V ,5 25 0,5 AC A9V ,03 AC A9V ,3 AC A9V ,5 AC A9V ,03 AC A9V ,1 AC A9V ,3 AC A9V ,5 AC A9V ,03 AC A9V ,1 AC A9V ,3 AC A9V ,5 AC A9V ,5 40 0,03 AC A9V ,5 40 0,3 AC A9V ,5 40 0,5 AC A9V ,5 63 0,03 AC A9V ,5 63 0,1 AC A9V ,5 63 0,3 AC A9V ,5 63 0,5 AC A9V16463 itl - Rele me impulse për komandimin e qarqeve të ndriçimit nga më shumë se një pulsant Nr. Pole V AC V DC Amper (A) A9C A9C A9C

35 A Bi esse Pulsanteria industriale Ngjyra Llambë sinjalizimi Buton i thjeshtë Buton me ndriçim (pa llambë) Buton hermetik i veshur me gomë me ngjyrë IP66 Llambë LED sinjalizimi 230VAC Llambë LED sinjalizimi 24V AC/DC Bardhë ZB4BV01 ZB4BW31 ZBVM1 ZBVB1 Zezë ZB4BA2 ZB4BP2S Jeshil ZB4BV03 ZB4BA3 ZB4BW33 ZB4BP3S ZBVM3 ZBVB3 Kuqe ZB4BV04 ZB4BA4 ZB4BW34 ZB4BP4S ZBVM4 ZBVB4 Verdhë ZB4BV05 ZB4BA5 ZB4BP5S Portokalli ZB4BW35 ZBVM5 ZBVB5 Blu ZB4BA6 ZB4BP6S ZBVM6 ZBVB6 Përshkrimi i funksionit Suport për montimin e kontakteve Kontakt NO Kontakt NC Portallambë BA9s Buton IP66 Start/Stop Buton emergjence ZB4BZ009 ZBE101 ZBE102 ZBV6 ZB4BA7341 ZB4BS844 Funksioni Selektor i thjeshtë Selektor i thjeshtë me dorezë të gjatë Selektor me ndriçim (pa llambë) Selektor me ndriçim (pa llambë) Selektor me ndriçim (pa llambë) Selektor me ndriçim (pa llambë) Selektor me ndriçim (pa llambë) ZB4BD2 ZB4BJ2 ZB4BK1213 ZB4BK1233 ZB4BK1243 ZB4BK1253 ZB4BK1263 ZB4BD3 ZB4BJ3 ZB4BK1313 ZB4BK1333 ZB4BK1343 ZB4BK1353 ZB4BK1363 ZB4BD4 ZB4BJ4 ZB4BK1413 ZB4BK1433 ZB4BK1443 ZB4BK1453 ZB4BK1463 ZB4BD5 ZB4BJ5 ZB4BK1513 ZB4BK1533 ZB4BK1543 ZB4BK1553 ZB4BK1563 ZB4BD7 ZB4BJ7 ZB4BK1713 ZB4BK1733 ZB4BK1743 ZB4BK1753 ZB4BK1763 ZB4BD8 ZB4BJ8 ZB4BK1813 ZB4BK1833 ZB4BK1843 ZB4BK1853 ZB4BK

36 LC1K- Lëshues industrial të kompletuar me bobinë. Për përfitimin e kodit të produktit, tipit të lëshuesit i duhen shtuar 2 gërmat e bobinës. Rryma nominale e punës Fuqia nominale në AC3 Ie max AC-3 (Ue 440 V) Ie AC-1 (θ 40 C) 380/400 V 415/440 V 660/690 V 500 V 6 A kw 3 kw LC1K06 9 A 20 A 4 kw 4 kw LC1K09 12 A kw 4 kw LC1K12 LC1D - Lëshues industrial të kompletuar me bobinë. Për përfitimin e kodit të produktit, tipit të lëshuesit i duhen shtuar 2 gërmat e bobinës. LC1D09-38 LC1D40-65 LCD1D80-95 LCD1D Tensioni nominal i punës Rryma nominale e punës Fuqia nominale në AC3 në bazë të tensionit të punës Ie max AC-3 (Ue 440 V) Ie AC-1 (θ 60 C) 220/240 V 380/400 V 415/440 V 500 V 660/690 V 1000 V Tipi i lëshuesit 690 V 9 A 25 A 2.2 kw 4 kw 4 kw 5.5 kw 5.5 kw - LC1D V 12 A 3 kw 5.5 kw 5.5 kw 7.5 kw 7.5 kw - LC1D V 18 A 32 A 4 kw 7.5 kw 9 kw 10 kw 10 kw - LC1D V 25 A 40 A 5.5 kw 11 kw 11 kw 15 kw 15 kw - LC1D V 32 A 50 A 7.5 kw 15 kw 15 kw 18.5 kw 18.5 kw - LC1D V 38 A 9 kw 18.5 kw 18.5 kw 18.5 kw 18.5 kw - LC1D V 40 A 60 A 11 kw 18.5 kw 22 kw 22 kw 30 kw - LC1D40A 690 V 50 A 80 A 15 kw 22 kw 25 kw 30 kw 33 kw - LC1D50A 690 V 65 A 80 A 18.5 kw 30 kw 30 kw 37 kw 37 kw - LC1D65A 1000 VAC, 690 VDC 80 A 125 A 22 kw 37 kw 45 kw 55 kw 45 kw 45 kw LC1D VAC, 690 VDC 95 A 25 kw 45 kw 45 kw 55 kw 45 kw 45 kw LC1D VAC, 690 VDC 115 A 200 A 30 kw 55 kw 59 kw 75 kw 80 kw 75 kw LC1D VAC, 690 VDC 150 A 40 kw 75 kw 80 kw 90 kw 100 kw 90 kw LC1D150 LC1DT - Lëshues industrial 4 polar të kompletuar me bobinë. Për përfitimin e kodit të produktit, tipit të lëshuesit i duhen shtuar 2 gërmat e bobinës. Nr. Pole Rryma AC-1 A Fuqia AC V për 1 sek. Rryma max. e lejuar Aksesorë Numri Cikleve herë/h për 10 sek. për 1 min. për 10 min. Interbllok Mek. + Elekt. me konektorë Interbllok Mekanik me konektorë Interbllok Mekanik Interbllok Elektrik KIT konektorë Tipi i lëshuesit 4 20A 14 kw 210A 61A 30A 30A LADT9R1V LADT9R1 LAD9V2 LAD9V LC1DT A 15 kw 210A 105A 61A 30A LADT9R1V LADT9R1 LAD9V2 LAD9V LC1DT A 20 kw 240A 145A 84A 40A LADT9R1V LADT9R1 LAD9V2 LAD9V LC1DT A 25 kw 380A 240A 120A 50A LADT9R1V LADT9R1 LAD9V2 LAD9V LC1DT A 37 kw 720A 320A 165A 72A - - LAD4CM - LA9D65A LC1DT60A 4 80A 50 kw 900A 520A 260A 110A - - LAD4CM - LA9D65A LC1DT80A Tensioni i bobinës 24VAC 48VAC 110VAC 220VAC 230VAC 380VAC 24VDC 48VDC B7 E7 F7 M7 P7 Q7 BD ED 35

37 A Bi esse LC1F - Lëshues industrial për fuqi të mëdha. Lëshuesit nuk janë të kompletuar me bobinë. Bobina porositet veçmas sipas tabelës më poshtë. Tensioni nominal i punës Rryma nominale e punës Fuqia nominale në AC3 në bazë të tensionit të punës LC1F Ie max AC-3 (Ue 440 V) Ie AC-1 (θ 40 C) 220/240 V 380/400 V 415 V 440 V 500 V 660/690 V 3 polar 4 polar LC1F115 LC1F1154 LC1F150 LC1F V 185 A 275 A 55 kw 90 kw 100 kw 100 kw 110 kw 110 kw LC1F185 LC1F V 225 A 315 A 63 kw 110 kw 110 kw 110 kw 129 kw 129 kw LC1F225 LC1F V 265 A 350 A 75 kw 132 kw 140 kw 140 kw 160 kw 160 kw LC1F265 LC1F V 330 A 400 A 100 kw 160 kw 180 kw 200 kw 200 kw 220 kw LC1F330 LC1F V 400 A 500 A 110 kw 200 kw 220 kw 250 kw 257 kw 280 kw LC1F400 LC1F V 500 A 700 A 147 kw 250 kw 280 kw 295 kw 355 kw 335 kw LC1F500 LC1F V 630 A A 200 kw 335 kw 375 kw 400 kw 400 kw 450 kw LC1F630 LC1F V 800 A A 200 kw 335 kw 375 kw 400 kw 400 kw 450 kw LC1F800 LC1F8004 Lëshuesit nuk janë të kompletuar me bobinë. Bobina porositet veçmas sipas tabelës së mëposhtme Për lëshues Frekuenca Tensioni i bobinës Tip Hz 24 V 48 V 110 V 220 V 380 V F115-F LX1FF024 LX1FF048 LX1FF110 LX1FF220 LX1FF380 F185-F LX1FG024 LX1FG048 LX1FG110 LX1FG220 LX1FG380 F265-F LX1FH0242 LX1FH0482 LX1FH1102 LX1FH2202 LX1FH3802 F LX1FJ048 LX1FJ110 LX1FJ220 LX1FJ380 F LX1FL048 LX1FL110 LX1FL220 LX1FL380 36

38 LRD - Rele Termike për mbrojtjen e motorrëve elektrikë. Instalohen në dalje të lëshuesit. Klasa Fusha e tarimit Siguresat për t'u përdorur Me lëshuesat am gg BS88 Klasa 10A A 0.25 A 2 A - LC1D09 D38 LRD A 0.5 A 2 A - LC1D09 D38 LRD A 1 A 2 A - LC1D09 D38 LRD A 1 A 1.6 A - LC1D09 D38 LRD A 2 A 4 A - LC1D09 D38 LRD A 2 A 4 A 6 A LC1D09 D38 LRD A 4 A 6 A 10 A LC1D09 D38 LRD A 6 A 10 A 16 A LC1D09 D38 LRD A 8 A 16 A 16 A LC1D09 D38 LRD A 12 A 20 A 20 A LC1D09 D38 LRD A 12 A 20 A 20 A LC1D09 D38 LRD A 16 A 25 A 25 A LC1D12 D38 LRD A 20 A 35 A 32 A LC1D18 D38 LRD A 25 A 50 A 50 A LC1D25 D38 LRD A 40 A 63 A 63 A LC1D25 D38 LRD A 50 A 80 A 80 A LC1D32 dhe D38 LRD A 80 A 125 A 125 A D50 D95 LRD A 80 A 125 A 125 A D65 D95 LRD A 100 A 160 A 160 A D80 dhe D95 LRD A 125 A 200 A 160 A D115 dhe D150 LRD A 125 A 200 A 200 A D150 LRD A 160 A 250 A 200 A LC1D09 D32 LRD4369 Klasa 20 6 A 10 A 16 A LC1D09 D32 LRD A 8 A 16 A 16 A LC1D09 D32 LRD A 12 A 20 A 20 A LC1D09 D32 LRD A 16 A 20 A 25 A LC1D09 D32 LRD A 16 A 25 A 25 A LC1D12 D32 LRD A 25 A 35 A 40 A LC1D18 D32 LRD A 32 A 50 A 50 A LC1D25 dhe D32 LRD A 40 A 63 A 63 A LC1D25 dhe D32 LRD A 40 A 63 A 63 A LC1D25 dhe D32 LRD A 100 A 125 A 125 A D65 D95 LR2D A 100 A 160 A 125 A D80 dhe D95 LR2D

39 A Bi esse Reletë, bazamentet dhe aksesorët e tyre Tipi i minirelesë Minirele seria RSB Minirele seria RXM Karakteristikat e kontakteve Rryma Ith në A ( për temperaturë 55 C) Numri i kontakteve në shkëmbim Materiali i kontakteve AgNi AgNi AgNi AgNi AgNi AgNi Tensioni i komutimit, min. / max. 5 / 250 VAC/DC 12 / 250 VAC/DC Fuqia e komutimit, min. / max. (ma / VA) 5 / / / / / / 1500 Karakteristikat e bobinës Konsumi mesatar 0,75 VA / 0,45 W 1,2 VA / 0,9 W Ndryshimi i lejuar i tensionit 0.8/ Un Un 12 VDC RSB2A080JD RSB1A120JD RSB1A160JD RXM2AB2JD RXM3AB2JD RXM4AB2JD Tensioni i bobinës 24 VDC RSB2A080BD RSB1A120BD RSB1A160BD RXM2AB2BD RXM3AB2BD RXM4AB2BD në DC 48 VDC RSB2A080ED RSB1A120ED RSB1A160ED RXM2AB2ED RXM3AB2ED RXM4AB2ED 110 VDC RSB2A080FD RSB1A120FD RSB1A160FD RXM2AB2FD RXM3AB2FD RXM4AB2FD 24 VAC RSB2A080B7 RSB1A120B7 RSB1A160B7 RXM2AB2B7 RXM3AB2B7 RXM4AB2B7 Tensioni i bobinës 48 VAC RSB2A080E7 RSB1A120E7 RSB1A160E7 RXM2AB2E7 RXM3AB2E7 RXM4AB2E7 në AC 120 VAC RSB2A080F7 RSB1A120F7 RSB1A160F7 RXM2AB2F7 RXM3AB2F7 RXM4AB2F7 230 VAC RSB2A080P7 RSB1A120P7 RSB1A160P7 RXM2AB2P7 RXM3AB2P7 RXM4AB2P RXZE2M114 - RXZE2M114 Bazë me kontakte në 2 krahë RXZE2M114M - RXZE2M114M Bazë me kontakt në 1 krah RSZE1S48M RSZE1S35M RSZE1S48M RXZE2S108M RXZE2S111M RXZE2S114M Modul mbrojtje Diodë 6 230VDC RZM040W RXM040W 6 24VDC /AC RZM021RB RXM021RB Modul mbrojtje Varistor 24 60VDC /AC RZM021BN RXM021BN VDC /AC RZM021FP RXM021FP Morsetë mbajtëse plastike RSZR215 RXZR335 Morsetë mbajtëse metalike - RXZ400 38

40 Reletë, bazamentet dhe aksesorët e tyre Tipi i minirelesë Minirele seria RUM Minirele fuqie seria RPM Karakteristikat e kontakteve Faston Rryma Ith në A ( për temperaturë 55 C) Numri i kontakteve në shkëmbim Materiali i kontakteve AgNi AgNi AgNi AgNi AgNi Tensioni i komutimit, min. / max. 12 / 250 VAC/DC 12 / 250 VAC/DC Fuqia e komutimit, min. / max. (ma / VA) 10 / / / / / 3750 Karakteristikat e bobinës Konsumi mesatar 2 3 VA / 1,4 W 1,2 VA / 0,9 W 1,5VA / 1,7W 1,5 VA / 2 W Ndryshimi i lejuar i tensionit Tensioni i bobinës në DC Un 12 VDC RUMF2AB2JD RUMF3AB2JD RPM22JD RPM32JD RPM42JD 24 VDC RUMF2AB2BD RUMF3AB2BD RPM22BD RPM32BD RPM42BD 48 VDC RUMF2AB2ED RUMF3AB2ED RPM22ED RPM32ED RPM42ED 110 VDC RUMF2AB2FD RUMF3AB2FD RPM22FD RPM32FD RPM42FD 24 VAC RUMF2AB2B7 RUMF3AB2B7 RPM22B7 RPM32B7 RPM42B7 Tensioni i bobinës në AC 48 VAC 120 VAC RUMF2AB2E7 RUMF2AB2F7 RUMF3AB2E7 RUMF3AB2F7 RPM22E7 RPM22F7 RPM32E7 RPM32F7 RPM42E7 RPM42F7 230 VAC RUMF2AB2P7 RUMF3AB2P7 RPM22P7 RPM32P7 RPM42P7 Bazë me kontakte në 2 krahë - - RPZF2 RPZF3 RPZF4 Bazë me kontakte në 1 krah RUZSF3M RUZSF3M Modul mbrojtje Diodë 6 230VDC RUW240BD RXM040W RUW240BD 6 24VDC/AC RXM021RB - Modul mbrojtje Varistor 24 60VDC/AC RXM021BN VDC/AC RXM021FP - Timer me shumë funksione VDC/AC RUW101MW - RUW101MW Morsetë mbajtëse plastike - Morsetë mbajtëse metalike RUZC200-39

41 A Bi esse Shkyçës qarku për fuqi motorike Fuqia standarte 3-fazor për motora 50/60 Hz në kategori AC-3 Shkalla Shkalla GV2ME GV2P GV3P GV3ME 400/415 V mbrojtje mbrojtje P Icu Ics (1) termike magnetik kw ka A A (d ± 20%) GV2ME01 GV2P GV2ME02 GV2P GV2ME03 GV2P GV2ME04 GV2P GV2ME04 GV2P GV2ME05 GV2P GV2ME06 GV2P GV2ME06 GV2P GV2ME06 GV2P GV2ME GV2P GV2ME GV2P GV2ME GV2P GV2ME GV2P GV2ME GV2P GV2ME GV2P GV2ME GV2P GV2ME GV2P GV2ME GV2P GV2ME GV2P GV2ME22 (2) GV2P GV2ME GV2P GV3P GV3P GV3P GV3ME80 40

42 Komutatorët Komutator modular mekanik me dorezë, për komutimin midis 2 linjave elektrike të ndryshme, ose për komutimin linjë-gjenerator. Në tabelë jepet edhe seksioni maksimal i kabllit që mund të lidhet në morsetat e komutatorit. Tipi Rryma Module Pole Manovra Mekanike Manovra Elektrike Seksioni max kabllit SD SD SD SD SD SD SD SD SD Komutator mekanik me dorezë ose i motorrizuar, për komutimin midis 2 linjave elektrike të ndryshme, ose për komutimin linjë-gjenerator. Në tabelë jepet edhe seksioni maksimal i kabllove ose i zbarrave te bakrit që mund të lidhet në morsetat e komutatorit. Tipi Rryma Pole Motorr 220VAC Manovra Mekanike Manovra Elektrike Seksioni kabëll / zbarrë CS1P Jo / 16 x CS2P Jo / 20 x CS2P Jo / 20 x CS3P Jo x 150 / 2 x 25 x CS3P Jo x 150 / 2 x 25 x CS4P Jo x 185 / 2 x 32 x CS4P Jo x 185 / 2 x 32 x CS5P Jo x 240 / 2 x 40 x CS5P Jo x 50 x CS5P Jo x 50 x CS5P Jo x 50 x CS5P Jo x 50 x MSY CS2P Po / 20 x MSY CS2P Po / 20 x MSY CS2P Po / 20 x MSY CS2P Po / 20 x MSY CS3P Po x 150 / 2 x 25 x MSY CS3P Po x 150 / 2 x 25 x MSY CS4P Po x 185 / 2 x 32 x MSY CS Po x 240 / 2 x 40 x MSY CS4P Po x 50 x 6 41

43 A Bi esse Tela dhe kabllo 42

44 NO7V-K - 450/750V - Tel fleksibël bakri me izolim PVC, për instalime elektrike të brendshme të palëvizshme 70 C 160 C Pb Seksioni ² D max i jashtëm Pesha e përafërt kg/km Rezistenca max. në 20 C Ω/km Rryma që mban përcjellësi në (A) për temperaturë ambienti 30 C në kanalinë të hapur në tub në ambient të hapur Rrezja min. e kthimit 1 x 1 3, , x 1,5 3, ,3-15, x 2,5 4,2 30 7, x 4 4,8 45 4, x 6 6,3 63 3, x 10 7, , x 16 8, , x , x 35 12, , x 50 14, , x , x , H05V-K - 300/500V - Tel fleksibël bakri me izolim PVC, për instalime elektrike të brendshme të palëvizshme 70 C 160 C Pb Seksioni ² D max i jashtëm Pesha e përafërt kg/km Rezistenca max. në 20 C Ω/km Rryma që mban përcjellësi në (A) për temperaturë ambienti 30 C në kanalinë të hapur në tub në ambient të hapur Rrezja min. e kthimit 1 x 0,50 2,6 8, x 0,75 2, N07G9-K 450/750V - Tel fleksibël bakri me izolim në gomë G9 70 C 160 C Pb Seksioni ² D max i jashtëm Pesha e përafërt kg/km Rezistenca max. në 20 C Ω/km Rryma që mban përcjellësi në (A) për temperaturë ambienti 30 C ne kanalinë të hapur në tub në ambient të hapur Rrezja min. e kthimit 1 x 1,5 3, , x 2,5 4,2 32 7, x 4,0 4,8 47 4, x 6,0 6,3 66 3, x 10,0 7, , x 16,0 8, , x 25,0 11, , x 35,0 12, , x 50,0 14, , x 70,0 17, , x 95,0 19, ,

45 A Bi esse FROR - 450/750 V - Kabëll fleksibël bakri për energji me izolim PVC, për instalime elektrike të brendshme 70 C 160 C Pb Seksioni ² D max i jashtëm Pesha e përafërt kg/km Rezistenca max. në 20 C Ω/km instalim i palëvizshëm Rryma që mban përcjellësi në (A) për temperaturë ambienti 30 C në tub ose në kanalinë instalim i lëvizshëm Rrezja min. e kthimit i palëvizshëm i palëvizshëm 2 x 1 8, , ,5 12, x 1,5 9, , , x 2, , , x 4 12, , x 6 14, , G 1 9, , ,5 12, G 1,5 9, , , G 2, , , G 4 13, , G 6 15, , G ,5 13, , G 1, ,3 18, G 2, , G 4 14, , G , G ,5 13, , G 1, ,3 18, G 2, , G 4 16, , G 6 18, , FROR - 300/500V - Kabëll flexibël bakri sinjali me izolim PVC, për instalime elektrike të brendshme 70 C 160 C Pb 7 G , , G 1 16, , , G 1 17, , , G 1 18, ,3 10,5 9, G 1 19, , , G 1 20, ,3 9,5 8, G , , G 1, , , G 1,5 16, , , G 1,5 17, , , G 1,5 18, ,3 10,5 9, G 1,5 19, , , G 1,5 20, ,3 9,5 8, G 1, , ,

46 HO7RN-F - 450/750V - Kabëll fleksibël bakri me izolim në gomë EI4, veshje të jashtme në gomë EM2 ngjyrë të zezë, rezistent ndaj goditjeve mekanike, rezistent ndaj vajrave dhe lubrifikantëve për instalime elektrike në lëvizje, për instalime në praninë e ujit, si dhe për instalime ku kërkohet rezistencë mekanike dhe termike si miniera, distributorë karburanti, pajisje shpimi etj C C Pb Seksioni ² D max i jashtëm Pesha e përafërt kg/km Rezistenca max. në 20 C Ω/km Rryma që mban përcjellësi në (A) për temperaturë ambienti 30 C në ambient të hapur i palëvizshëm Rrezja min. e kthimit 2 x 1 10, , x 1,5 11, ,3 19, x 2,5 13, , x 4 15, , x 6 18, , x , në lëvizje 3 G 1 11, , G 1,5 12, ,3 19, G 2,5 14, , G 4 16, , G 6 20, , G 10 25, , G 1 12, ,5 13, G 1,5 13, ,3 17, G 2,5 15, , G 4 18, , G 6 22, , G 10 28, , G 1 13, ,5 13, G 1,5 15, ,3 17, G 2,5 17, , G 4 19, , G 6 24, , Tel bakri i zhveshur Seksioni ² Formacioni Nr. fijeve x diam Seksioni teorik ² D max i jashtëm Pesha e përafërt kg/km RAM x 1,70 15,89 5,1 144 RAM x 2,14 25,18 6,4 228 RAM x 2,52 34,91 7,6 316 RAM x 3,00 49,48 9,0 449 RAM x 2,14 68,34 10,7 626 RAM x 2,52 94,76 12,

47 A Bi esse FG7(O)R - 0,6/1KV - Kabëll fleksibël bakri me izolim në gomë G7, veshje të jashtme në PVC, për instalime elektrike të brendshme dhe të jashtme, si dhe për instalim direkt nëntokë C C Pb Seksioni ² D max i jashtëm Pesha e përafërt kg/km Resistenca max. në 20 C Ω/km 30 C në ambient të hapur Rryma që mban përcjellësi në (A) për temperaturë ambienti 30 C në tub në ambient të hapur 20 C - nëntokë në tub 20 C - nëntokë ρ=1 C m/w ρ=1,5 C m/w ρ=1 C m/w ρ=1,5 C m/w Rrezja min. e kthimit 1 x 25 12, , x 35 13, , x 50 15, , x 70 17, , x 95 19, , x , , x , , x , , x , , x , , x 1,5 12, , x 2,5 13, , x 4 14, , x 6 15, , G 1,5 12, , , G 2,5 13, , G 4 14, , G 6 16, , G 10 18, , G 16 20, , G 25 24, , G 35 27, , G 1,5 13, , , G 2,5 14, , G , G 6 17, , G 10 19, , G 16 22, , G 25 26, , x , , x , , x , , x , , x , ,

48 FG7(O)R - 0,6/1KV - Kabëll fleksibël bakri me izolim në gomë G7, veshje të jashtme në PVC, për instalime elektrike të brendshme dhe të jashtme, si dhe për instalim direkt nëntokë Seksioni ² D max i jashtëm Pesha e përafërt kg/km Rezistenca max. në 20 C Ω/km 30 C në ambient të hapur Rryma që mban përcjellësi në (A) për temperaturë ambienti 30 C në tub në ambient të hapur 20 C - nëntokë në tub 20 C - nëntokë ρ=1 C m/w ρ=1,5 C m/w ρ=1 C m/w ρ=1,5 C m/w 5 G 1,5 14, , , G 2,5 15, , G 4 17, , G 6 18, , G 10 21, , G 16 24, , G 25 29, , G 35 34, , G 50 38, , Rrezja min. e kthimit FG7(O)R - 0,6/1KV - Kabëll fleksibël bakri me izolim në gomë G7, veshje të jashtme në PVC, për instalime elektrike të brendshme dhe të jashtme, si dhe për instalim direkt nëntokë 90 CPb Seksioni ² D max i jashtëm Pesha e përafërt kg/km Rezistenca max. në 20 C Ω/km Rryma që mban përcjellësi në (A) për temperaturë ambienti 30 C në ambient të hapur 30 C në tub në ambient të hapur 20 C - nëntokë në tub ρ=1 C m/w ρ=1,5 C m/w 7 G 1,5 15, , ,5 18, G 1,5 18, , ,5 18, G 1,5 19, ,4 11 9,5 14,5 12, G 1,5 21, ,4 11 9,5 14,5 12, G 1,5 22, , , G 1,5 25, , , G 2,5 16, ,98 17,5 15, G 2,5 20, ,06 17,5 15, G 2,5 21, ,06 13,5 12, , G 2,5 23, ,06 13,5 12, , G 2,5 24, , , G 2,5 28, , , Rrezja min. e kthimit 47

49 A Bi esse FG7OH2R - 0,6/1KV - Kabëll fleksibël bakri me izolim në gomë G7, i skermuar, me veshje të jashtme në PVC, për instalime elektrike të brendshme dhe të jashtme, si dhe për instalim direkt nëntokë C C Pb Seksioni ² D max i jashtëm Pesha e përafërt kg/km Rezistenca max. në 20 C Ω/km 30 C në ambient të hapur Rryma që mban përcjellësi në (A) për temperaturë ambienti 30 C në tub në ambient të hapur 20 C - nëntokë në tub 20 C - nëntokë ρ=1 C m/w ρ=1,5 C m/w ρ=1 C m/w ρ=1,5 C m/w Rrezja min. e kthimit 2 x 1,5 12, , x 2,5 13, , x 4 14, , x 6 16, , G 1,5 13, , , G 2,5 14, , G 4 15, , G 6 16, , G 10 19, , G 16 21, , G 25 25, , G 35 28, , G 1,5 14, , , G 2,5 15, , G 4 16, , G 6 18, , G 10 20, , G 16 23, , G 25 27, , x , , x , , x , , x , , x , , G 1,5 15, , , G 2,5 16, , G 4 18, , G 6 19, , G 10 22, , G 16 25, , G 25 30, , G 35 34, , G 50 39, ,

50 FG7OH2R - 0,6/1KV - Kabëll fleksibël bakri me izolim në gomë G7, i skermuar, me veshje të jashtme në PVC, për instalime elektrike të brendshme dhe të jashtme, si dhe për instalim direkt nëntokë C C Pb Seksioni ² D max i jashtëm Pesha e përafërt kg/km Rezistenca max. në 20 C Ω/km Rryma që mban përcjellësi në (A) për temperaturë ambienti 30 C në ambient të hapur 30 C në tub në ambient të hapur 20 C - nëntokë në tub ρ=1 C m/w ρ=1,5 C m/w Rrezja min. e kthimit 7 G 1,5 16, , ,5 18, G 1,5 19, , ,5 18, G 1,5 20, ,4 11 9,5 14,5 12, G 1,5 22, ,4 11 9,5 14,5 12, G 1,5 23, , , G 1,5 26, , , G 2,5 17, ,98 17,5 15, G 2,5 21, ,06 17,5 15, G 2,5 22, ,06 13, , G 2,5 24, ,06 13, , G 2,5 25, ,06 12,0 10, G 2,5 29, ,10 12,0 10,

51 A Bi esse FG7(O)M1-0,6/1KV - Kabëll fleksibël bakri me izolim në gomë G7, veshje të jashtme në material termoplastik të kualitetit M1 ngjyre jeshile, HF me lëshim shumë të ulët të gazrave toksike, për instalime elektrike me rrezikshmëri zjarri ku është thelbësore mbrojtja e njerëzve nga gazrat toksikë, si shkolla, spitale, hotele, kinema, teatër, supermarket, zyra, ambiente publike etj C C Pb Seksioni ² D max i jashtëm Pesha e përafërt kg/km Rezistenca max. në 20 C Ω/km 30 C në ambient të hapur Rryma që mban përcjellësi në (A) për temperaturë ambienti 30 C në tub në ambient të hapur 20 C - nëntokë në tub 20 C - nëntokë ρ=1 C m/w ρ=1,5 C m/w ρ=1 C m/w ρ=1,5 C m/w Rrezja min. e kthimit 1 x 25 12, , x 35 13, , x 50 15, , x 70 17, , x 95 19, , x , , x , , x , , x , , x , , x 1,5 12, , x 2,5 13, , x 4 14, , x 6 15, , G 1,5 12, , , G 2,5 13, , , G 4 14, , , G 6 16, , , G 10 18, , , G 16 20, , , G 25 24, , , G 35 27, , , G 1,5 13, , , G 2,5 14, , G 4 16, , G 6 17, , G 10 19, , G 16 22, , G 25 26, , x , , x , , x , , x , , x , ,

52 FG7(O)M1-0,6/1KV - Kabëll fleksibël bakri me izolim në gomë G7, veshje të jashtme në material termoplastik të kualitetit M1 ngjyre jeshile, HF me lëshim shumë të ulët të gazrave toksike, për instalime elektrike me rrezikshmëri zjarri ku është thelbësore mbrojtja e njerëzve nga gazrat toksikë, si shkolla, spitale, hotele, kinema, teatër, supermarket, zyra, ambiente publike etj. Seksioni ² D max i jashtëm Pesha e përafërt kg/km Rezistenca max. në 20 C Ω/km 30 C në ambient të hapur Rryma që mban përcjellësi në (A) për temperaturë ambienti 30 C në tub në ambient të hapur 20 C - nëntokë në tub 20 C - nëntokë ρ=1 C m/w ρ=1,5 C m/w ρ=1 C m/w ρ=1,5 C m/w Rrezja min. e kthimit 5 G 1,5 14, , , G 2,5 15, , G 4 17, , G 6 18, , G 10 21, , G 16 24, , G 25 29, , G 35 32, , G 50 38, , FG7(O)M1-0,6/1KV - Kabëll fleksibël bakri me izolim në gomë G7, veshje të jashtme në material termoplastik të kualitetit M1 ngjyre jeshile, HF me lëshim shumë të ulët të gazrave toksike, për instalime elektrike me rrezikshmëri zjarri ku është thelbësore mbrojtja e njerëzve nga gazrat toksike, si shkolla, spitale, hotele, kinema, teater, supermarket, zyra, ambiente publike etj C C Pb Seksioni ² D max i jashtëm Pesha e përafërt kg/km Rezistenca max. në 20 C Ω/km Rryma që mban përcjellësi në (A) për temperaturë ambienti 30 C në ambient të hapur 30 C në tub në ambient të hapur 20 C - nëntokë në tub ρ=1 C m/w ρ=1,5 C m/w Rrezja min. e kthimit 7 G 1,5 15, , ,5 18, G 1,5 18, , ,5 18, G 1,5 19, ,4 11 9,5 14,5 12, G 1,5 21, ,4 11 9,5 14,5 12, G 1,5 22, ,4 9 8, , G 1,5 25, ,5 9 8, , G 2,5 16, ,98 17,5 15, G 2,5 20, ,06 17,5 15, G 2,5 21, ,06 13, , G 2,5 23, ,06 13, , G 2,5 24, ,06 12,0 10, , G 2,5 28, ,10 12,0 10, ,

53 A Bi esse FG7OH2M1-0,6/1KV - Kabëll fleksibël bakri me izolim në gomë G7, i skermuar, veshje të jashtme në material termoplastik të kualitetit M1 ngjyre jeshile, HF me lëshim shumë të ulët të gazrave toksike, për instalime elektrike me rrezikshmëri zjarri ku është thelbësore mbrojtja e njerëzve nga gazrat toksikë, si shkolla, spitale, hotele, kinema, teatër, supermarkete, zyra, ambiente publike etj C C Pb Seksioni ² D max i jashtëm Pesha e përafërt kg/km Rezistenca max. në 20 C Ω/km 30 C në ambient të hapur Rryma që mban përcjellësi në (A) për temperaturë ambienti 30 C në tub në ambient të hapur 20 C - nëntokë në tub 20 C - nëntokë ρ=1 C m/w ρ=1,5 C m/w ρ=1 C m/w ρ=1,5 C m/w Rrezja min. e kthimit 2 x 1,5 12, , x 2,5 13, , x 4 14, , x 6 16, , G 1,5 13, , , G 2,5 14, , G 4 15, , G 6 16, , G 10 19, , G 16 21, , G 25 25, , G 35 28, , G 1,5 14, , , G 2,5 15, , G 4 16, , G 6 18, , G 10 20, , G 16 23, , G 25 27, , x , , x , , x , , x , , x , , G 1,5 15, , , G 2,5 16, , G 4 18, , G 6 19, , G 10 22, , G 16 25, , G 25 30, , G 35 34, , G 50 39, ,

54 FG7OH2M1-0,6/1KV - Kabëll fleksibël bakri me izolim në gomë G7, i skermuar, veshje të jashtme në material termoplastik të kualitetit M1 ngjyre jeshile, HF me lëshim shumë të ulët të gazrave toksike, për instalime elektrike me rrezikshmëri zjarri ku është thelbësore mbrojtja e njerëzve nga gazrat toksike, si shkolla, spitale, hotele, kinema, teatër, supermarket, zyra, ambiente publike etj C C Pb Seksioni ² D max i jashtëm Pesha e përafërt kg/km Rezistenca max. në 20 C Ω/km Rryma që mban përcjellësi në (A) për temperaturë ambienti 30 C në ambient të hapur 30 C në tub në ambient të hapur 20 C - nëntokë në tub ρ=1 C m/w ρ=1,5 C m/w Rrezja min. e kthimit 7 G 1,5 16, , ,5 18, G 1,5 19, , ,5 18, G 1,5 20, ,4 11 9,5 14,5 12, G 1,5 22, ,4 11 9,5 14,5 12, G 1,5 23, , , G 1,5 26, , , G 2,5 17, ,98 17,5 15, , G 2,5 21, ,06 17,5 15, , G 2,5 22, ,06 13, , G 2,5 24, ,06 13, , G 2,5 25, , , , G 2,5 29, , , ,

55 A Bi esse FTG10(O)M1-0,6/1KV - Kabëll fleksibël bakri me izolim në gomë G10, veshje të jashtme në material termoplastik të kualitetit M1 ngjyre blu, HF me lëshim shumë të ulët të gazrave toksike, PH90 rezistent ndaj flakës për 90 minuta, për instalime elektrike ku ka kërkesa maksimale për sigurinë në rast zjarri, si ndriçimi i emergjencës, sinjalizimi i zjarrit, sistemet e fikjes së zjarrit etj. Vetëm për instalim të palëvizshëm C C Pb ICEL Seksioni ² D max i jashtëm Pesha e përafërt kg/km Resistenca max. në 20 C Ω/km Rryma që mban përcjellësi në (A) për temperaturë ambienti 30 C ne kanalinë të hapur në tub në ambient të hapur Rrezja min. e kthimit 1 x 1,5 6, , x 2,5 7,3 80 7, x 4 7,8 97 4, x 6 8, , x 10 9, , x 16 10, , x 25 12, , x 35 13, , x 50 15, , x 70 17, , x 95 19, , x , , x , , x , , x , , x , , x 1,5 11, , x 2,5 12, , x 4 13, , x 6 14, , G 1,5 12, , , G 2,5 13, , G 4 14, , G 6 15, , G 10 17, , G 16 21, , G 25 25, , G 35 30, , G 1,5 13, , , G 2,5 14, , G 4 15, , G 6 16, , G 10 19, , G 16 23, , G 25 28, , x , ,554/0,

56 FTG10(O)M1-0,6/1KV - Kabëll fleksibël bakri me izolim në gomë G10, veshje të jashtme në material termoplastik të kualitetit M1 ngjyre blu, HF me lëshim shumë të ulët të gazrave toksike, PH90 rezistent ndaj flakës për min. 90 minuta, për instalime elektrike ku ka kërkesa maksimale për sigurinë në rast zjarri, si ndriçimi i emergjencës, sinjalizimi i zjarrit, sistemet e fikjes së zjarrit etj. Vetëm për instalim të palëvizshëm. 5 G 1,5 14, , , G 2,5 15, , G 4 17, , G 6 18, , G 10 20, , G 16 24, , FTG10(O)M1-0,6/1KV - Kabëll fleksibël bakri me izolim në gomë G10, veshje të jashtme në material termoplastik të kualitetit M1 ngjyre blu, HF me lëshim shumë të ulët të gazrave toksike, PH90 rezistent ndaj flakës për min. 90 minuta, për instalime elektrike ku ka kërkesa maksimale për sigurinë në rast zjarri, si ndriçimi i emergjencës, sinjalizimi i zjarrit, sistemet e fikjes së zjarrit etj. Vetëm për instalim të palëvizshëm C C Pb Seksioni ² D max i jashtëm Pesha e përafërt kg/km Resistenca max. në 20 C Ω/km Rryma që mban përcjellësi në (A) për temperaturë ambienti 30 C ne kanalinë të hapur në tub në ambient të hapur Rrezja min. e kthimit 7 G 1,5 15, , , G 1,5 19, , , G 1,5 20, , , G 1,5 22, , , G 1,5 24, ,3 12 9, G 2,5 17, , , G 2,5 21, , , G 2,5 22, , , G 2,5 23, , , G 2,5 27, , ,8 330 FG40HM1-100/100V - Kabëll fleksibël bakri me izolim në gomë G4, veshje të jashtme në material termoplastik të kualitetit M1 ngjyre e kuqe, HF me lëshim shumë të ulët të gazrave toksike, PH30 rezistent ndaj flakës për min. 30 minuta për instalimin e sistemeve të sinjalizimit të zjarrit C C Pb Seksioni n.x ² D max i jashtëm Pesha e përafërt kg/km Rrezja min. e kthimit 2 x 0,5 7, x 0,75 8, x 1 8, x 1,5 9, x 2,5 11,

57 A Bi esse FR2OR - 450/750V - Kabëll flexibël bakri sinjali me izolim PVC, për instalime elektrike të brendshme, sisteme citofonike dhe videocitofonike, sisteme të ndryshme sinjalizimi Përcjellësi Veshja e jashtme Rezistenca max. Materiali Formacioni Ngjyra Dimensioni Ω/km Pesha e përafërt kg/km E035AF6 Bakër i kuq 6 x 0.35 ² Gri PVC 5,90 55,00 50,3 E035AF8 Bakër i kuq 8 x 0,35 ² Gri PVC 6,20 55,00 61,6 E035AF10 Bakër i kuq 10 x 0,35 ² Gri PVC 7,20 55,00 77,3 E035AF12 Bakër i kuq 12 x 0,35 ² Gri PVC 7,40 55,00 86,9 E050AF6 Bakër i kuq 6 x 0,5 ² Gri PVC 6,60 39,00 67,0 E050AF8 Bakër i kuq 8 x 0,5 ² Gri PVC 7,10 39,00 82,7 E050AF10 Bakër i kuq 10 x 0,5 ² Gri PVC 8,20 39,00 104,3 E050AF12 Bakër i kuq 12 x 0,5 ² Gri PVC 8,50 39,00 117,8 E050AF14 Bakër i kuq 14 x 0,5 ² Gri PVC 9,10 39,00 132,9 E050AF16 Bakër i kuq 16 x 0,5 ² Gri PVC 9,60 39,00 148,6 E050AF20 Bakër i kuq 20 x 0,5 ² Gri PVC 10,60 39,00 180,7 E075AF2 Bakër i kuq 2 x 0,75 ² Gri PVC 5,40 26,00 44,1 E075AF3 Bakër i kuq 3 x 0,75 ² Gri PVC 5,70 26,00 52,9 E075AF4 Bakër i kuq 4 x 0,75 ² Gri PVC 6,20 26,00 63,7 E075AF5 Bakër i kuq 5 x 0,75 ² Gri PVC 6,70 26,00 75,5 E075AF6 Bakër i kuq 6 x 0,75 ² Gri PVC 7,20 26,00 87,6 E075AF8 Bakër i kuq 8 x 0,75 ² Gri PVC 7,90 26,00 109,0 E075AF10 Bakër i kuq 10 x 0,75 ² Gri PVC 9,40 26,00 137,7 E075AF12 Bakër i kuq 12 x 0,75 ² Gri PVC 9,70 26,00 156,3 FR2OH2R - 450/750V - Kabëll fleksibël bakri i skermuar me rrjetë bakri me izolim PVC, për instalime elektrike të brendshme Përcjellësi Skermimi Veshja e jashtme Rezistenca max. Materiali Formacioni Materiali Ngjyra Dimensioni Ω/km Pesha e përafërt kg/km SCH1003 Bakër i kuq 3 G1.00 ² Rrjetë bakër i kuq Gri PVC 7,00 19,50 69,0 SCH1502 Bakër i kuq 2 x 1.50 ² Rrjetë bakër i kuq Gri PVC 7, ,5 SCH1503 Bakër i kuq 3 G 1.50 ² Rrjetë bakër i kuq Gri PVC 8, ,2 SCH1504 Bakër i kuq 4 G 1.50 ² Rrjetë bakër i kuq Gri PVC 8, ,9 SCH1505 Bakër i kuq 5 G 1.50 ² Rrjetë bakër i kuq Gri PVC 9, ,8 SCH1507 Bakër i kuq 7 G 1.50 ² Rrjetë bakër i kuq Gri PVC 10, ,7 SCH15010 Bakër i kuq 10 G 1.50 ² Rrjetë bakër i kuq Gri PVC 13, ,9 SCH15012 Bakër i kuq 12G 1.50 ² Rrjetë bakër i kuq Gri PVC 13, ,9 SCH2502 Bakër i kuq 2 x 2.50 ² Rrjetë bakër i kuq Gri PVC 9, ,2 SCH2503 Bakër i kuq 3 G 2.50 ² Rrjetë bakër i kuq Gri PVC 10, ,9 SCH2504 Bakër i kuq 4 G 2.50 ² Rrjetë bakër i kuq Gri PVC 10, ,6 56

58 TR-R - Kabëll telefonik për instalim të brendshëm, me veshje të jashtme në PVC, Përcjellësi Veshja e jashtme Rezistenca max. Materiali Formacioni Ngjyra Dimensioni Ω/km Pesha e përafërt kg/km I095 Bakër i kallajisur 2 x 0,6 ² Gri PVC 2, I160 Bakër i kallajisur 2 x 2 x 0,6 ² Gri PVC 4, I119 Bakër i kallajisur 3 x 2 x 0,6 ² Gri PVC 5, I122 Bakër i kallajisur 4 x 2 x 0,6 ² Gri PVC 5, I123 Bakër i kallajisur 5 x 2 x 0,6 ² Gri PVC 6, I124 Bakër i kallajisur 6 x 2 x 0,6 ² Gri PVC 6, I164 Bakër i kallajisur 8 x 2 x 0,6 ² Gri PVC 7, I125 Bakër i kallajisur 11 x 2 x 0,6 ² Gri PVC 8, I126 Bakër i kallajisur 16 x 2 x 0,6 ² Gri PVC 9, I127 Bakër i kallajisur 21 x 2 x 0,6 ² Gri PVC I128 Bakër i kallajisur 26 x 2 x 0,6 ² Gri PVC 12, TE-HR - Kabëll telefonik për instalim të jashtëm, i skermuar dhe me veshje të jashtme në PVC, të kualitetit TM2 dhe respekton normativat CEI II, CEI 46-5, CEI Përcjellësi Skermimi Veshja e jashtme Rezistenca max. Materiali Formacioni Materiali Ngjyra Dimensioni Ω/km Pesha e përafërt kg/km I183 Bakër i kallajisur 2 x 2 x 0,6 ² Shirit AL/Pet + Bakër i kallajisur Gri PVC I184 Bakër i kallajisur 4 x 2 x 0,6² Shirit AL/Pet + Bakër i kallajisur Gri PVC 8, I182 Bakër i kallajisur 6 x 2 x 0,6² Shirit AL/Pet + Bakër i kallajisur Gri PVC 9, I190 Bakër i kallajisur 10 x 2 x 0,6² Shirit AL/Pet + Bakër i kallajisur Gri PVC 12, I191 Bakër i kallajisur 20 x 2 x 0,6² Shirit AL/Pet + Bakër i kallajisur Gri PVC 15, I192 Bakër i kallajisur 30 x 2 x 0,6² Shirit AL/Pet + Bakër i kallajisur Gri PVC I193 Bakër i kallajisur 50 x 2 x 0,6² Shirit AL/Pet + Bakër i kallajisur Gri PVC I194 Bakër i kallajisur 100 x 2 x 0,6 ² Shirit AL/Pet + Bakër i kallajisur Gri PVC ,100 Kabëll telefonik i sheshtë Përcjellësi Veshja e jashtme Rezistenca max. Materiali Formacioni Ngjyra Dimensioni Ω/km Pesha e përafërt kg/km G064/B Bakër i kuq 4 x AWG28 Krem PVC 2,50 x 5,00 218,00 15,5 G065/B Bakër i kuq 6xAWG28 Krem PVC 2,50 x 6,80 218,00 19,0 TV SAT - Kabëll koaksial 75Ω për sisteme shpërndarje sinjali TV dhe sisteme shpërndarje sinjali satelitor I404 (SAT/TV) I450 (SAT/TV) Përcjellësi Skermimi Veshja e jashtme Materiali Formacioni Materiali Bakër Çelik i bakërzuar 1 x 1,13 1 x 1,00 Shirit AL/Pet + Rrjetë CU i kallajisur Shirit AL/Pet + Rrjetë AL Seksioni /Mbulimi / 100% + 40% / 100% + 40% Ngjyra Bardhë Bardhë Dimensioni PVC 6,8 ± 0,10 PVC 6,8 ± 0,10 Rezistenca max. Ω/km Pesha e përafërt kg/km 33, ,

59 A Bi esse RG59 - Kabëll koaksial 75Ω për sisteme CCTV I219 (RG59) Përcjellësi Skermimi Veshja e jashtme Materiali Formacioni Materiali Çelik i bakërzuar Seksioni/ Mbulimi Ngjyra 1 x 0,58 Rrjetë Bakër i kuq / 64% Zezë Dimensioni PVC 6,15 ± 0,10 Rezistenca max. (Ω/km/ kg/km) Pesha e përafërt Kabëll për instalimin e sistemeve të sinjalizimit të zjarrit, Klasa 2, 300/500 V Përcjellësi Skermimi Veshja e jashtme Rezistenca max. Materiali Formacioni Materiali Seksioni Ngjyra Dimensioni Ω/km Pesha e përafërt kg/km I228/R Bakër i kuq 1 x 2 x 0,50 ² Shirit AL/Pet + Bakër I kuq 0,22² Kuqe PVC 4,50 39,00 35,0 I229/R Bakër i kuq 1 x 2 x 1,00 ² Shirit AL/Pet + Bakër I kuq 0,22² Kuqe PVC 4,50 19,50 53,0 I230/R Bakër i kuq 1 x 2 x 1,50 ² Shirit AL/Pet + Bakër I kuq 0,22² Kuqe PVC 4,50 13,30 73,0 I007 Bakër i kuq 1 x 2 x 0,80 ² Shirit AL/Pet + Bakër I kuq 0,22² Kuqe PVC 4,50 39,00 Kabëll për instalimin e sistemeve të sinjalizimit të zjarrit, Klasa 3, 450/750 V Përcjellësi Skermimi Veshja e jashtme Rezistenca max. Materiali Formacioni Materiali Seksioni Ngjyra Dimensioni Ω/km Pesha e përafërt kg/km I227/R Bakër i kuq 1 x 2 x 0,50 ² Shirit AL/Pet + Bakër i kuq 0,22 ² Kuqe PVC 5,10 39,00 43,0 I200/R1 Bakër i kuq 1 x 2 x 1,00 ² Shirit AL/Pet + Bakër i kuq 0,22 ² Kuqe PVC 6,30 19,50 57,0 I231/R Bakër i kuq 1 x2 x 1,50² Shirit AL/Pet + Bakër i kuq 0,22 ² Kuqe PVC 7,20 13,30 79,0 FG40HM1-100/100V - Kabëll fleksibël bakri me izolim në gomë G4, veshje të jashtme në material termoplastik të kualitetit M1 ngjyre e kuqe, HF me lëshim shumë të ulët të gazrave toksike, PH30 rezistent ndaj flakës për max. 30 minuta për instalimin e sistemeve të sinjalizimit të zjarrit. Përcjellësi Skermimi Veshja e jashtme Rezistenca max. Materiali Formacioni Materiali Seksioni Ngjyra Dimensioni Ω/km Pesha e përafërt kg/km I507FLEXIT Bakër i kuq 1 x 2 x 0,50 ² Shirit AL/Pet + Bakër i kuq 0,50² Kuqe PVC 6,00 39,00 39,5 I502FLEXIT Bakër i kuq 1 x 2 x 0,75 ² Shirit AL/Pet + Bakër i kuq 0,50² Kuqe PVC 6,50 26,0 43,0 I503FLEXIT Bakër i kuq 1 x 2 x 1,00 ² Shirit AL/Pet + Bakër i kuq 0,50² Kuqe PVC 6,70 19,0 50,0 I504FLEXIT Bakër i kuq 1 x 2 x 1,50 ² Shirit AL/Pet + Bakër i kuq 0,50² Kuqe PVC 7,50 12,6 68,0 I505FLEXIT Bakër i kuq 1 x 2 x 2,50 ² Shirit AL/Pet + Bakër i kuq 0,50² Kuqe PVC 9,00 7,5 99,0 58

60 Kabëll për instalimin e sistemeve të sinjalizimit të vjedhjes, Klasa 2, 300/500 V Përcjellësi Skermimi Veshja e jashtme Rezistenca max. Materiali Formacioni Materiali Seksioni Ngjyra Dimensioni Ω/km Pesha e përafërt kg/km I036 Bakër i kuq 4 x 0,22 ² Shirit AL/Pet + Bakër I kuq 0,22² Bardhë PVC 4,00 90,00 20,4 I038 Bakër i kuq 6 x 0,22 ² Shirit AL/Pet + Bakër I kuq 0,22² Bardhë PVC 4,70 90,00 26,3 I040 Bakër i kuq 2 x 0, x 0,50 ² Shirit AL/Pet + Bakër I kuq 0,22² Bardhë PVC 4,60 90,00-39,00 27,4 I042 Bakër i kuq 4 x 0, x 0,50 ² Shirit AL/Pet + Bakër I kuq 0,22² Bardhë PVC 5,20 90,00-39,00 33,3 I044 Bakër i kuq 6 x 0, x 0,50 ² Shirit AL/Pet + Bakër I kuq 0,22² Bardhë PVC 5,60 90,00-39,00 38,7 I045 Bakër i kuq 2 x 0, x 0,75 ² Shirit AL/Pet + Bakër I kuq 0,22² Bardhë PVC 5,10 90,00-26,00 32,9 I047 Bakër i kuq 4 x 0, x 0,75 ² Shirit AL/Pet + Bakër I kuq 0,22² Bardhë PVC 5,50 90,00-26,00 38,3 I049 Bakër i kuq 6 x 0, x 0,75² Shirit AL/Pet + Bakër I kuq 0,22² Bardhë PVC 5,80 90,00-26,00 43,3 Kabëll i sheshtë për lidhjen e altoparlanteve të sistemeve audio. Nuk përdoret për instalime elektrike. Përcjellësi Veshja e jashtme Rezistenca max. Materiali Formacioni Ngjyra Dimensioni Ω/km Pesha e përafërt kg/km G022 Bakër i kuq 2 x 0,5 ² Kuqe + Zezë PVC 2 x 4,1 39,00 16,5 G023 Bakër i kuq 2 x 0,75 ² Kuqe + Zezë PVC 2,2 x 4,4 26,00 22,5 G024 Bakër i kuq 2 x 1 ² Kuqe + Zezë PVC 2,45 x 4,9 19,50 27,5 G025 Bakër i kuq 2 x 1,5 ² Kuqe + Zezë PVC 2,9 x 5,9 13,30 41,0 G026 Bakër i kuq 2 x 2 ² Kuqe + Zezë PVC 3,2 x 6,5 8,70 54,0 Kabëll për transmetim të dhënash Tipi Përcjellësi Skermimi Transmetimi Veshja e jashtme Rezistenca pëcjellësit Formacioni Materiali Frekuenza max. Klasa Ngjyra Materiali Ω/km U/UTP Cat.5e 4 x 2 x 24AWG - 200MHz D U/UTP Cat.5e 4 x 2 x 24AWG - 200MHz D F/UTP Cat.5e 4 x 2 x 24AWG Shirit AL + Përcjellës 200MHz D SF/UTP Cat.5e 4x2x24AWG Shirit AL + Përcjellës 200MHz D U/UTP Cat.6 4 x 2 x 23AWG - 450MHz E U/UTP Cat.6 4 x 2 x 23AWG - 450MHz E F/UTP Cat.6 4 x 2 x 24AWG Shirit AL + Përcjellës 450MHz E SF/UTP Cat.6 4 x 2 x 24AWG Shirit AL + Përcjellës 450MHz E F/UTP Cat.6A 4 x 2 x 24AWG Shirit AL + Përcjellës S/FTP Cat.7 4 x 2 x 23AWG Rrjetë bakër i kallajisur 550MHz - 10Gbit 900MHz - 10Gbit F F Bardhë RAL9001 Zezë RAL9005 Bardhë RAL9001 Bardhë RAL9001 Bardhë RAL9001 Zezë RAL9005 Bardhë RAL9001 Bardhë RAL9001 Bardhë RAL9001 Portokall RAL2003 Rezistenca në 20 C në 100MHz LSZH ± 5Ω PE - instalim jashtë ± 5Ω LSZH ± 5Ω LSZH ± 5Ω LSZH ± 5Ω PE - instalim jashtë ± 5Ω LSZH ± 5Ω LSZH ± 5Ω LSZH ± 5Ω LSZH 146,4 100 ± 5Ω 59

61 A Bi esse Tub fleksibël PVC ngjyrë e zezë, për instalime elektrike brenda murit. HF HALOGEN FREE 2J +60 o C o C Fiksuese tubi në PVC ngjyrë gri RAL7035, për kapjen e tubit të ngurtë. Nevojitet vidë flutur. +60 o C -5 o C D. jasht. Paket. MT D. jasht. Paket. MT DX DX DX DX DX DX D. jasht. Paket. copë D. jasht Paket. copë FSTC FSTC FSTC FSTC FSTC FSTC Tub i ngurtë PVC ngjyrë gri RAL7035, gjatësi 3MT, me fortësi mesatare, për instalime elektrike jashtë murit. HF HALOGEN FREE 2J +60 o C o C Fiksuese tubi në PVC ngjyrë gri RAL7035, për kapjen e tubit të ngurtë. Nevojitet vidë flutur. +60 HF o C -5 o C HALOGEN FREE 2J o C D. jasht. Paket. MT D. jasht. Paket. MT DX DX DX DX DX DX D. jasht. Paket. copë D. jasht. Paket. copë FSTF16/ FSTF40/ Guaino spiral PVC ngjyrë gri RAL7035, për instalime elektrike. HF HALOGEN FREE 2J +60 o C o C Bashkuese lineare IP40 për tub të ngurtë, PVC ngjyrë gri RAL HF o C -5 o C HALOGEN FREE 2J o C D. jasht. Paket. MT D. jasht. Paket. MT DX DX DX DX DX D. jasht Paket. MT D. jasht Paket. MT MAG16IP MAG25IP MAG20IP MAG32IP Bashkuese lineare për tub fleksibël PVC, ngjyrë gri RAL o C -5 o C Kthesë 90 e ngushtë e hapshme IP40 për tub të ngurtë, PVC ngjyrë gri RAL HF o C -5 o C HALOGEN FREE 2J o C D. jasht. Paket. copë D. jasht. Paket. copë DX DX DX DX DX DX D. jasht. Paket. MT D. jasht. Paket. MT DX DX DX DX Rakord T i ngushtë i hapshëm IP40 për tub të ngurtë, PVC ngjyrë gri RAL o C -5 o C Rakord tub-kuti IP67 për tub të ngurtë, PVC ngjyrë gri RAL7035. Fileto metrike M 1,5 ISO. +60 HF o C -5 o C HALOGEN FREE 2J o C D. jasht. Paket. MT D. jasht. Paket. MT DX DX DX DX D. jasht. Paket. MT D. jasht. Paket. MT RTS RTS RTS RTS Kthesë 90 e gjerë IP67 për tub të ngurtë, PVC ngjyrë gri RAL HF o C -5 o C HALOGEN FREE 2J Rakord guaino-kuti IP65 për guaino, +60 PVC ngjyrë o C -15 gri RAL7035. Fileto metrike o C M 1,5 ISO. +60 HF o C -5 o C HALOGEN FREE 2J o C D.jasht. Paket. MT D. jasht Paket. MT CRV CRV CRV CRV D. jasht. Paket. MT D. jasht. Paket. MT RGSM RGSM RGSM RGSM HF HALOGEN FREE 2J Vetëshuarës i flakës +60 o C -15 o C HF HALOGEN FREE Nuk përhap 2J +60 zjarrin o C Duron shtypje Duron goditje Temperatura e lejuar e instalimit -15 o C 60

62 Bashkuese lineare IP67 për tub të ngurtë, PVC ngjyrë gri RAL o C -5 o C Kuti shpërndarëse jashtë murit, IP44, ngjyrë gri RAL7035, me tapa gome në faqet anësore. HF HALOGEN FREE 2J 5J +60 o C -15 o C D. jasht. Paket. MT D. jasht. Paket. MT MTT MTT MTT MTT Dimensionet N Tapave te Gomes GW44001 Ф65 x Ф23 GW x 80 x Ф23 GW44002 Ф80 x Ф23 Rakord tub-guaino IP67 me diametër të njëjtë, PVC ngjyrë gri RAL o C -5 o C Kuti shpërndarëse jashtë murit, IP55, ngjyrë gri RAL7035, me tapa gome në faqet anësore. HF HALOGEN FREE 2J 5J +60 o C o C D. jasht Kthesë 90 e gjerë IP40 për tub të ngurtë, PVC ngjyrë gri RAL7035. D. guain. D. jasht. Paket. copë Paket. MT D. jasht D. guain. D. jasht. Pakt. copë RTG RTG RTG RTG Paket. MT CRV16IP CRV25IP CRV20IP CRV32IP o C -5 o C D. W x H x D N Tap. Gomës GW x 100 x Ф29 GW x 80 x Ф29 GW x 110 x Ф29 GW x 140 x Ф37 GW x 190 x Ф37 GW x 220 x Ф48 GW x 300 x Ф48 GW x 380 x Ф48 Kuti shpërndarëse brenda murit IP40, për mure tulle, kapaku ngjyrë të bardhë RAL9016. HF HALOGEN FREE 2J +60 o C -15 o C Kuti shpërndarëse jashtë murit, IP55, ngjyrë gri RAL7035, me faqe anësore të pastra. HF HALOGEN FREE 2J 5J +60 o C o C D. jasht. W x H x D D. jasht. GW x 92 x 45 GW x 152 x 75 GW x 96 x 50 GW x 152 x 75 GW x 96 x 70 GW x 160 x 75 GW x 98 x 70 GW x 202 x 90 GW x 130 x 70 GW x 202 x 90 GW x 15 2 x 75 Kuti shpërndarëse brenda murit IP40, për mure karton-gipsi, kapaku ngjyrë të bardhë RAL9016. HF HALOGEN FREE 2J 5J +60 o C -15 o C Dimensionet W x H x D Ф max. i vrimes GW x 100 x 50 Ф29 GW x 80 x 50 Ф29 GW x 110 x 70 Ф29 GW x 140 x 70 Ф37 GW x 190 x 90 Ф37 GW x 220 x 120 Ф48 GW x 300 x 120 Ф48 GW x 380 x 120 Ф48 GW48006PM GW48007PM GW48008PM Diam. i jasht. W x H x D 196x152x75 294x152x75 392x152x75 61

63 A Bi esse Panel Elektrik plastik modular për instalim jashtë murit, IP55, ngjyrë gri RAL7035. HF HALOGEN FREE 10J 2J +60 o C -25 o C Panel Elektrik plastik modular për instalim brenda murit, IP40. HF HALOGEN FREE 5J +60 o C -15 o C N moduleve Dim. W x H x D Morseteria që pranon GW x 170 x 98 GW x 180 x 98 1 x GW40401 GW x 250 x x GW40402 GW (12x2) 250 x 375 x x GW40401 GW (18x2) 376 x 400 x x GW40402 N moduleve Dim. W x H x D Morseteria që pranon GW40225TB 8+1/2 250 x 195 x 26 1 x GW40401 GW40225TN 8+1/2 250 x 195 x 26 1 x GW40401 GW40229TB x 218 x 25 1 x GW40402 GW40229TN x 218 x 25 1 x GW40402 GW40233TB 24+2(12x2) 330 x 338 x 28 2 x GW40401 GW40233TN 24+2(12x2) 330 x 338 x 28 2 x GW40401 GW40239TB 36+3(12x3) 330 x 493 x 28 2 x GW40402 GW40239TN 36+3(12 x3) 330 x 493 x 28 2 x GW40402 Panel Elektrik plastik modular për instalim jashtë murit, IP40 pa derë, ngjyrë gri RAL7035 HF HALOGEN FREE 5J 2J +60 o C -25 o C Panel Elektrik plastik modular për instalim brenda murit, IP40, ngjyrë e bardhë RAL9016. HF HALOGEN FREE 5J +60 o C -15 o C N moduleve Dim. W x H x D Morseteria që pranon GW x 130 x 85 GW x 155 x 85 GW x 180 x 95 1 x GW40401 GW x 215 x 95 1 x GW40402 GW (12x2) 250 x 340 x 95 2 x GW40401 GW (12x3) 250 x 465 x 95 2 x GW40402 N moduleve Dim. W x H x D Morseteria që pranon GW (12 x 2) 330 x 420 x 85 1 x GW40402 GW (18 x 2) 465 x 505 x 85 2 x GW40404 GW (18 x 3) 465 x 680 x 95 2 x GW40404 GW (18 x 4) 465 x 855 x 95 4 x GW40404 Panel Elektrik plastik modular për instalim jashtë murit, IP40, ngjyrë e bardhë RAL9016. HF HALOGEN FREE 5J 2J +60 o C -25 o C Morseteri për Panel Elektrik plastik modular, morseta për Neutrin dhe morseta për Tokëzimin. N moduleve Dim. W x H x D Morseteria që pranon GW x 180 x x GW40401 GW x 225 x x GW40402 GW (12 x 2) 280 x 350 x x GW40401 GW (18 x 2) 400 x 400 x x GW40402 GW (18 x 3) 400 x 550 x x GW40402 GW (18 x 4) 400 x 850 x x GW40402 Morseteria Neutrit ² Morseteria Tokezimit ² Tipi Panelit GW40401 (1x25) + (7x10) (1x25) + (7x10) 8 mod. GW40402 (3x25) + (10x10) (3x25) + (10x10) 12 mod. GW40404 (5x25) + (14x10) (5x25) + (14x10) 18 mod. Panel Elektrik plastik modular për instalim jashtë murit, IP65, ngjyrë gri RAL7035. HF HALOGEN FREE 5J 2J +60 o C -25 o C N moduleve Dim. W x H x D Morseteria që pranon GW x 260 x x GW40402 GW (12 x 2) 298 x 420 x x GW40402 GW (12 x 3) 298 x 570 x x GW40402 GW (18 x 2) 410 x 463 x x GW40404 GW (18 x 3) 410 x 655 x x GW40404 GW (18 x 4) 410 x 878 x x GW

64 Spinë Industriale ajrore IP44, e drejtë. A N i poleve Ngjyra Tensioni h GW A 2P+T blu V 6 GW A 3P+T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 GW A 2P + T blu V 6 GW A 3P + T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 Prizë Industriale IP44, 10, për montim në mur. A N i poleve Ngjyra Tensioni h GW A 2P + T blu V 6 GW A 3P + T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 GW A 2P + T blu V 6 GW A 3P + T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 Spinë Industriale ajrore IP67, e drejtë. A N i poleve Ngjyra Tensioni h GW A 2P+ T blu V 6 GW A 3P+T kuqe V 6 GW A 3P+N T kuqe V 6 GW A 2P+T blu V 6 GW A 3P+T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 GW A 2P+T blu V 6 GW A 3P+T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 GW A 3P+T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 Prizë Industriale IP44, 10, për montim në mur A N i poleve Ngjyra Tensioni h GW A 2P + T blu V 6 GW A 3P + T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 GW A 2P + T blu V 6 GW A 3P + T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 Prizë Industriale ajrore IP44, e drejtë. A N i poleve Ngjyra Tensioni h GW A 2P+T blu V 6 GW A 3P+T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 GW A 2P+T blu V 6 GW A 3P+T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 Prizë Industriale IP44, 90, për montim në mur A N i poleve Ngjyra Tensioni h GW A 2P + T blu V 6 GW A 3P + T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 GW A 2P + T blu V 6 GW A 3P + T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 Prizë Industriale ajrore IP44, e drejtë. A N i poleve Ngjyra Tensioni h GW A 2P+T blu V 6 GW A 3P+T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 GW A 2P+T blu V 6 GW A 3P+T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 GW A 2P+T blu V 6 GW A 3P+T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 GW A 3P+T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 Prizë Industriale IP67, 90, për montim në mur. A N i poleve Ngjyra Tensioni h GW A 2P+T blu V 6 GW A 3P+T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 GW A 2P+T blu V 6 GW A 3P+T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 GW A 3P+T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 GW A 3P+T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 63

65 A Bi esse Prizë Industriale IP44, 10, për montim në panel. A N i poleve Ngjyra Tensioni h GW A 2P+T blu V 6 GW A 3P+T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 GW A 2P+T blu V 6 GW A 3P+T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 Prizë Industriale IP44, me çelës bllokimi sigurie, pa kuti. A N i poleve Ngjyra Tensioni h GW A 2P+T blu V 6 GW A 3P+T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 GW A 2P+T blu V 6 GW A 3P+T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 Prizë Industriale IP67, 10, për montim në panel. A N i poleve Ngjyra Tensioni h GW A 2P+T blu V 6 GW A 3P+T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 GW A 2P+T blu V 6 GW A 3P+T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 GW A 3P+T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 GW A 3P+T kuqe V 6 GW A 3P+N +T kuqe V 6 Prizë Industriale IP44, me çelës bllokimi sigurie dhe mbrojtje me siguresa, pa kuti. A N i poleve Ngjyra Tensioni h GW A 2P+T blu V 6 GW A 3P+T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 GW A 2P+T blu V 6 GW A 3P+T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 Prizë Industriale IP44, me çelës bllokimi sigurie, komplet me kuti për montim në mur. A N i poleve Ngjyra Tensioni h GW A 2P+T blu V 6 GW A 3P+T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 GW A 2P+T blu V 6 GW A 3P+T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 Panel për montimin e prizave industriale, IP65, ngjyrë gri RAL7035, për montim në mur N Moduleve N max. i prizave GW68001N 5 3 x 16A-IP44/67 GW68003N 10 2 x 16A + 2 x 16/32A GW68008N 14 6 x 16/32A GW68017N 5 1 x 16A-IP44/67 GW68019N 10 2 x INT.-16/32A-IP44 Prizë Industriale IP44, me çelës bllokimi sigurie dhe mbrojtje me siguresa, komplet me kuti për montim në mur. A N i poleve Ngjyra Tensioni h GW A 2P+T blu V 6 GW A 3P+T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 GW A 2P+T blu V 6 GW A 3P+T kuqe V 6 GW A 3P+N+T kuqe V 6 64

66 65

67 Aiko A Bi esse Ekrani Butoni zërit Buton për aktivizimin e ekranit Joypad Mikofon Funksioni silent Mesazh videocitofonik Derë e hapur Hapja automatike e derës Buton për hapjen e derës Buton për hapjen e derës 2 Buton silent Buton thirrje për postin e portierit karakteristikat kryesore: Monitor me ngjyra 4.3 OSD. Teknologji Soft-Touch. Menaxhim deri në 32 thirrje interkomunikuese. Material të cilësisë më të lartë. E montuar në mur ose e inkasuar me kuti të dedikuar (kutia nuk është e përfshirë). I përshtatshëm për persona me aparat dëgjimi. I përshtatshëm për sisteme: MiRo 1750/5-1750/6 Rregullimi i intesitetit të ngjyrave Rregullimi i ndriçimit të ekranit Altoparlant Butoni zërit Ekrani Led sinjalizues shumëgjyrësh Butoni zërit Buton për hapjen e derës Pulsante për funksione speciale Pulsante për funksione shtesë karakteristikat kryesore: Monitor me ngjyra 4.3 (formati 16:9). I disponueshëm ne ngjyrë: të bardhë ose te zezë. Rregullimi i volumit te thirrjes. Përzgjedhje e ziles për thirrjen nga dera e jashtme dhe nga dera e apartamentit. Mundësi për 3 thirrje interkomunikuese. Stafe metalike për fiksim në mur dhe e pershtatur per montim ne kuti 3 module. I përshtatshëm për persona me aparat dëgjimi. I përshtatshëm për sisteme: SiGNo Ekran me ngjyra ose bardhë-zi Buton për hapjen derës Butona për funksione shtesë karakteristikat kryesore: Monitor me ngjyra ose bardhë-zi. I disponueshëm në: Bardhë, Zezë ose Platin. I përshtatshëm për persona me aparat dëgjimi. I përshtatshëm për sisteme: 66

68 MiRo 1750/1 Ekran me ngjyra ose bardhë - zi Buton për hapjen derës Butona për funksione shtesë karakteristikat kryesore: Monitor me ngjyra4.3 (formati 16:9). Rregullimi i volumit të thirrjes Përzgjedhje e ziles për thirrjen nga dera e jashtme dhe nga dera e apartamentit. Mundësi per 3 thirrje interkomunikuse. Stafe metalike për fiksim në mur dhe e përshtatur per montim ne kuti 3 modul. I përshtatshëm për persona me aparat dëgjimi. I përshtatshëm për sisteme: MiRo 1150 Butona për funksione shtesë Buton për hapjen derës karakteristikat kryesore: Për sisteme të thjesht 4+n dhe 1+1. Citofon me receptor për montim ne mure. Buton për hapjen e derës. I përshtaur për montim në kuti brenda murit 3 modul. Zile elektronike me anë të altoparlantit. 67

69 A Bi esse Post i jashtëm, seria 925 me x pulsante E përshtatshme për sistemin kodi Nr. Pulsanteve Nr. kollonave Dimensioni Ballor (W x H) Dimensioni i kutisë brenda murit (W x H x D) 925/ x x 225 x / x x 225 x / x x 273 x / x x 273 x / x x 297 x / x x 321 x / x x 345 x / x x 369 x / x x 177 x / x x 202 x / x x 225 x / x x 249 x / x x 273 x / x x 297 x / x x 321 x / x x 345 x / x x 369 x / x x 393 x / x x 417 x / x x 465 x 43 Dimensioni etiketës për vendosjen e emrit (A x B) 14,5 x 54,5 Sinthesi S2 Kutia brenda murit Kornizë Module me pulsante dhe vendosjen e postit të jashtëm Modul vetëm me pulsante Post i jashtëm (mikrofon/ altoparlant) 68

70 Sistem Citofonik 4+n 4+(n-2) 5 MIRO 4+(n-1) MIRO 4+n Sinthesi S2 9+n 786/11 2 N Pulsantevë Citofon MiRo 1150/1 Ushqyesi 786/ /64 kornizë dhe telajo për 1148/63 montimin e 1148/62 moduleve 1148/ / /50 Modul me vetëm 1148/14 pulsante 1148/ / /11 Post i jashtëm 1145/ /22 Modul me vend për 1148/21 post të jashtëm 1148/ / /53 kuti brenda murit 1145/ /

71 A Bi esse Sistem Videocitofonik me 5 Fije 4 + (n-4) Video Citofon Signo (n-2) 5 Shpërndarës Video 5 4+n Ushqyesi Pulsanteria Sinthesi S2 + 2 Bravë elektrike Sistem videocitofonik me 5 fije, me ngjyra dhe pulsanteri Sinthesi S2: Nga 1 deri në 20 abonentë N Pulsantëve 1740/955 Citofon Signo 1740/1 Shpërndarës video 955/40 Sekretimi i thirrjes 1145/ /64 kornizë dhe telajo për 1148/63 montimin e moduleve 1148/ / /50 Modul 1148/14 me vetëm pulsantë 1148/ / / /54 kutia brenda murit 1148/ /52 kit bazë sistemi 1745/

72 Sistem videocitofonik me 2 Fije AIKO 2 2 MIRO Video Citofon MIRO 2 2 Video Citofon MIRO 2 Ushqyesi 2 Sistem Videocitofonik me 2 fije, me ngjyra dhe pulsanteri Sinthesi S2: Nga 1 deri në 30 abonentë N Pulsantëvë 1148/ / / / / / / / / / / /17 kit 2 Voice 1783/322 MiRo me ngjyra 1750/1 kit 2 Voice 1783/432 Aiko me ngjyra 1716/

73 A Bi esse Sistem Alarm Vjedhje - Skema e Aplikimit për Centralin 1061 Centrali i alarmit të vjedhjes 1061 ka 6 linja hyrje, 4 linja dalje, si dhe 4 zona të programueshme. Mund të lidhen deri në 8 paisje komandimi (4 tastiera dhe 4 çelësa aktivizimi). Alarmet mund të dërgohen ose tek përdoruesi, ose tek Kompania e Sigurisë. Programimi mund të bëhet edhe nga PC, që lejon kontrrollin e sistemit edhe në largësi. PC Modul GSM me antenë të jashtme Skedë për regjistrimin e mesazhit zanor 1061/012 Telefon Modul USB /003 PC Qendra e monitorimit Kombinator telefonik PSTN 1061/002 Centrali 1061/006 Modul për dëgjimin e zhurmave të ambientit 1061/013 Tastierë komandimi 1061/025 (max 4 copë) Kontakt magnetik 1033/ /702 Çelës aktivizimi 1061/ (max 4 copë) 1033/ /716 Çelës aktivizimi me sensor afërsie 1061/ (max 4 copë) 72

74 Sistem Alarm Vjedhje - Skema e Aplikimit për Centralin 1067 Centrali i alarmit të vjedhjes 1067 ka 8 linja hyrje bazë të zgjerueshme deri në 64, 8 zona të programueshme dhe të organizueshme në 4 sektorë. Mund të lidhen deri në 24 pajisje komandimi. Memorie me 1000 eventet e fundit. Alarmet mund të dërgohen ose tek përdoruesi, ose tek Kompania e Sigurisë. Programimi mund të bëhet edhe nga PC, të memorizohet në USB. Centrali mund të kontrrollohet edhe në largësi, nëpërmjet lidhjes në rrjet LAN. Nëpermjet ndërfaqes KNX mund të marrë dhe të japë komanda në një sistem me BUS Konnex. Qendra monitorimit Software për monitorim dhe programin 1067/ /001 PC Celular PC Njoftim alarmi me zë Kombinator telefonik PSTN 1067/002 Port komunikimi per USB 1067/003 Modem Router Komandim me SMS. Njoftim alarmi me SMS. Identifikimi thirrjeve Kombinator telefonik GSM 1067/458 RS232 LAN Kamera Centrali 1067/032 Video gateway 1067/450 Modem Router Ndërfaqe rrjeti LAN 1067/007 Internet Çelës aktivizimi 1067/335 Çelës aktivizimi me sensor afërsie 1061/ (max 4 copë) Software për monitorim dhe programim 1067/001 Tastierë komandimi 1067/021 Tastierë komandimi 1067/021 73

75 A Bi esse Sistem Alarm Vjedhje Radio (pa kabllo) Centrali i alarmit të vjedhjes 1057 punon me anë të valëve radio. Centrali kryen komunikim dykahësh me sensorët dhe të gjitha pajisjet e tjera, verifikon saktësinë e të dhënave të dërguara, duke rritur sigurinë e sistemit. Ky sistem mund të përdoret në të gjitha ato raste ku është e pamundur instalimi i një sistemi kabllor. Numri i zonave të programueshme është 4. Mund të lidhen deri në 32 sensorë radio. Çdo kontakt magnetik radio ka 2 hyrje që mund të përdoren për të shtuar numrin e sensorëve (sensorët shtesë janë me kabëll). Pajisjet e komandimit që mund të instalohen mund të jenë, deri 4 tastiera dhe deri 8 telekomanda. Memorie me 500 eventet e fundit. Programimi është i thjeshtë, pasi njohja e të gjitha pajisjeve nga centrali bëhet në menyre automatike. Centrali ofron gjithashtu informacionin mbi gjendjen e baterisë të çdo pajisjeje të lidhur ne sistem. Kombinator telefonik PSTN 1057/002A Centrali 1057/019 Kontakt magnetik 1057/458 Sensor IR 1057/101 Kontakt magnetik 1057/201 Kontakt magnetik 1057/201 Sirenë e jashtme me bateri 1057/405 74

76 Sistem Tradicional Sinjalizim Zjarri Seria e centraleve tradicionale me mikroprocesor të sinjalizimit të zjarrit shkon nga 2 deri në 20 zona. Për çdo zonë mund të lidhen deri në 32 pajisje, deri në një maksimum prej 512 pajisjesh. Çdo zonë mund të programohet në mënyrë të pavarur, që të sinjalizojë vetëm me një sensor në alarm, ose me të paktën dy sensorë në alarm. Centrali ka memorie pë regjistrimin e eventeve. Te gjitha eventet mund të kontrollohen në central ose të printohen në një printer me portë paralele (nevojitet skeda opsionale). Modeli 1043/428 ka ekran me 4x40 karaktere, regjistron deri në 1000 evente dhe mund të lidhet me një tastierë PS2 për të lehtësuar programimin. Sensor tymi optik tradicional 1043/401 Konform normativës EN 54/7 Sensor temperature tradicional 1043/403 Konform normativës EN 54/5 Sensor termovelocimetrik 1043/402 Konform normativës EN 54/5 Central me mikroprocesor 1043/422 - /424 - /428 Konform normativës EN 54 pjesa 2-4 Persëritës sinjali 1043/135 Pulsant manual 1043/143 Konform normativës EN 54 e 11 Sirenë akustike dhe optike murale 1043/255 Sirenë e jashtme 1043/256 75

77 A Bi esse Sistem Dixhital Sinjalizim Zjarri me Adresim Seria e centraleve inteligjente me adresim shkon nga 1 deri në 12 unaza. Në çdo unazë mund të lidhen deri 128 pajisje. Memorie deri në 1000 evente. Funksioni Master/Slave për të lidhur në një sistem më shumë se një central. Programimi nëpërmjet tastierës PS2 ose kompjuterit. Lidhje në rrjet LAN nëpërmjet skedës së dedikuar. Portë USB për ngarkimin ose shkarkimin e programimit. Printim në një printer me portë paralele i të gjitha eventeve (nevojitet skeda opsionale). Software për menaxhimin e hartave grafike (opsional). Software konfigurimi 1043/541 Portë komunikimi USB Rrjeti GSM Rrjeti PSTN Ndërfaqe rrjeti LAN Kombinator telefonik GSM Kombinator telefonik PSTN Tastierë PS2 Ndërfaqja e printerit Centrali dixhital 1043/550 - /560 - /570 Printer Ndërfaqe RS232/ RS / 536 Centrali Master/Slave I/F Linja loop 1043/531 (max 128 elemente) Panel përsëritës 1043/534 Ushqyes 1043/191 Skedë për lidhje në loop 4 In dhe 4 Out 1043/533 Sensor tymi dixhital 1043/135 Përsëritës i sinjalit të sensorit 1043/135 Skedë për lidhje në loop 1 In dhe 1 Out 1043/532 Mbajtëse elektromagnetike për dyer 1043/084 Buton manual 1043/506 Sensor temperature 1043/503 Sensor linear me reflektim 1043/110 Ndriçues për sinjalizim optik dhe akustik 1043/255 PC PC PC Router 76

78 Sistem Sinjalizim Gazi Centralet e sinjalizimit të gazit shkojnë nga 4 deri në 104 zona. Sensorët duhet të jenë të tipit 4-20mA. Sensorët mund të jenë për gaz metan 0-100% LIE, gaz butan 0-100% LIE, gaz propan 0-100% LIE, gaz GPL 0-100% LIE, avuj benzine 0-100% LIE, CO monoksid karboni ppm. PC RS232 Centrali kundra zjarrit 1043/ zona Centrali kundra zjarrit 1043/ zona Deri në 8 hyrje (4 20mA) Deri në 8 hyrje (4 20mA) 1043/706 Deri në 12 module hyrje 1043/831 RS485 Printer me portë paralele Deri në 12 module hyrje 1043/831 4 dalje rele Deri në 8 hyrje (4 20mA) 1043/ dalje Deri në 4 module dalje 1043/832 77

79 A Bi esse Kanalinë Metalike në Llamarinë të Zinkuar me Metodën Sendzimir Dimensionet Dimensionet 50 x 50 T T T x 60 RV x 75 T T T x 60 RV x 75 T T T x 60 RV x 75 T T T x 60 RV x 75 T T T x 60 RV x 75 T T T x 60 RV x 75 T T T x 60 RV x 75 T T T x 60 RV x 75 T T T T0 034 Ndarës kanaline metalike T0 087 Kthesë plan 45 me kapak T0 103 Kthesë 90 vertikale me ndryshim plani me kapak T0 041 Profil C me çarje T0 091 Kthesë 90 vertikale në ngjitje me kapak T0 105 Rakord T plan me kapak T0 042 Profil U me çarje për peshëmbajtje të mëdha T0 071 Reduksion qëndror me kapak T0 093 Kthesë 45 vertikale në ngjitje me kapak T0 095 Kthesë 30 vertikale në ngjitje me kapak T0 107 Rakord T plan me dalje qëndrore të reduktuar me kapak T0 109 Dalje anësore T me kapak T0 073 Reduksion i djathtë me kapak T0 097 Kthesë 90 vertikale në zbritje me kapak T0 111 Rakord kryq plan me kapak T0 075 Reduksion i majtë me kapak T0 099 Kthesë 45 vertikale në zbritje me kapak T0 113 Rakord T në zbritje me kapak T0 083 Kthesë plan 90 me kapak T0 101 Kthesë 30 vertikale në zbritje me kapak T0 115 Rakord T në ngjitje me kapak 78

80 T0 117 Rakord T në zbritje me ndryshim plani me kapak T0 131 Rakord kryq vertikal me ndryshim plani me kapak T0 260 Fllanxhë për fiksim në panel T0 119 Rakord T në ngjitje me ndryshim plani me kapak T0 204 Bashkuese horizontale me çernierë T0 280 Pllakëz për fiksimin e kabllove me fashetë T0 121 Kthesë 90 majtas në zbritje me ndryshim plani me kapak T0 123 Kthesë 90 djathtas në zbritje me ndryshim plani me kapak T0 125 Kthesë 90 majtas në ngjitje me ndryshim plani me kapak T0 301 Suport tavanor për 1 profil U T0 201 Pllakë bashkuese T0 212 Bashkuese L e jashtme/ brendshme T0 320 Stafë për profil U T0 366 Stafë për kapje në tavan T0 302 Suport tavanor për 2 profile U T0 127 Kthesë 90 djathtas në ngjitje me ndryshim plani me kapak T0 129 Kthesë vertikale me çernierë 0-90 T0 300 Suport tavanor për profil C T0 330 Stafë për mur ose për profil U T0 304 Suport tavanor për profil U me kënd të ndryshueshëm T0 365 Stafë T tavanore për profil C T0 623 Bullon M8 me kokë gjashtëkëndore T0 350 Stafë murale T0 355 Stafë për profil C T0 624 Dado M8 T0 622 Vidë M6 me kokë gjashtëkëndore T0 205 Bashkuese vertikale me çernierë T0 620 Bullon M6 me kokë rrumbullake dhe kllapë katrore T0 621 Dado M6 T1 670 Pincë për shpim kanaline R0 105 Bashkuese me sustë për kanalinë rrjetë R0 115 Pllakëz bashkuese R0 116 Kundra-pllakëz bashkuese R0 135 Suport për fiksim në mur R0 145 Stafë për fiksim në mur R0 155 Stafë për fiksim në mur R0 175 Distancator R0 185 Suport për dysheme R0 215 Suport për varje qëndrore R0 255 Suport distancator R0 265 Suport anësor i vogël për fiksim kutie shpërndarëse R0 285 Suport anësor i madh për fiksim kutie shpërndarëse 79

81 A Bi esse Kanalina Plastike Gjatësia 2 m Aksesorët Përmasat dhe forma e jashtme Dimensionet Instalimi me vida flutur Tapë fundore Kënd i brendshëm Kënd i jashtëm Kënd plan Bashkuese lineare Bashkuese T 15 x x x x x x x x x Gjatësia 2 mt Aksesorët Përmasat dhe forma e jashtme Instalimi me ngjitës adeziv Tapë fundore Kënd i brendshëm Kënd i jashtëm Kënd plan Bashkuese lineare Bashkuese T 15 x x x x x x Kanalina Kanalina dhe aksesorët Këndet Numri i ndarjeve Gjerësia e kapakut Dimensionet Baza dhe kapaku Separator Fiksuese kabllosh Bashkuese baze Bashkuese kapaku Tapë fundore Kënd i brendshëm 85 to 95 Kënd i jashtëm 60 to 120 Kënd plan x x x x

82 Prizë Transmetimi të Dhënash Prizë Transmetimi të Dhënash RJ45 - DaTa/Lan Tipologjia RJ45 Kategoria Ngjyra Tipologjia e Lidhjes Materiali UTP CaT.5E E Bardhë Vetshtrëngim UTP CaT.5E E Zezë Vetshtrëngim UTP CaT.6 E Bardhë Vetshtrëngim UTP CaT.6 E Zezë Vetshtrëngim abs dhe Polikarbonat abs dhe Polikarbonat abs dhe Polikarbonat abs dhe Polikarbonat FTP CaT.5E alumin Vetshtrëngim Metal i zinkuar FTP CaT.6 alumin Vetshtrëngim Metal i zinkuar FTP CaT.6a alumin Vetshtrëngim Metal i zinkuar FTP CaT.6a alumin Vetshtrëngim, për kabëll rrjeti CaT.7 Metal i zinkuar UTP CaT.6a E Zezë Vetshtrëngim UTP CaT.6a E Bardhë Vetshtrëngim abs dhe Polikarbonat abs dhe Polikarbonat Patch Panele për Rack, 19, 1 HU, RJ45 Tipologjia Kategoria Ngjyra Porta Struktura Materiali Frutë RJ45 UTP CaT.5E E zezë 24 Të asembluar Frutë RJ45 FTP CaT.5E E zezë 24 Të asembluar Frutë RJ45 UTP CaT.6 E zezë 24 Të asembluar Frutë RJ45 UTP CaT.3 E zezë 50 Të asembluar Metal me Frutë termoplastik Metal me Frutë Veshje Metalike Metal me Frutë termoplastik Metal me Frutë termoplastik Frutë RJ45 UTP CaT.6 E zezë 24 Bosh Metal Frutë RJ45 FTP CaT.6 E zezë 24 Bosh Metal 81

83 A Bi esse Patch Korde - Kabëll transmetimi sinjali të dhënash me gjatësi të ndryshme me 2 konektor RJ45, të testuara. Tipologjia Kategoria Ngjyra Gjatësia UTP CaT.5E Gri 0.5 m UTP CaT.5E Gri 1 m UTP CaT.5E Gri 1.5 m UTP CaT.5E Gri 2 m UTP CaT.5E Gri 3 m UTP CaT.5E Gri 5 m Tipologjia Kategoria Ngjyra Gjatësia FTP CaT.5E Gri 1 m FTP CaT.5E Gri 2 m FTP CaT.5E Gri 3 m FTP CaT.5E Gri 5 m Tipologjia Kategoria Ngjyra Gjatësia UTP CaT.6 Gri 0.5 m UTP CaT.6 Gri 1 m UTP CaT.6 Gri 1.5 m UTP CaT.6 Gri 2 m UTP CaT.6 Gri 3 m UTP CaT.6 Gri 5 m Tipologjia Kategoria Ngjyra Gjatësia FTP CaT.6 Gri 1 m FTP CaT.6 Gri 2 m FTP CaT.6 Gri 3 m FTP CaT.6 Gri 5 m Tipologjia Kategoria Ngjyra Gjatësia SFTP CaT.6a Gri 1 m SFTP CaT.6a Gri 2 m SFTP CaT.6a Gri 3 m SFTP CaT.6a Gri 5 m * Me porosi ngjyra të ndryshme patch korde me gjatësi të ndryshme 82

84 Dollap Metalik - RaCK 19 - strukturë metalike e çmontueshme, derë xhami me çelës, baza dhe tavani RaL 7016, faqet anësore dhe ballore RaL 7035, IP30, Xokolatura H=100. Peshë statike 100 kg. Tipologjia Instalimit Dimensioni H x W x D Hapësirë Fizike Mural 360 x 600 x HU Mural 490 x 600 x HU Mural 640 x 600 x HU Mural 490 x 600 x HU Mural 640 x 600 x HU Mural 760 x 600 x HU Dollap Metalik - RaCK 19" - strukturë metalike e çmontueshme, derë xhami me çelës, baza dhe tavani RaL 7016, faqet anësore dhe ballore RaL 7035, IP30, Xokolatura H=100. Peshë statike 650 kg. Tipologjia Instalimit Dimensioni H x W x D Hapësirë Fizike Dysheme 1200 x 600 x HU Dysheme 1800 x 600 x HU Dysheme 2000 x 600 x HU Dysheme 1200 x 600 x HU Dysheme 1800 x 600 x HU Dysheme 2000 x 600 x HU Dysheme 1800 x 800 x HU Dysheme 2000 x 800 x HU Dysheme 1800 x 800 x HU Dysheme 2000 x 800 x HU * Hapësirë për vendosje 2/4 ventilator dhe stafa mbajtëse për rrugëkalimet e kabllove. * mundësi për dyer anësore në formë grile për ventilim Dollap Metalik - RaCK 19" - Instalim për Dhoma SERVER - strukturë metalike e çmontueshme, derë me xham, dera mbrapa në formë grile, RaL 7016, IP30, Xokolatura H=100. Peshë statike 1200 kg. Tipologjia Instalimit Dimensioni H x W x D Hapësirë Fizike Pesha Statike Dysheme 2000 x 800 x HU 650 kg Dysheme 2000 x 800 x HU 1200 kg * Hapësirë per vendosje 2/4 ventilator dhe stafa mbajtëse për rrugëkalimet e kabllove. * Mundësi për dyert anësore të jenë të përbëra nga 2 pjesë. 83

85 A Bi esse aksesorë për Boks RaCK - Stafe Horizontale Udhëzues Kabllosh Ngjyra Hapsirë Fizike Tipi RaL 7016 Kapje anësore/vertikale Unazë teke RaL HU - 19 Udhëzuesh kabllosh me unaza RaL HU - 19 Udhëzuesh kabllosh me furçë E zezë 1 HU - 19 Udhëzuesh kabllosh me kanalinë aksesorë për Dollape RaCK - Kollona Vertikale Udhëzues Kabllo Ngjyra Lartësia Tipi RaL Set Kolone piastër vertikale anësore RaL Set Kolone piastër vertikale anësore RaL Set Kolone piastër vertikale anësore RaL 0735 Dim. Rack Udhëzues tip teleskopik fundore RaL 7016 Dim. Rack Udhëzues tip teleskopik fundore aksesorë për Dollape RaCK - Stafa Vertikale Mbajtëse Materiali / Ngjyra Lartësia Tipi Të zinkuar 1200 Set stafa vertikale Të zinkuar 1500 Set stafa vertikale Të zinkuar 1800 Set stafa vertikale Të zinkuar 2000 Set stafa vertikale Të zinkuar 2200 Set stafa vertikale aksesorë për Dollape RaCK - Bllok Multi Prizë për Rack Ngjyra Priza Shuko Universale Tipi i Mbrojtjes Hapësirë Fizike E zezë 7 Me çelës 2P 1 HU E zezë 8 Me çelës 2P 1 HU E zezë 10 Me çelës 2P 1 HU E zezë 12 Me çelës 2P 1 HU E zezë 8 Me shkyçës magnetotermik 1 HU E zezë 10 Me shkyçës magnetotermik 1 HU E zezë 12 Me shkyçës magnetotermik 1 HU E zezë 8 - Priza IEC Me çelës 2P 1 HU E zezë 8 - Priza IEC Me shkyçës magnetotermik 1 HU E zezë 12 - Priza IEC Me çelës 2P 1 HU E zezë 12 - Priza IEC Me shkyçës magnetotermik 1 HU E zezë 8 - Priza IEC Me software menaxhimi në distance, mbrojtje 16a 1 HU E zezë 16 - Priza IEC Me software menaxhimi në distance, mbrojtje 16a 1 HU E zezë 24 - Priza IEC Me software menaxhimi në distance, mbrojtje 16a 1 HU 84

86 aksesorë për Dollape RaCK - Mbajtëse Fikse për Rack Ngjyra Thellësia Hapësirë Fizike RaL HU RaL HU RaL HU RaL HU RaL HU RaL HU aksesorë për Dollape RaCK - Mbajtëse Fikse të Lëvizshme Shine për Rack Ngjyra Thellësia Hapësirë Fizike RaL HU RaL HU RaL HU RaL HU aksesorë për Dollape RaCK - Ventilatorë Tensioni Sasia - Ventilatorë Montimi V 1 cp Faqen e Sipërme V 3 cp 19" - 1 HU V 4 cp Faqen e Sipërme V / 12 V 1 - termostat digital 1 HU V 1 - termostat analog Montim faqën anësore / stafa vertikale aksesorë për Dollape RaCK - aksesorë Montimi Përshkrimi Set Vida + Dado per Rack (1 set = 50 cp) Set Rrota plastike me kuzhinetë pa frena (1 set = 4 cp) Set Rrota plastike me kuzhinetë 2 pa frena / 2 me frena ( 1 set = 4 cp) Set kembë fikse me filetim + bazë pvc të zezë 5 cm ( 1 set = 4 cp ) 85

87 UPS A Bi esse Modeli VA Fuqia W Tipi Tensioni Komunikimi Rack Dimensionet W x D x H IDG 600 AIDG6001RU Line 1F - 230V 3.2 USB Jo 90 x 232 x 192 IDG 800 AIDG8001RU Interactive (+20/- 25%) 3.4 Pesha kg VST 1100 BVST1K11RU USB 120 x 443 x Line 1F - 230V VST 1500 BVST1K51RU RS232 Jo 16.5 Interactive ( V) Slot VST 2000 BVST2K01RU x 443 x VSD 1100 BVSD1K1AA x 425 x 450 VSD 1500 BVSD1K5AA USB Line 1F - 230V 17.5 RS232 2HU VSD 2200 BVSD2K2AA Interactive ( V) Slot x 450 x 625 VSD 3000 BVSD3K0AA Modeli VA Fuqia SEP 700 CSEP7001RU W Tipi Tensioni Komunikimi Rack Dimensionet W x D x H SEP 1000 CSEP1K01RU x 422 x SEP 1500 CSEP1K51RU On-Line SEP 2200 CSEP2K21RU F - 230V USB Double % - ( V) RS232 Jo 190 x 446 x 333 SEP 3000 CSEP3K01RU Conversion 100% - ( V) Slot 28 SEP 1000 ER CSEP1K0LRU x 422 x SEP 2200 ER CSEP2K2LRU x 446 x 333 SEP 3000 ER CSEP3K0LRU Pesha kg 10.9 SDL 3300 CSDL3K3AA SDL 4000 CSDL4K0AA HU 175 x 520 x 455 SDL 5000 CSDL5K0AA F - 230V 62 SDL 6000 SDL 8000 SDL CSDL6K0AA4 CSDL8K0AA5 CSDLK10AA On-Line Double Conversion 100% - ( V) USB RS232 Slot SDL 6500 TM CSDL6K5TA F - 400V 2 x 4HU 2 x 175 x 660 x SDL 8000 TM CSDL8K0TA % - (84-276V) 94 SDL TM CSDLK10TA % - ( V) UPS modular 3F/3F. Mundësi lidhje në paralel nga 1 deri 8 UPS për fuqi nga 15KVA deri 120KVA total. Kapaciteti i energjisë për një modul është 15kVA, dhe një kabinet standard mund të pajiset me deri 8 module për të arritur 120 kva. Fuqia Modeli KVA KW GMT Tipi Tensioni Paralelizmi Rack On-Line Double Conversion 3F 400V (294Vac 520Vac) deri ne 8 UPS Total - 120KVA Dimensionet W x D x H Pesha kg 3HU 440 x 700 x

88 UPS modulare 1F/1F 1F/3F 3F/1F 3F/3F. Mundësi lidhje në paralel nga 1 deri 8 UPS për fuqi nga 20KVA deri 160KVA total. Kapaciteti i energjisë për një modul është 20kVA, dhe një kabinet standard mund të pajiset me deri 8 module për të arritur 160 kva. Modeli Tipi Fuqia KVA KW Hyrje Dalje Paralelizmi Dimensionet W x D x H Pesha kg GMI M GMI T On-Line Double Conversion F ose 3F -40% +20% Hz 1F ose 3F -40% +20% Hz 1F - 230V ±1% 3F - 400V ±1% deri ne 8 UPS Total - 160KVA 620 x 745 x Model KWA Fuqia KW Tipi Tensioni Hyrje Tensioni Dalje Komunikimi Dimensionet W x D x H MHT 100 EMHTM10ANB x 850 x MHT 120 EMHTM12ANB x 850 x MHT 160 EMHTM16ANB x 850 x MHT 200 EMHTM20ANB On-Line 1000 x 850 x MHT 250 FMHTM25ANB Double V V 2 RS232 Conversion Hz ± 1% 2 x Slot 1000 x 850 x MHT 300 FMHTM30ANB IGBT/DSP 1500 x 1000 x MHT 400 FMHTM40ANB x 1000 x MHT 500 FMHTM50ANB x 1000 x MHT 600 FMHTM60ANB x 1000 x Pesha kg Model KWA Fuqia KW Tipi Tensioni Hyrje Tensioni Dalje Komunikimi Dimensionet W x D x H MSM 10 DMSMK10AA x 850 x MSM 12 DMSMK12AA On-Line USB 1F ose 3F 1F - 230V 440 x 850 x Double RS232 MSM 15 DMSMK15AA ( V) ± 1% Conversion Slot 440 x 850 x MSM 20 DMSMK20AA x 850 x Pesha kg MST 10 DMSTK10AA x 850 x MST 12 DMSTK12AA x 850 x MST 15 DMSTK15AA x 850 x MST 20 DMSTK20AA x 850 x MST 30 DMSTK30AA On-Line USB 3F - 400V 3F - 400V 440 x 850 x Double RS232 MST 40 DMSTK40AA ( V) ± 1% Conversion Slot 440 x 850 x MST 60 DMSTK60ANB x 850 x MST 80 DMSTK80ANB x 850 x MST 100 DMSTM10ANB x 850 x MST 125 EMSTM12ANB x 840 x MPT 100 EMPTM10ENB x 800 x MPT 120 EMPTM12ENB On-Line 3F - 400V V 2 RS x 800 x Double (-25% - +20%) MPT 160 EMPTM16ENB ± 1% 2 x Slot Conversion Hz 800 x 800 x MPT 200 EMPTM20ENB x 800 x

89 A Bi esse Input 1 Input 2 Multi switch 16A Ouput 1 Max 4 A Ouput 2 Max 4 A Ouput 3 Max 4 A Ouput 4 Max 4 A Ouput 5 Max 4 A Ouput 6 Max 4 A Ouput 7 Max 4 A Ouput 8 Max 4 A Tipi Tensioni Hyrje Tensioni Dalje Komunikimi Rack Dimensionet W x D x H Pesha kg MSW-S MSW-N Vac Zgjedhje 1 burimi furnizimi 8 dalje 4A secila RS232 Ethernet Port 2HU 19 x 360 x 2U 10 Multi switch ATS 16A Tipi Tensioni Hyrje Tensioni Dalje Komunikimi Rack Dimensionet W x D x H Pesha kg MTA Vac Zgjedhje 1 burimi furnizimi 3 dalje 10A secila 1 slot USB RS232 1HU 19 x 330x 1U 6 Aksesorë NETMAN 101 PLUS MULTICOM 301 MULTICOM 351 NETMAN 102 PLUS MULTICOM 302 MULTICOM 352 Tipi NETMAN 101/102 MULTICOM 301/302 MULTICOM 351/352 Përshkrimi Skedë ndërfaqje menaxhimi mbi informacione teknike të UPS nëpërmjet portës së komunikimit RJ45 LAN 10/100 Mbps TCP/IP dhe portës seriale SNMP RFC1628 për versionin 101 dhe SNMP RFC3433 për versionin 102. Skedë ndërfaqje menaxhimi mbi informacione teknike të UPS, nëpërmjet konvertimit të sinjaleve (të dhënave) sipas protokolleve të transmetimit MODBUS / JBUS me anë të portave RS232 për versionin 301 dhe RS485 për versionin 302. Mundësi Intergrimi në BMS me sisteme të tjera. Skedë ndërfaqje e cila mundëson komunikimi midis dy pajisjeve me anë të një protokolli të vetëm nëpërmjet portës seriale të inkorporuar. Tregues drite LED mbi fluksin e qarkullimit të informacioneve. 88

90 Gjenerator Gjeneratorët mund të jenë të hapur, silencioz modeli TWI, ose super silecioz modeli TWIS. Mund të jenë me panel komutimi manual, ose me panel komutimi automatik. Për rastet kur kërkohet të lidhen më shumë se një gjenerator në të njëjtin sistem, furnizohen me panel paralelizmi të përbashkët për 2 ose më shumë gjeneratorët e sistemit. Fuqia Motorri Silencioz modeli TWI ose modeli (TWIS) Modeli KVA Emergjence KVA Vazhduar Prodhuesi Tipi i Motorrit Cilindra kwm PRP Vëllimi cm rpm Konsumi 75% ngark. Ventilim Niveli zhurmave Serbator Përmasat cm l/h db A - 7m Lt. Gjatësi Gjerësi Lartësi Pesha kg GSP A-11G ,4 1,8 N 69 (60) 30 (80) 154 (182) GSP A-15G ,6 N 69 (62) 30 (80) 154 (182) GSP A-22G ,4 3,7 N 68 (61) 30 (80) 154 (182) GSA F32AM1A ,8 6 N 70 (64) (270) GSA F32SM1A ,5 8,1 T (270) GSP A-33TG ,9 7,5 T (270) GSA NEFN45SM1A ,5 10,2 T 72 (65) (270) GSA NEFN45SM ,7 T 74 (67) (270) GSA NEFN45TM2A ,2 T 74 (67) (270) GSA NEFN45TM T 75 (68) (270) GSA NEFN67TM T (270) GSA NEF67TM T GSVP TAD734GE T GSA CURSOR87TE ,7 T GSA CURSOR13TE T GSA CURSOR13TE T GSA CURSOR13TE T GSA CURSOR13TE T GSVP TAD1642GE T GSVP TAD1643GE T GSP TAG3A T (90) 74 (90) 74 (90) 100 (135) 100 (135) 100 (135) PROdhUESI VENTILIMI 1 - Motorr PERKINS 2 - Motorr IVECO 3 - Motorr VOLVO PENTA N - Normal T - Turbo GSA110TWI GSA110TWIS GATTUCCIO 89

91 Shtylla A Bi esse D K D K H JT Shtyllë metalike konike e drejtë e zinkuar në të ngrohtë sipas UNI EN ISO 1461 Materiali - S 235 JR (UNI EN 10025) Saldimi - gjatësor me proçes automatik të çertifikuar IIS HT - HJT - HNT - DB - DK - SP - Pesha - kg PAICC PAICC PAICC PAICC PAICC PAICC PAICC PAICC PAICC PAICC PAICC PAICC PAICC PAICC PAICC PAICC PAICC PAICC PAICC H T Shtyllë tetëkëndore për sipëfaqe të mëdha në 2 trungje e zinkuar në të ngrohtë sipas UNI EN ISO 1461 Materiali - S 235 JR (UNI EN 10025) Saldimi - gjatësor me proçes automatik të çertifikuar IIS HT - HJT - HNT - DB - DK - SP - Pesha - kg PAIOT PAIOT PAIOT PAIOT PAIOT Shtyllë dymbëdhjetëkëndore e palosshme për sipëfaqe të mëdha në 2 trungje e zinkuar në të ngrohtë sipas UNI EN ISO 1461 Materiali - S 235 JR (UNI EN 10025) Saldimi - gjatësor me proçes automatik të çertifikuar IIS D B D B H NT HT - HJT - HNT - DB - DK - SP - Pesha - kg PAIRB-14A PAIRB-14B PAIRB-15A PAIRB-15B PAIRB-16A PAIRB-16B PAIRB-17A PAIRB-17B PAIRB-18A PAIRB-18B

92 Lartësi H, Hapje L, Rreze R, Diam DB, Diam DK, Këndi α, Nr. Krahëve Lloji Shkryllës Vendosja Fig. L D K KRH-R Me hark Shtyllë 1 KRH-R Me hark Shtyllë 1 1 R H KRH-R Me hark Shtyllë 1 KRH-R Me hark Shtyllë 1 KRH-R Me hark Shtyllë 1 L D B A 1 L KRH-R Me hark Shtyllë 1 KRH-R Me hark Shtyllë 2 KRH-R Me hark Shtyllë 2 2 R H KRH-R Me hark Shtyllë 2 KRH-R Me hark Shtyllë 2 KRH-R Me hark Shtyllë 2 KRH-R Me hark Shtyllë 2 L KRH-R Me hark Shtyllë 3 KRH-R Me hark Shtyllë 3 3 R H KRH-R Me hark Shtyllë 3 KRH-R Me hark Shtyllë 3 KRH-R Me hark Shtyllë 3 4 D B L D K KRH-RF Me hark Shtyllë 4 KRH-RF Me hark Shtyllë 4 L D K KRH-K Drejtë Shtyllë 5 5 KRH-K Drejtë Shtyllë 5 DB TS KRH-K Drejtë Shtyllë 5 L D K KRH-K Drejtë Shtyllë 6 6 KRH-K Drejtë Shtyllë 6 DB TS L KRH-K Drejtë Shtyllë 6 KRH-K Drejtë Shtyllë 7 7 KRH-K Drejtë Shtyllë 7 DB L TT D K KRH-K Drejtë Shtyllë 7 KRH-K Drejtë Shtyllë 8 8 KRH-K Drejtë Shtyllë 8 L D K DB TQ L DK KRH-K Drejtë Shtyllë 8 KRH-M Drejtë Mur 9 9 KRH-M Drejtë Mur 9 KRH-MK Drejtë Mur 9 A1 A2 L Lartësi H, Gjatësi L, Diam DB, KRH-T KRH-T H Po KRH-T KRH-T

93 A Bi esse Sisteme Automatizimi Automatizim porte me rrëshqitje - Sistem elektro-mekanik komandimi për hapje porte me rrëshqitje me kremalierë të dhëmbëzuar Modeli Frekuenca e Përdorimit Pesha Derës kg Tensioni Motorrit V Fuqia W Shpejtësia m /min Tipi Bllokuesit Fundor Reagimi nga Goditjet Shkalla Mbrojtjes Tipi Bllokimit R KIT A-300 SL Intensiv Enkoder d-track IP24 Mekanik R R KIT DEIMOS BT A600 ITA KIT DEIMOS BT ITA Intensiv Elektromekanik d-track IP24 Mekanik Intensiv Elektromekanik d-track IP24 Mekanik P DEIMOS 800 F Gjysëm Intensiv Elektromekanik Freksion Mekanik IP24 Mekanik R KIT ARES 1000 Intensiv Elektromekanik d-track IP24 Mekanik P ICARO N F Shumë Intensiv Elektromekanik d-track IP24 Mekanik P SP3500 TRI 400 Shumë Intensiv Elektromekanik Freksion Mekanik IP54 Mekanik Automatizim për derë me rrëshqitje Automatizim për derë me mentesha Automatizim porte me mentesha - Sistem elektro-mekanik komandimi për hapje porte me mentesha me pistona hidraulik për secilin kanat Modeli Gjatësia Kanatit max. mt. Koha Hapjes sek. Pesha Derës kg Tensioni Motorrit V Fuqia W Këndi Hapjes Reagimi nga Goditjet Tipi Bllokimit Reduktimi Shpejtësisë së Lëvizjes Shkalla Mbrojtjes P LUX L Freksion Hidraulik Elektrik Jo IP57 R KIT PHOBOS N ITA Freksion Elektrik Mekanik Jo IPX4 Automatizim porte me mentesha - Sistem elektro-mekanik komandimi për hapje porte me mentesha me mekanizëm hidraulik për secilin kanat të inkasuar nën tokë Modeli Gjatësia Kanatit max. mt. Koha Hapjes sek. Pesha Derës kg Tensioni Motorrit V Fuqia W Këndi Hapjes Reagimi nga Goditjet Tipi Bllokimit Reduktimi Shpejtësisë së Lëvizjes Shkalla Mbrojtjes P ELI 250 N BT d-track Mekanik Po IP67 92

94 Sistem automatik elektro-mekanik për ndalimin e kalimit me tra që ulet e ngrihet Modeli Gjatësia Krahut M Ngjyrës Koha Hapjes sek. Tipi Bllokuesit Fundor Tensioni Motorrit V Frekuenca e Përdorimit Tipi Bllokimit P MOOVI 30 3 RAL Elektrik 230 Gjysëm Intensiv Mekanik P MOOVI 30 S 3 RAL ,5 Elektrik 230 Gjysëm Intensiv Mekanik P MOOVI 60 6 RAL Elektrik 230 Gjysëm Intensiv Mekanik P MICHELANGELO BT A 80 U 8 RAL Elektronik 24 Intensiv Mekanik Reduktimi Shpejtësisë së Lëvizjes Me Vet Rregullim Me Vet Rregullim Me Vet Rregullim Me Vet Rregullim Shkalla Mbrojtjes IP24 IP24 IP24 IP54 Sistem automatik elektro-mekanik për ndalimin e kalimit me 2 kollona dhe zinxhir që tendoset ose lëshohet Modeli Distanca Maksimale M Ngjyrës Koha Hapjes sek. Tipi Bllokuesit Fundor Tensioni Motorrit V Frekuenca e Përdorimit P PRIVEE-ON 16 RAL Elektronik 24V Intesiv Reagimi nga Goditjet Limitator i Dubluar Elektronik Tipi Bllokimit Mekanik ECOSOL KIT i përbërë nga skedë kontrolli, panel diellor dhe bateri për funksionimin e sistemeve të automatizimit në mungesë të plotë të energjisë elektrike KIT BATERI Kit për funksionimin me bateri në mungesë të energjisë elektrike për një numër të kufizuar hapje/mbylljesh Secili automatizim kërkon KIT-in e tij të baterive 93

95 A Bi esse Sistem automatizimi për dyer godinash të jashtme apo të brendshme Modeli Numri Kanatave Hapësira e Rrugëkalimit Pesha e Derës kg Fuqia W Shpejtësia Hapje / Mbyllje cm /s ek Tensioni Motorrit V Tipi Sensorit Fundor Frekuenca e Përdorimit Tipi Bllokimit VISTA SL Vazhdueshëm Mekanik VISTA SL C Enkoder + Mekanik në Hapje Vazhdueshëm Mekanik VISTA SL Vazhdueshëm Mekanik VISTA SL C Enkoder + Mekanik ne Hapje Vazhdueshëm Mekanik Reagimi nga Goditjet Dopio Limitator Elektronik Dopio Limitator Elektronik Automatizim për derë garazhi Modeli Sipërfaqja Derës m 2 Tensioni V Tipi Bllokuesit Fundor Reagimi nga Goditjet Frekuenca Përdorimit Tipi Bllokimit Tipi Zhbllokimit P KIT PHEBE N /24 Elektrik Limitator Elektronik Gjysëm Intensiv Mekanik Dorezë IP30 Shkalla Mbrojtjes 1. Automatizim për dyer godinash 2. Automatizim për derë garazhi 3. Automatizim për ndalim kalimi tip kollonë Sistem automatik elektro-mekanik për ndalimin e kalimit me kollonë vertikale qe vihet në lëvizje nga piston hidraulik Modeli Diam. Lartësia mbi tokë Koha Hapjes sek. Tipi Bllokuesit Fundor Tensioni Motorrit V Rezistena ndaj Goditjes Normale Frekuenca e Perdorimit Rezistenca Maksimale Tipi Bllokimit Reduktimi Shpejtësisë Lëvizjes Shkalla Mbrojtjes P STOPPY MBB 219/500 C Sensor Magnetik Reed J Shumë Intensiv J Elektrofren Po IP67 P EASY 115/ Sensor Magnetik Reed J Gjysëm Intensiv J Elektrofren Po IP67 94

96 Antenat 6E512_F BLV6F Blu920F Blu420F Blu10HD Blu22HD 10BL45F LPV345F LP345F LP345MF Antena VHF, UHF dhe Log Periodike. Të gjitha antenat janë me konektor F Artikull 6E512_F BLV6F BLU420F BLU920F BLU10HD BLU22HD BL45F LPV345F LP345F LP345MF Elementët Banda III III UHF UHF UHF UHF UHF III+UHF III+UHF III+UHF Frekuenza MHz Kanalet E5-E12 E5-E12 E21-E69 E21-E69 E21-E69 E21-E69 E21-E69 E5-E12 E21-E69 E5-E12 E5-E12 E21-E69 Pesha / njësi KG Amplifikatorë AFI MBJ MBX Amplifikatorë sinjali TV multibandë me shumë hyrje për përzierjen dhe shpërndarjen e sinjalit televiziv tokësor analog dhe dixhital në sisteme të centralizuara të dimensioneve të ndryshme. Të gjitha hyrjet dhe daljet e amplifikatorëve janë me konektor F. Përfitimi i sinjalit në të gjithë amplifikatorët është i rregullueshëm Sinjali i përfituar Artikull AFI112T AFI313T MBJ MBJ3640LTE MBX MBX MBX5740LTE Nr. Hyrjeve MBX Nr. Daljeve Frekuenza MHz B.FM db B.I db 24 B.III db 24 III+DAB33 38 B.I+III db /38 40 B.IV db B.V db B.UHF db B.UHF db B.I+III+UHF db 20 Niveli i daljes VHF/UHF dbµv / / / / /

97 A Bi esse Amplifikatorë switch Multiswitch për shpërndarjen e sinjalit satelitor dhe tokësor. Hyrja është për sinjalin e 2 satelitëve së bashku me sinjalin tokësor. Sinjali në dalje është i përzier, satelitor dhe tokësor së bashku Artikull SWI5908AS SWI5912AS SWI5916AS Nr. Hyrjeve n 9 (8 SAT + 1 TV) 9 (8 SAT + 1 TV) 9 (8 SAT + 1 TV) Nr. Daljeve n SAT - Sinjali Satelitor Frekuenca MHz Përfitimi sinjalit db TV - Sinjali Tokësor Frekuenca MHz Përfitimi sinjalit db -7 (pasiv), 13 (aktiv) -10 (pasiv), 0 (aktiv) -10 (pasiv), 0 (aktiv) Priza SPI SPF PDM Artikull Humbje në hyrje db Zbutje e derivacionit db TV SAT TV SAT MHz MHz MHz MHz MHz MHz Tipi i prizës Konektori SPI ,5 0,8 0,8 Fundore IEC mashkull SPF ,5 0,8 0,8 Fundore F femër PDM Fundore IEC mashkull + F femër Adaptor për Priza SPI, SPF dhe PDM CR75I CA75F CF66 Artikull Përshkrimi CR75I Rezistencë 75 Ohm CA75F Rezistencë 75 Ohm CF Konektor F Adaptor Artikull Ngjyra Tipi BTicino Axolute Silver BTicino Axolute Black BTicino International BTicino Light BTicino Light Tech BTicino Matix BT - AXS Argjend Për prizë SPI ose SPF BT - AXS Argjend Për prizë PDM BT - AXB Zezë Për prizë SPI ose SPF BT - AXB Zezë Për prizë PDM BT - INT Zezë Për prizë SPI ose SPF BT - INT Zezë Për prizë PDM BT - LIG Bardhë Për prizë SPI ose SPF BT - LIG Bardhë Për prizë PDM BT - LIGT Gri Për prizë SPI ose SPF BT - LIGT Gri Për prizë PDM BT - MAT Bardhë Për prizë SPI ose SPF BT - MAT Bardhë Për prizë PDM 96

98 Shpërndarës PP CAD PA DE2 DE4 DE6 Zbutja db Artikull Nr. Daljeve midis hyrjes dhe daljes midis 2 daljeve PP PP PP Artikull Nr. Daljeve Zbutja e kalimitdb Zbutja derivacionit db Bandat min max I III IV V CAD ,1 0, CAD ,1 0, CAD , CAD ,1 1, Artikull Nr. Daljeve Humbje në hyrje db Ndarja dalje-dalje db MHz MHz MHz MHz MHz MHz MHz MHz MHz MHz MHz MHz PA ,5 5,5 5, PA , PA ,5 8, , PA ,5 10, ,5 14, PA ,5 15,5 16, Artikull Nr. Daljeve Humbje në hyrje db Ndarja dalje-dalje db MHz MHz MHz MHz MHz MHz MHz MHz MHz MHz MHz MHz DE ,5 2,5 2,5 2,5 2,8 3, ,5 DE ,5 1,5 1,5 1,8 2 2, DE ,2 1,2 1,2 1,5 1, DE ,2 1,2 1,1 1,5 1,8 2, DE ,5 3,5 4,3 5, ,4 11,5 11,5 11, ,5 DE ,5 2,3 2,5 3 3,5 4 14, , ,5 15 DE ,5 1,3 1,3 1,5 1, , DE ,2 1,5 1,5 21,5 21, , DE , ,5 5,5 5,5 14±1 14±1 14±1 15±1 16,5±1,5 18±1,5 DE , ,5 5,5 19±1 19±1 19±1 19,5±1,5 20±1,5 20±1,5 DE ,5 1,5 1,5 2 2,5 3,5 24±1 24±1 24±1 24±1 24±1,5 24,5±2 97

99 A Bi esse Aspiratore Aspiratorë Aspiratore 141 Ø 99 Seria ASPIRSIMPLEX është me material plastik ABS rezistent ndaj goditjeve dhe temperaturës, dalja e ajrit direkt në ambient të jashtëm. Instalimi në mur ose në tavan. Motorr me induksion, Kl.Iz. B, 2800rpm, me bokolla me vetëlubrifikim dhe mbrojtje termike. Aspiratore ASPIRSIMPLEX Aspiratore (Dimensionet) () 99 Karakteristikat teknike Aplikim në Mur Aplikim në XHAM Model m³/h pt max h 2 o w m³/h w bd (A) 1,5mt AP1180 Seria ASPIRSIMPLEX ASPIRSIMPLEX janë me material plastik 10/4 ABS rezistent ndaj 82goditjeve Seria ASPIRMURO Karakteristikat Teknike është me material Aplikim ne plastik Mur Aplikim ABS ne rezistent XHAM ndaj goditjeve dhe temperaturës, 99 dalja e ajrit direkt në ambient të pt jashtëm. max Instalimi bd (A) në mur, në tavan, ose në xham (me ASPIRSIMPLEX KODI MODEL m³/h W m³/h W h₂ o 1,5mt aksesorin përkatës). Motorr me induksion, Kl.Iz. B, 2800rpm, me bokolla me vetëlubrifikim (Dimensionet) () Seria janë me material plastik ABS rezistent ndaj goditjeve (Dimensionet) () AP1180 ASPIRSIMPLEX 10/ dhe mbrojtje dhe temperaturës, termike. dalja e ajrit direkt në ambient të jashtëm. Instalimi në Aspiratore Aspiratore mur ose në tavan. Motorr me induksion, Kl.Iz. B, 2800rpm, me bokolla me ØC vetëlubrifikim. Mbrojtje termike për mbrojtjen e motorrit. ASPIRSIMPLEX ASPIMURO AASPIRSIMPLEX Karakteristikat teknike Aplikim në Mur Aplikim në XHAM (Dimensionet) () Seria ASPIRSIMPLEX janë Seria me material ASPIRMURO plastik ABS janë rezistent Seria me material ASPIRSIMPLEX ndaj goditjeve plastik janë ABS me material rezistent plastik ndaj ABS goditjeve rezistent dhe ndaj goditjeve dhe temperaturës, dalja e ajrit direkt në Karakteristikat ambient të dhe jashtëm. temperaturës, Teknike Instalimi dalja në e ajrit Aplikim direkt në ne ambient Mur të jashtëm. Aplikim pt Instalimi ne XHAM max në 99 temperaturës, dalja e ajrit direkt në ambient të jashtëm. Instalimi në mur, bd (A) mur Model m³/h w m³/h w D ose E në tavan. Motorr me induksion, Kl.Iz. B, 2800rpm, mur ose me në tavan. bokolla Motorr me me induksion, Kl.Iz. B, 2800rpm, me bokolla h 2 ome 1,5mt B në tavan, 166 vetëlubrifikim KODI ose në xham (me MODEL aksesorin përkatës). m³/h Motorr pt me max induksion, W m³/h Kl.Iz. bd (A) W Mbrojtje termike për mbrojtjen e motorrit. vetëlubrifikim. Mbrojtje termike për mbrojtjen e motorrit. ØC B, 2800rpm, me bokolla me vetëlubrifikim. Mbrojtje termike h₂ o për mbrojtjen 1,5mt A (Dimensionet) () 99 AP0737 AP1180 ASPIRAMURO ASPIRSIMPLEX 10/4 10/ , Karakteristikat Teknike Aplikim ne Mur Karakteristikat Aplikim ne XHAM Teknike Aplikim ne Mur Aplikim ne XHAM Karakteristikat pt max Teknike bd Aplikim (A) ne Mur Aplikim pt max ne XHAM bd (A) KODI 166 MODEL AP m³/h ASPIRAMURO KODI W m³/h W MODEL 12/5 m³/h 170 W m³/h 5,60 W D E h₂ o 1,5mt pt max h₂ o bd (A) 1,5mt B KODI MODEL m³/h W m³/h W (Dimensionet) () AP1180 ASPIRSIMPLEX 10/ AP ASPIRSIMPLEX 10/ ASPIMURO (Dimensionet) () h₂ o 1,5mt (Dimensionet) 156 () AP0737 Seria ASPIRMURO ASPIRAMURO janë 10/4 me material 88 plastik 3,80 ABS 12 rezistent 73 ndaj 12 goditjeve 45 dhe AP0745 temperaturës, ASPIRAMURO dalja 12/5 e ajrit direkt 170 në ambient 5,60 të 22 jashtëm. 140 Instalimi në mur, ASPIMURO ASPIMURO (Dimensionet) () (Dimensionet) Seria () ASPIRMURO në tavan, ose në xham MATIC (me aksesorin është përkatës). me material Motorr me induksion, plastik Kl.Iz. ABS rezistent ndaj goditjeve dhe Seria ASPIRMURO janë me material plastik ABS rezistent Seria ASPIRMURO ndaj goditjeve janë dhe me material plastik ABS rezistent ndaj goditjeve dhe ØC temperaturës, dalja e ajrit direkt B, në 2800rpm, ambient të me jashtëm. temperaturës, bokolla Instalimi me dalja vetëlubrifikim. në mur, e ajrit direkt në Mbrojtje të termike jashtëm. për Instalimi mbrojtjen A temperaturës, dalja e ajrit direkt në ambient jashtëm. në mur, Instalimi në mur, në tavan, ose në tavan, 99 ose në xham (me aksesorin përkatës). Motorr në tavan, me induksion, ose në xham Kl.Iz. (me aksesorin përkatës). Motorr induksion, Kl.Iz. 156 ASPIRMURO MATIC ØC në Seria xham ASPIRMURO B, 2800rpm, me bokolla me ØC (me aksesorin MATIC janë me përkatës). material plastik Sistem ABS rezistent grile ndaj me mbyllje progresive, automatike dhe vetëlubrifikim. Mbrojtje B, termike 2800rpm, për me mbrojtjen bokolla me vetëlubrifikim. Mbrojtje termike për mbrojtjen A A (Dimensionet) () Karakteristikat Teknike Aplikim ne Mur Aplikim ne XHAM 99 pa goditjeve zhurmë. dhe 99 Motorr temperaturës, me dalja induksion, e ajrit direkt në Kl.Iz. ambient B, të jashtëm. 2800rpm, me bokolla me vetëlubrifikim dhe Karakteristikat D E Teknike Instalimi KODI në mur, Aplikim në ne tavan, MurMODEL ose Karakteristikat Aplikim në xham ne XHAM (me Teknike aksesorin pt m³/h përkatës). max Aplikim Wne Sistem bd (A) B Mur Aplikim ne XHAM mbrojtje m³/h W grile me termike. mbyllje progresive, D E pt max automatike bd dhe (A) pa zhurmë. Motorr h₂ o pt max me 1,5mt D E bd (A) B 156 KODI 35 B 39MODEL induksion, m³/h KODI W m³/h W MODEL m³/h W m³/h W AP0737 Kl.Iz. B, 2800rpm, ASPIRAMURO h₂ o me bokolla 10/4 1,5mt me vetëlubrifikim. 88 3,80 Mbrojtje 12 h₂ o ,5mt A ØC AP ASPIRAMURO 10/ AP ,80 ASPIRAMURO AP ASPIRAMURO 12/ / , , Karakteristikat teknike Aplikim në Mur Aplikim në XHAM AP0745 ASPIRAMURO 12/5 Karakteristikat 170 5,60AP0745 Teknike ASPIRAMURO Aplikim 12/5 ne Mur170Aplikim 5,60 ne 22 XHAM pt max bd (A) pt max bd (A) KODI MODEL Model m³/h W m³/h m³/h W w m³/h w B D E h₂ o 1,5mt h ASPIRMURO ASPIRMURO MATIC MATIC ASPIRMURO MATIC Seria ASPIRMURO MATIC janë me Seria material ASPIRMURO plastik Seria ABS MATIC rezistent ASPIRMURO janë ndaj MATIC me material janë me plastik material ABS plastik rezistent ABS rezistent ndaj 2 o 1,5mt AP0794 ASPIRAMURO MATIC 10/4 80 3, ndaj (Dimensionet) () (Dimensionet) 156 () goditjeve (Dimensionet) 35 39dhe temperaturës, () AP0794 dalja goditjeve e ajrit direkt dhe në temperaturës, goditjeve ambient të dhe jashtëm. temperaturës, dalja e ajrit dalja direkt e ajrit në direkt ambient në ambient të jashtëm. jashtëm. Instalimi në mur, në tavan, AP0802 ose në xham ASPIRAMURO ASPIRAMURO (me aksesorin Instalimi MATIC përkatës). në 12/5 MATIC mur, Sistem në 160 tavan, ose 5,4010/4 në xham 26(me aksesorin 26 përkatës). 46 3, Instalimi në mur, në tavan, ose në xham (me aksesorin përkatës). Sistem Sistem grile me mbyllje progresive, automatike dhe pa zhurmë. grile me Motorr mbyllje me progresive, automatike dhe pa zhurmë. Motorr me AP0802 AP0820 grile ASPIRAMURO me mbyllje MATIC progresive, 15/6 automatike MATIC 250 5,35 dhe 12/5 pa 30 zhurmë. 200 Motorr me 5, induksion, Kl.Iz. B, 2800rpm, me bokolla me vetëlubrifikim. induksion, Mbrojtje Kl.Iz. B, 2800rpm, me bokolla me vetëlubrifikim. Mbrojtje A ØC A ØC induksion, Kl.Iz. B, 2800rpm, me bokolla me vetëlubrifikim. Mbrojtje VA SERIES (Dimensionet) A () ØC AP0820 ASPIRAMURO MATIC 15/ , Karakteristikat Teknike 99 Seria VA janë Aplikim me material ne Murplastik Karakteristikat Aplikim ABS ne rezistent XHAM Teknikendaj goditjeve Aplikim dhe ne Mur Aplikim ne XHAM pt max bd (A) pt max bd (A) KODI MODEL temperaturës, Karakteristikat m³/hdalja e ajrit KODI Wdirekt Teknike m³/hnë Wambient MODEL të jashtëm. Aplikim ne m³/h Instalimi Mur në Aplikim Wxham ne XHAM m³/h W B D E B ose në D mur. E Grila e jashtme h₂ o kundra shiut. 1,5mt Mbyllja e grilës pt max automatike. h₂ o bd (A) 1,5mt AP0794 ASPIRAMURO 340 MATIC 10/4 KODI 80 3,80AP MODEL ASPIRAMURO MATIC m³/h 10/4 80 3,80 W m³/h W B D D E Motorr 35 me 39induksion, Kl.Iz. B, 1400rpm, me kushineta. Mbrojtje h₂ o termike e 1,5mt AP0802 ASPIRAMURO MATIC 12/ ,40AP ASPIRAMURO 26 46MATIC 12/ , AP0820 ASPIRAMURO Seria MATIC VA AP /6 është ASPIRAMURO 250 me 5,35AP0820 material MATIC ASPIRAMURO 30plastik 10/ MATIC 15/6 ABS 3, rezistent ,35 30 ndaj goditjeve dhe temperaturës, dalja e ajrit direkt AP0802 Karakteristikat në ASPIRAMURO Teknike ambient të MATIC jashtëm. 12/5 Aplikim 160 ne Mur Instalimi 5,40Aplikim në 26 ne xham 125 XHAM 26ose 46në mur. Grila e jashtme kundra VA SERIES (Dimensionet) () VA SERIES (Dimensionet) () AP0820 ASPIRAMURO MATIC 15/6 pt 250 max 5, bd (A) Seria VA janë me material shiut. plastik KODI Mbyllja ABS rezistent e grilës MODEL ndaj Seria goditjeve VA automatike. janë dhe me material m³/h plastik Motorr ABS rezistent W me m³/h ndaj induksion, W A B C goditjeve dhe Kl.Iz. B, 1400rpm, me kushineta Seria AC100 Centrifugal janë me material plastik ABS rezistent h₂ o ndaj 1,5mt temperaturës, dalja e ajrit direkt në ambient të jashtëm. temperaturës, Instalimi dalja në xham e ajrit direkt në ambient të jashtëm. Instalimi në xham VA SERIES (Dimensionet) () dhe goditjeve mbrojtje dhe temperaturës, termike. ose në mur. Grila e jashtme AP1313 kundra shiut. Mbyllja VA 23/9 ose e dalja grilës në mur. automatike. e ajrit Grila në e kollonë. 680 jashtme kundra Instalimi shiut. 45në Mbyllja mur ose e 45 grilës automatike. 340 në tavan. Përshtatës për D=100 dhe 120. Motorr me induksion, Kl.Iz. B, D Motorr me induksion, Kl.Iz. B, 1400rpm, Seria VA Dme janë 340 kushineta. me Motorr material Mbrojtje me induksion, plastik termike e Kl.Iz. ABS B, rezistent 1400rpm, ndaj me kushineta. goditjeve Mbrojtje dhe termike e rpm, me temperaturës, bokolla me vetëlubrifikim. dalja e ajrit direkt Mbrojtje në ambient termike për të jashtëm. mbrojtjen Instalimi e në xham SERIE AC100 Karakteristikat Teknike ose në Karakteristikat Aplikim mur. Grila ne Mur e jashtme Karakteristikat Aplikim teknike kundra ne XHAM Teknike shiut. Mbyllja Aplikim e grilës ne Aplikim Mur automatike. Aplikim në ne Mur XHAM Aplikim në XHAM 340Karakteristikat Teknike pt max Aplikim bd (A) ne Mur Aplikim pt max XHAM bd (A) KODI D Motorr me induksion, Kl.Iz. B, 1400rpm, me kushineta. Mbrojtje termike e MODEL m³/h KODI W m³/h W MODEL m³/h W m³/h A B C A B C pt max W Seria bd (A) AC100 Centrifugal h₂ ojanë me Model material 1,5mt pt plastik max ABS rezistent m³/h ndaj bd h₂ o(a) 1,5mt w m³/h w AP1313 VA KODI 23/9 goditjeve dhe 680 temperaturës, MODEL AP dalja m³/h e 45 ajrit VA W m³/h W h 49 në 23/9 kollonë. h₂ o Instalimi 680 në 1,5mt mur 45 ose 45 2 o 49 1,5mt Karakteristikat Teknike Aplikim ne Mur Aplikim ne XHAM AP1388 në tavan. Përshtatës AP1313 AC 100 për S D=100 dhe VA 23/ Motorr 30 me induksion, Kl.Iz. B, pt max bd (A) rpm, SERIE AC100 SERIE A AC100 KODI me bokolla me vetëlubrifikim. MODEL Mbrojtje m³/h termike për mbrojtjen W m³/he W B C h₂ o 1,5mt Seria 340 AC100 Centrifugal janë me Karakteristikat material AP1313plastik ABS Seria Teknike rezistent VA AC100 23/9 Centrifugal ndaj Aplikim janë 680 me ne material Mur plastik Aplikim 45 ABS ne rezistent XHAM 45 ndaj 49 goditjeve dhe temperaturës, dalja e ajrit në kollonë. goditjeve Instalimi dhe në temperaturës, mur ose dalja e ajrit në kollonë. Instalimi në mur ose pt max bd (A) në tavan. Përshtatës për D=100 KODIdhe 120. Motorr MODEL në me tavan. induksion, Përshtatës Kl.Iz. m³/h për B, D=100 dhe 120. W m³/h Motorr Wme induksion, Kl.Iz. B, SERIE AC rpm, me bokolla Seria me vetëlubrifikim. AC100 Mbrojtje Centrifugal termike 2100rpm, për me mbrojtjen bokolla janë me e vetëlubrifikim. me h₂ material o Mbrojtje termike plastik 1,5mt për mbrojtjen ABS e rezistent ndaj goditjeve dhe AP1388 AC 100 S (Dimensionet) temperaturës, dalja e ajrit në kollonë. Instalimi në mur ose në tavan. Përshtatës për Diametër () Karakteristikat Teknike Seria AC100 Aplikim Centrifugal ne Mur Karakteristikat Aplikim janë ne me XHAM material Teknike plastik Aplikim ABS rezistent ne Mur ndaj Aplikim ne XHAM 100 dhe. pt max Motorr me induksion, bd (A) Kl.Iz. pt B, max 2100rpm, me bd (A) bokolla me vetëlubrifikim dhe KODI 175 MODEL goditjeve m³/h dhe temperaturës, KODI W m³/h Wdalja MODEL e ajrit në kollonë. m³/h Instalimi Wnë m³/h mur Wose mbrojtje termike.. h₂ Llambë o për 1,5mt sinjalizim gjendjeje. h₂ o E pajisur 1,5mt në tavan. Përshtatës për D=100 dhe 120. Motorr me induksion, Kl.Iz. B, me 2 filtra. AP1388 AC 100 S AP AC S (Dimensionet) 215 () (Dimensionet) () 2100rpm, me bokolla me vetëlubrifikim. Mbrojtje termike për mbrojtjen e Karakteristikat teknike Aplikim në Mur Aplikim në XHAM Karakteristikat Teknike Aplikim ne Mur Aplikim ne XHAM pt max bd (A) KODI MODEL Model pt max m³/h m³/h bd (A) W m³/h W w m³/h w h₂ o 1,5mt h 2 o 1,5mt AP1388 AC 100 S (Dimensionet) () AP1388 AC 100 S Ø 99 Ø Ø 99 dhe temperaturës, dalja e ajrit direkt në ambient të jashtëm. Instalimi në mur ose në tavan. Motorr me induksion, Kl.Iz. B, 2800rpm, me bokolla me vetëlubrifikim. Mbrojtje termike për mbrojtjen e motorrit. Ø 99 98

100 SERIE CTF (Dimensionet) () Seria CTF Centrifugal është me material plastik ABS rezistent ndaj goditjeve dhe temperaturës, Seria CTF Centrifugal janë me material plastik ABS rezistent ndaj goditjeve SERIE CTF (Dimensionet) () dalja dhe e temperaturës, ajrit në dalja kollonë. e ajrit në Instalimi kollonë. Instalimi në mur në mur ose ose në në tavan. tavan. Përshtatës për D=120. Motorr me SERIE SERIE CTF CTF (Dimensionet) (Dimensionet) () () induksion, Përshtatës Seria për CTF Kl.Iz. D=120. Centrifugal B, 2400rpm, Motorr janë me induksion, material me bokolla Kl.Iz. plastik B, 2400rpm, ABS me rezistent vetëlubrifikim me ndaj goditjeve dhe mbrojtje termike. Llambë për bokolla sinjalizim Seria dhe me CTF temperaturës, gjëndjeje. Seria vetëlubrifikim. Centrifugal CTF Centrifugal E dalja Mbrojtje janë pajisur me e ajrit janë termike material në me kollonë. për material filtër plastik mbrojtjen Instalimi dhe ABS plastik e rezistent motorrit. guarnicion ABS në mur rezistent ndaj ose goditjeve në antivibrim. ndaj tavan. goditjeve dhe Përshtatës temperaturës, dhe temperaturës, për D=120. dalja e ajrit dalja Motorr në e ajrit kollonë. me induksion, kollonë. Instalimi Instalimi Kl.Iz. në mur B, 2400rpm, ose në mur në tavan. ose me në tavan. Përshtatës bokolla Karakteristikat Përshtatës me për vetëlubrifikim. D=120. Teknike për D=120. Motorr Mbrojtje Aplikim me Motorr induksion, termike ne me Mur induksion, për Kl.Iz. Aplikim mbrojtjen B, 2400rpm, Kl.Iz. ne XHAM e B, motorrit. 2400rpm, me me KODI bokolla bokolla me Karakteristikat vetëlubrifikim. me vetëlubrifikim. MODEL Mbrojtje teknike Mbrojtje pt max bd m³/h termike termike për Wmbrojtjen për mbrojtjen m³/h W e Aplikim motorrit. (A) e motorrit. në Mur Aplikim në XHAM h₂ o 1,5mt Karakteristikat Teknike Aplikim ne Mur Aplikim ne XHAM AP2006 CTF 100 S pt max bd (A) Karakteristikat Karakteristikat Teknike Model Teknike Aplikim pt Aplikim ne max Mur m³/h ne Aplikim Mur Aplikim w m³/h w ne XHAM h bd ne 2 o (A) XHAM KODI MODEL m³/h W m³/h W 1,5mt pt max h₂ pt o max bd 1,5mt (A) bd (A) KODI KODI MODEL MODEL m³/h m³/h W m³/h W Wm³/h W ASPIRCEILING CTF 100 S Seria AP2006 ASPIRCEILING Centrifugal CTF 100 janë S me material 100 h₂ plastik ABS 15o h₂ rezistent 18o 1,5mt ndaj 48 1,5mt SERIE CTF (Dimensionet) (Dimensionet) () () 106 goditjeve AP2006 dhe AP2006 temperaturës, CTF 100 dalja CTF S e ajrit 100 në S kollonë. 100 Instalimi në tavan të SERIE CTF (Dimensionet) () C Seria CTF Centrifugal janë me material plastik ABS rezistent ndaj goditjeve varur me spesor max. 40, ose i inkasuar ne mur. Motorr me induksion, dhe Seria temperaturës, CTF Centrifugal dalja e janë ajrit me në material kollonë. plastik Instalimi ABS në rezistent mur ose ndaj në tavan. goditjeve ASPIRCEILING 170 Kl.Iz. B, 1400rpm, me bokolla me vetëlubrifikim. Mbrojtje termike për Përshtatës dhe temperaturës, Seria mbrojtjen Seria për D=120. ASPIRCEILING dalja Motorr e ajrit Centrifugal me në induksion, kollonë. e motorrit. Llambë për janë Instalimi Kl.Iz. me B, sinjalizim gjendjeje. janë material 2400rpm, mur ose E pajisur me plastik me në tavan. material ABS rezistent filtër plastik ndaj ASPIRCEILING ASPIRCEILING (Dimensionet) () ABS rezistent ndaj goditjeve dhe 106 bokolla Përshtatës Seria me goditjeve vetëlubrifikim. për D=120. ASPIRCEILING Seria dhe ASPIRCEILING temperaturës, Mbrojtje Motorr Centrifugal termike me induksion, Centrifugal dalja janë për mbrojtjen Kl.Iz. B, e me ajrit janë material në me e 2400rpm, kollonë. motorrit. me material plastik Instalimi ABS plastik rezistent në ABS tavan rezistent ndaj të ndaj (Dimensionet) (Dimensionet) () () C temperaturës, bokolla me vetëlubrifikim. dalja Mbrojtje e ajrit termike në kollonë. për mbrojtjen Instalimi e motorrit. në tavan të varur me spesor max. 40, ose B goditjeve varur goditjeve me dhe spesor temperaturës, dhe max. temperaturës, 40, dalja ose e i ajrit dalja inkasuar në e ajrit kollonë. ne mur. kollonë. Instalimi Motorr Instalimi me në tavan induksion, në të tavan të SERIE CTF (Dimensionet) () C C i inkasuar Karakteristikat Karakteristikat ne mur. Teknike Motorr Aplikim induksion, ne Mur Aplikim Kl.Iz. ne XHAM varur Kl.Iz. me B, varur spesor 1400rpm, Teknike me max. spesor me 40, bokolla max. Aplikim ose 40, me i inkasuar vetëlubrifikim. ne ose Muri inkasuar ne Aplikim mur. Mbrojtje ne Motorr XHAM mur. termike me Motorr B, induksion, 1400rpm, për me induksion, me bokolla me vetëlubrifikim Seria CTF Karakteristikat Centrifugal janë Teknike me material plastik Aplikim ABS pt ne max rezistent Mur Aplikim ndaj goditjeve bd (A) dhe KODI Kl.Iz. mbrojtjen B, 1400rpm, Kl.Iz. e termike. B, motorrit. MODEL 1400rpm, me bokolla Llambë me bokolla me m³/h për pt vetëlubrifikim. max sinjalizim për me vetëlubrifikim. sinjalizim gjendjeje. WMbrojtje m³/hbd ne WE Mbrojtje (A) XHAM KODI dhe temperaturës, MODEL dalja e ajrit në m³/h kollonë. Instalimi gjendjeje. pajisur termike termike me për filtër E për pajisur me filtër dhe guarnicion pt max h₂ Wnë o m³/h mur ose Wnë tavan ,5mt A E D KODI antivibrim. AP1891 mbrojtjen mbrojtjen ASPIRCEILING e motorrit. MODEL e motorrit. Llambë 170 për Llambë m³/h h₂ 130 sinjalizim për o sinjalizim 6,80 gjendjeje. W m³/hgjendjeje. W1,5mt bd (A) 29 E pajisur E pajisur 45 me filtër me filtër Përshtatës për D=120. Motorr me induksion, h₂ Kl.Iz. o B, 2400rpm, me 250 B AP2006 CTF 100 S ,5mt AP2006 bokolla me vetëlubrifikim. Karakteristikat CTF 100 S Mbrojtje termike Teknike 100 për 15 mbrojtjen Aplikim 18 e motorrit. ne Mur 48Aplikim ne XHAM B B Seria AVP janë Karakteristikat industrial, Karakteristikat dalja Teknike e ajrit Teknike direkt në ambient Aplikim pt të Aplikim ne max jashtëm. Mur ne Aplikim Mur Aplikim ne XHAM bd ne (A) XHAM SERIE ASPIRCEILING CTF KODIKarakteristikat MODEL teknike m³/h WAplikim m³/h Wnë Mur Aplikim në XHAM SERIE AVP 170 (Dimensionet) () Karakteristikat Teknike Aplikim ne Mur Aplikim ne XHAM (Dimensionet) () Struktura mbajtëse në material plastik rezistent ndaj rezeve pt max h₂ UV pt odhe max bd 1,5mt (A) bd (A) ASPIRCEILING 170 Seria ASPIRCEILING A E D Seria KODI CTF KODI Centrifugal janë MODEL me me MODEL material (Dimensionet) () material m³/h plastik m³/h ABS rezistent m³/h ndaj W goditjeve Wm³/h W Seria agjentëve ASPIRCEILING AP1891 atmosferikë, Centrifugal ASPIRCEILING aksi në janë çelik, me elika 170 material pt plastik max ABS rezistent ndaj alumin. plastik 130 Motorri ABS 6,80 h₂ rezistent bd o hermetik h₂ 29 ndaj (A) (Dimensionet) () 106 goditjeve KODI dhe temperaturës, MODEL dalja e ajrit në m³/h kollonë. Instalimi W në m³/h tavan Wtë oqë pt 1,5mt max 45 1,5mt bd (A) A250 A C 285 E E 190 D D goditjeve ftohet dhe temperaturës, nëpërmjet dhe temperaturës, dalja fluksit të ajrit. dalja e ajrit Për e Model ajrit në punë në të kollonë. h₂ o vazhdueshme Instalimi me në në temperturë tavan m³/h mur 1,5mt C ose në tavan. varur me w m³/h w AP1891 spesor AP1891 max. 40, ASPIRCEILING ose ASPIRCEILING i inkasuar 170 ne mur Motorr 6,80 130induksion, të C 6, h45 ambienti max. 40 C. 2 o 45 1,5mt varur AP2006 Përshtatës me spesor për max. CTF D= , 100 S ose i Motorr inkasuar 100me ne induksion, 15 mur. Motorr 18 Kl.Iz. me induksion, B, 2400rpm, 48 Kl.Iz. B, 1400rpm, me bokolla me vetëlubrifikim. Mbrojtje termike për me mbrojtjen Kl.Iz. bokolla B, Seria e 1400rpm, motorrit. AVP me vetëlubrifikim. janë me Llambë bokolla industrial, për sinjalizim me vetëlubrifikim. Mbrojtje dalja gjendjeje. e ajrit termike Mbrojtje direkt E pajisur për në termike mbrojtjen me ambient filtër për të e motorrit. jashtëm. AP1891 mbrojtjen ASPIRCEILING , SERIE AVP (Dimensionet) () Seria Struktura Karakteristikat AVP e motorrit. Seria janë mbajtëse AVP industrial, Llambë Teknike janë në për industrial, material sinjalizim dalja e Aplikim plastik ajrit dalja gjendjeje. direkt e ne rezistent ajrit E Mur në pajisur direkt ambient Aplikim ndaj me në filtër rezeve ambient ne të jashtëm. XHAM UV dhe jashtëm. ASPIRCEILING 170 D 250B ØG SERIE SERIE AVP AVP B 285 () () Seria 262 Struktura agjentëve ASPIRCEILING Struktura mbajtëse atmosferikë, Centrifugal mbajtëse në material janë aksi në me në plastik material çelik, 345 pt elika rezistent plastik max në ABS alumin. ndaj rezistent rezeve Motorri ndaj (Dimensionet) bd UV rezeve (A) dhe hermetik UV dhe 250 () Karakteristikat Karakteristikat Teknike TeknikeAplikim ne Mur Aplikim Aplikim ne Mur ne XHAMAplikim ne XHAM që B 106 goditjeve KODI MODEL m³/h W m³/h W C 285 agjentëve ftohet Karakteristikat dhe agjentëve temperaturës, nëpërmjet atmosferikë, Teknike atmosferikë, dalja e ajrit fluksit aksi të në ajrit. çelik, aksi Aplikim në kollonë. Për elika punë çelik, ne Mur Instalimi h₂ në otë elika alumin. vazhdueshme Aplikim në në alumin. tavan Motorri ne XHAM të 1,5mt me Motorri hermetik temperturë hermetik që që C pt max pt max bd (A) KODI varur me spesor MODEL max. 40, ose i m³/h inkasuar ne bd (A) C 285 C 285 F Seria AP4507 ftohet AVP KODI ambienti nëpërmjet ftohet është AVP max. nëpërmjet MONO 40 C. industrial, fluksit MODEL 250të fluksit ajrit. 900 të Për ajrit. pt mur. dalja punë m³/h max WMotorr m³/hme Winduksion, 2,80 Për të punë vazhdueshme 42 të vazhdueshme 49 temperturë me temperturë 250 A KODI MODEL m³/h h₂ oe ajrit W direkt m³/h h₂ o W1,5mt bd në m³/h (A) ambient W të jashtëm. Struktura mbajtëse në A E D Kl.Iz. B, 1400rpm, me bokolla me vetëlubrifikim. E 15 AP4515 ambienti ambienti max. AVP 40 C. MONO max C. Mbrojtje h₂ o termike për 1,5mt AP1891 1,5mt 250 A 25 E 190 D , material mbrojtjen ASPIRCEILING AP2006 plastik e motorrit. rezistent Llambë 170 CTF 100 për sinjalizim 130 6,80 S ndaj gjendjeje. 29 rezeve 100 E UV pajisur 15 dhe me 18 filtër 45 AP1891 ASPIRCEILING ,80 29 agjentëve 45 atmosferikë, 48 aksi në çelik, helika në AP4523 Karakteristikat AVP MONO 350Teknike1950 2,30Aplikim 120 ne Mur Aplikim 58 ne XHAM D B250 ØG alumin. Motorri hermetik që ftohet nëpërmjet fluksit të ajrit. Për punë të vazhdueshme me B Seria AP4531 AVP janë Karakteristikat industrial, AVP MONO , Karakteristikat dalja Teknike e ajrit direkt Teknike Teknike Aplikim në ambient ne Aplikim Mur të jashtëm. pt Aplikim ne max Murne ne XHAM Aplikim Mur Aplikim ne XHAM bd ne (A) XHAM SERIE AVP D D B B ØG ØG temperturë Seria AVP KODI janë industrial, MODEL m³/h W m³/h W AP ambienti dalja max. e ajrit direkt 40 C. në ambient të jashtëm. (Dimensionet) () Struktura mbajtëse në material plastik rezistent ndaj ASPIRCEILING SERIE AVP170 (Dimensionet) AVP 500/4 TF h₂ o 74 1,5mt 345 () 345 Struktura mbajtëse pt max bd (A) KODI KODI në material plastik MODEL MODEL rezistent pt max rezeve UV dhe ndaj rezeve m³/h m³/h UV dhe pt max bd (A) bd (A) agjentëve KODI Seria atmosferikë, ASPIRCEILING aksi MODEL në Centrifugal çelik, elika m³/h në janë alumin. me Motorri W material hermetik m³/h W m³/h W Wm³/h W (Dimensionet) () h₂ o plastik që ABS F AP4507 AVP MONO ,80 h₂ o h₂ 1,5mt rezistent ndaj 42o 1,5mt 49 1,5mt C 285 agjentëve atmosferikë, aksi në çelik, elika në alumin. Motorri hermetik që A E D 106 ftohet nëpërmjet goditjeve fluksit dhe temperaturës, të ajrit. Për punë dalja të vazhdueshme e ajrit në me kollonë. temperturë Instalimi në tavan të C 285 (Dimensionet) () E F15 F ftohet AP1891 nëpërmjet ASPIRCEILING AP4507 AP4515 AP4507 fluksit të ajrit. 170 AVP AVP MONO AVP Për 250 MONO punë 130 të vazhdueshme 6, , me temperturë C190 ambienti max. 40 C. 2,80 2, ACT 15/2 TF A A Karakteristikat teknike Aplikim në Mur Aplikim në XHAM 345 ambienti varur max. me 40 C. spesor max. 40, ose i inkasuar ne mur. Motorr me induksion, E E 15 AP4515 AP4523 AP4515 ACT Centrifugal AVP janë AVP MONO industrial, AVP 300 MONO dalja e ajrit në kollonë. 2,80 2,30 2,80 Struktura në Seria Kl.Iz. AVP B, janë 1400rpm, industrial, me dalja bokolla e ajrit me direkt vetëlubrifikim. në ambient jashtëm. Mbrojtje termike për Karakteristikat Teknike Aplikim ne Mur Aplikim ne XHAM pt max bd (A) SERIE AVP D (Dimensionet) B () 160ØG 160 llamarine Struktura AP4523 mbrojtjen AP4531 Karakteristikat mbajtëse çeliku AP4523 e e motorrit. lyer. në AVP Teknike material AVP Motorri MONO Llambë AVP plastik me 350 Model MONO 400 veteventilim, për rezistent Aplikim sinjalizim ne ndaj 2050 Kl.Iz. Mur rezeve gjendjeje F, 2,30 IP55, Aplikim 1,80 UV dhe me 120 2,30 m³/h E ne kushineta 134 pajisur XHAM120 me filtër w m³/h w 285 D B ØG pt max bd (A) h LONG AP4531 LIFE, montuar jashtë fluksit të ajrit. Elika e montuar direkt në aksin e AP4606 AP4531AVP AVP MONO 500/4 AVP 400 MONO TF , , o 1,5mt KODI agjentëve atmosferikë, MODEL aksi në çelik, m³/h elika në 345 pt alumin. max WMotorri m³/h hermetik W bd që C 235 KODI MODEL m³/h h₂ o W m³/h W1,5mt (A) C 285 motorrit. ftohet nëpërmjet Për punë fluksit të vazhdueshme të ajrit. Për punë me temperturë të vazhdueshme B ambienti max. 40 C. AP4507 AP4606Karakteristikat AP4606 AVP AVP 500/4 Teknike AVP MONO TF500/4 TF h₂ Aplikim o me temperturë ne Mur ,5mt F AP4507 Aplikim 480 ne 2,80 XHAM A ambienti max. AVP 40 C. MONO , D F AP4507 AVP MONO , A E AP4515 AVP MONO ,80 82 pt max 54 bd (A) 345 (Dimensionet) () E 15 AP4515 KODI Karakteristikat AVP MONO Teknike AVP MODEL 300 MONO 1500 Aplikim 2,80 m³/h 300 ne Mur 82 Aplikim 1500 Wne 54 XHAM m³/h W2, ACT 15/2 TF AP4523 h₂ o 1,5mt (Dimensionet) A (Dimensionet) () E () Karakteristikat AVP MONO Teknike Aplikim 2,30 ne 120 Mur Aplikim ne 58XHAM D B 160D ØG AP4523 pt max bd (A) KODI AVP MONO Seria ACT Centrifugal MODEL janë industrial, m³/h 2, W m³/h W 58 ACT 15/2 ACT TF15/2 TF AP4531 B AP4523 AP1891 AVP MONO ASPIRCEILING AVP MONO 170 1, dalja 134 h₂ o e 6,80 ajrit në 1950 kollonë pt max bd 1,5mt (A) Struktura 2,30 45në AP4531 KODI AVP MODEL MONO m³/h 1, W m³/h W AP AP5074 Seria llamarine ACT Seria AVP Centrifugal 500/4 çeliku ACT ACT 15/2 Centrifugal TFe lyer. TF janë Motorri industrial, 8400 janë 970 me industrial, 8 veteventilim, dalja h₂ 480 o 61 e ajrit 680 dalja në Kl.Iz. e ajrit kollonë. 74 F, 1,5mt IP55, 75 kollonë. Struktura me kushineta Struktura në në AP4606 AVP 500/4 TF A F AP4531 AP4507 llamarine Seria LONG AVP llamarine LIFE, AVP çeliku janë montuar MONO industrial, e çeliku lyer. AVP 250 jashtë Motorri e lyer. dalja MONO fluksit 900 Motorri me e ajrit veteventilim, të 2,80 ajrit. 400 direkt me veteventilim, Elika 42 në ambient Kl.Iz. e montuar 2050 F, IP55, Kl.Iz. 49 A të jashtëm. direkt F, me IP55, kushineta në 1,80 aksin me kushineta e E 191 C (Dimensionet) () AP4515 LONG motorrit. LIFE, LONG AVP montuar Për LIFE, MONO punë montuar jashtë 300 vazhdueshme fluksit jashtë 1500 të fluksit ajrit. me 2,80temperturë të Elika ajrit. 82 e montuar Elika ambienti e montuar direkt 54 max. në direkt 40 C. aksin në e aksin e SERIE AVP 345 () Struktura mbajtëse në material plastik rezistent ndaj rezeve UV dhe ACT 15/2 TF (Dimensionet) () 160 C 235 C 235 AP4606 AP4523 motorrit. motorrit. Për AVP punë MONO Për AVP të 350 punë vazhdueshme të 500/4 vazhdueshme 1950 TF 2,30 temperturë me 120temperturë 8400 ambienti ambienti 58 max. 40 C. max C ACT 15/2 TF D 133 Seria agjentëve atmosferikë, aksi në çelik, elika në alumin. Motorri hermetik që Tharëse duarsh AP4531 ACT Centrifugal AVP janë MONO industrial, 400 dalja 2050 e ajrit në 1,80 kollonë. 134 Struktura në 60 C 285 D Karakteristikat Teknike Aplikim ne Mur Aplikim ne XHAM 133 D 133 llamarine Seria ftohet ACT çeliku Centrifugal nëpërmjet e lyer. Motorri janë fluksit industrial, me të veteventilim, ajrit. dalja Për e punë ajrit Kl.Iz. në F, të IP55, kollonë. vazhdueshme Struktura kushineta me në temperturë llamarine AP4606 ambienti çeliku AVP Karakteristikat max. e lyer. 500/4 Karakteristikat 40 C. Motorri TF me veteventilim, Teknike Teknike Kl.Iz. F, 480 IP55, Aplikim pt Aplikim me kushineta 74 LONG LIFE, montuar jashtë fluksit të ajrit. Elika e montuar direkt ne max në Mur aksin e Aplikim Mur Aplikim ne XHAM bd ne (A) XHAM Tharse duarsh Tharëse duarsh me Ckasetë 235 metalike, motorr LONG të fuqishëm LIFE, KODI montuar dhe nivel jashtë të lartë fluksit MODEL fryrje ajrit. ajrit Elika për e montuar m³/h tharjen e direkt plotë në të aksin duarve W e m³/h W B pt max h₂ pt o max bd 1,5mt (A) bd (A) C Seria motorrit. ACT Për punë Centrifugal të vazhdueshme me është temperturë industrial, ambienti max. dalja 40 C. e ajrit në kollonë. Struktura në llamarine çeliku 235 (Dimensionet) brenda 35 () motorrit. sekondave KODI Për punë KODI të vazhdueshme MODEL MODEL me temperturë m³/h ambienti m³/h max. 40 C. W m³/h W Wm³/h W B90 B D ACT 15/2 TF 133 e lyer. AP5074 Motorri Karakteristikat me ACT vetëventilim, Teknike 15/2 TF Kl.Iz. 970 Aplikim ne F, h₂ 61oMur IP55, 680 h₂ Aplikim ome kushineta 1,5mt XHAM 75 1,5mt LONG LIFE, montuar jashtë D A B D 133 ØG Karakteristikat Teknike Aplikim ne Mur Aplikim ne XHAM Seria AP5074 ACT AP5074 ACT 15/2 ACT TF15/2 TF Karakteristikat Centrifugal janë Teknike industrial, dalja Aplikim e ajrit ne në Mur kollonë. pt Aplikim max Struktura ne XHAM në fluksit bd (A) A A Tensioni Frekuenca KODI të ajrit. Elika Fuqia MODEL e montuar Shpejtësia pt ajrit max m³/h direkt në aksin Fluksi ajrit Temperatura bd W(A) ajrit m³/h e motorrit. W Për punë të vazhdueshme me 191 Modeli Ngjyra KODI llamarine çeliku MODEL e lyer. Ndezja Motorri me m³/h veteventilim, Kl.Iz. kg V Hz W m/sec pt max W F, m³/h m³/h IP55, h₂ Wme kushineta o C bd (A) 1,5mt B temperturë KODI MODEL m³/h W m³/h W B LONG LIFE, montuar ambienti jashtë fluksit max. të ajrit. 40 C. Elika h₂ e o montuar direkt në aksin e AP9308 KALIMAX 25A-VB Bardhë F 230 AP AVP Automatike MONO h₂ o 210 2, ,5mt 4, C 235 AP5074 A motorrit. Për ACT punë 15/2 të vazhdueshme TF 970 me temperturë ambienti max. 40 C. 75 Tharëse duarsh 90A AP5074 ACT 15/2 TF AP9324 A KALIMAX 25A-SO E Gri AP AVP Automatike MONO , ,6 54 D Tharëse Tharëse duarsh duarsh AP9316 KALIMAX 25P-VB Bardhë Pulsant , AP4523 Karakteristikat Karakteristikat AVP Teknike MONO 350 teknike Aplikim 1950 ne Mur 2,30 Aplikim 120 ne XHAM Aplikim në 58Mur Aplikim në XHAM Tharse duarsh Tharëse AP9332 duarsh KALIMAX me 25P-SO kasetë metalike, Gri 230 motorr të 50fuqishëm 2300 dhe Pulsant nivel të lartë 19fryrje pt te max 210 ajrit për tharjen 62 bd e plotë (A) 4,6 AP4531 AVP MONO , të duarve Tharëse duarsh KODI MODEL m³/h W m³/h W pt max 60 bd (A) Tharse Tharse duarsh Tharëse duarsh duarsh Tharëse brenda BAP9354 Tharëse duarsh 35 KALIMAX sekondave me duarsh 25P-N0 kasetë me metalike, kasetë Zezë metalike, motorr 230 të motorr fuqishëm 50 të 2300 fuqishëm dhe nivel Pulsant dhe të nivel lartë Model 19 fryrje të lartë te fryrje h₂ ajrit 210 o për te ajrit tharjen për 62m³/h tharjen 1,5mt e plotë 4,6 AP4606 AVP 500/4 TF të e plotë duarve të 74 duarve w m³/h w h 2 o 1,5mt brenda 90 AP5074 ACT 15/2 TF brenda sekondave 35 sekondave Tharse duarsh Tharëse duarsh A me kasetë metalike, motorr të fuqishëm dhe nivel të lartë fryrje te ajrit për tharjen e plotë të duarve Tharse duarsh brenda Tharëse 35 sekondave duarsh me kasetë metalike, motorr AP5074 Tensioni të fuqishëm Frekuenca dhe nivel Fuqia të lartë ACT fryrje te 15/2 ajrit Shpejtësia për TF tharjen ajrit e plotë Fluksi të ajrit duarve Temperatura ajrit (Dimensionet) brenda 35 () sekondave Modeli Ngjyra Ndezja kg Tensioni V Tensioni Frekuenca HzFrekuenca Fuqia W Fuqia Shpejtësia m/sec Shpejtësia ajrit Fluksi ajrit m³/h ajrit Fluksi Temperatura ajrit Temperatura C ajrit ajrit ACT 15/2 TF Modeli ModeliNgjyra Ngjyra Ndezja Ndezja kg kg Tharëse duarsh AP9308 KALIMAX 25A-VB Bardhë Tensioni Frekuenca V230 VHz50 Hz W2300 Automatike W m/sec 19 m/secm³/h 210 m³/h C62 C Seria ACT FuqiaCentrifugal Shpejtësia janë industrial, ajrit Fluksi dalja ajrit Temperatura e ajrit në ajrit kollonë. Struktura në 4,6 Modeli Ngjyra Ndezja kg AP9308 AP9324 AP9308 KALIMAX Modeli KALIMAX 25A-VB 25A-SO25A-VB Tensioni Ngjyra Bardhë Gri VBardhë Frekuenca Hz 230 Fuqia 50 W Automatike Shpejtësia Automatike ajrit Fluksi ajrit Temperatura ajrit ,64,6 4,6 V llamarine Hz Wçeliku Ndezja m/sec m³/h C e lyer. Motorri m/secme veteventilim, m³/h Kl.Iz. C F, IP55, kg me kushineta AP9308 KALIMAX 25A-VB Bardhë Automatike ,6 Tharse duarsh AP9324 Tharëse AP9316AP9324 KALIMAX 25A-SO 25P-VB25A-SO Gri Bardhë Gri LONG 230 LIFE, 50 50montuar jashtë Automatike Pulsant fluksit Automatike të ajrit Elika 19 e 210 montuar direkt në aksin 624,6e 4,6 4,6 AP9308 duarsh KALIMAX me 25A-VB kasetë metalike, Bardhë motorr 230 të fuqishëm 50 dhe 2300 nivel Automatike lartë fryrje te 19 ajrit për tharjen 210 e plotë 62 të duarve 4,6 AP9324 brenda KALIMAX 25A-SO Gri Automatike ,6 AP9316 AP9332 AP9324AP sekondave KALIMAX KALIMAX 25P-VB 25A-SO C P-SO25P-VB Bardhë Gri Gri Bardhë motorrit Për punë Automatike të vazhdueshme 2300 Pulsant Pulsant 19 Pulsant me temperturë ambienti ,6 max C. 624,64,6 4,6 AP9316 KALIMAX 25P-VB Bardhë Pulsant ,6 AP9332 AP9354 AP9316AP9332 KALIMAX D KALIMAX 25P-SO 25P-VB 25P-N025P-SO Bardhë Gri Zezë 230 Gri Pulsant2300 Pulsant Pulsant 19Pulsant , ,64,6 4,6 AP9332 KALIMAX 25P-SO 133 Gri 230 Tensioni 50 Frekuenca 2300FuqiaPulsant Shpejtësia 19 ajrit 210 Fluksi ajrit Temperatura 62 ajrit 4,6 AP9332 AP9354 KALIMAX Modeli KALIMAX 25P-SO 25P-N0 25P-N0 Ngjyra Gri Zezë Zezë Karakteristikat Pulsant Ndezja2300 Pulsant Teknike19 Pulsant Aplikim ne 62 Mur 210Aplikim 4,6 kg AP9354 KALIMAX 25P-N0 Zezë 230 V 50 Hz 2300 W Pulsant 19 m/sec 210m³/h 62 C 4,6 62 ne 62 XHAM 4,6 4,6 Tharëse duarsh AP9354 AP9308me KALIMAX kasetë 25P-N0 25A-VBmetalike, Bardhë Zezë 230 motorr të 2300 fuqishëm Automatike Pulsant dhe 19nivel të 210lartë pt max fryrje 62 të 4,6ajrit për bd (A) tharjen e plotë të duarve brënda KODI MODEL m³/h W m³/h W 35 sekondave B AP9324 KALIMAX 25A-SO Gri Automatike h₂ 62 o 4,6 1,5mt AP9316 KALIMAX 25P-VB Bardhë AP Pulsant ACT 15/2 TF ,6 75 AAP9332 KALIMAX 25P-SO Gri Pulsant ,6 Tensioni Frekuenca Shpejtësia Temperatura Fluksi 191 AP9354 KALIMAX 25P-N0 Zezë Pulsant ,6 Modeli Ngjyra Fuqia w Ndezja kg V Hz ajrit m/sec ajrit m³/h ajrit C Tharëse duarsh Tharse duarsh Tharëse Duarsh Ø118 Ø96 Ø118 Ø118 Ø96 Ø96 Ø118 Ø118 Ø118 Ø96 Ø96 Ø118 Ø118 Ø96 Ø96 Ø96 AP9308 KALIMAX 25A-VB Bardhë Automatike ,6 AP9324 KALIMAX 25A-SO Gri Automatike ,6 Tharëse duarsh me kasetë metalike, motorr të fuqishëm dhe nivel të lartë fryrje te ajrit për tharjen e plotë të duarve AP9316brenda KALIMAX 35 sekondave 25P-VB Bardhë Automatike ,6 AP9332 KALIMAX 25P-SO Gri Tensioni Frekuenca 230 Fuqia 50 Shpejtësia 2300ajrit Fluksi Automatike ajrit Temperatura ajrit ,6 Modeli Ngjyra Ndezja kg V Hz W m/sec m³/h C AP9354 KALIMAX 25P-N0 Zezë Automatike ,6 AP9308 KALIMAX 25A-VB Bardhë Automatike ,6 AP9324 KALIMAX 25A-SO Gri Automatike ,6 AP9316 KALIMAX 25P-VB Bardhë Pulsant ,6 AP9332 KALIMAX 25P-SO Gri Pulsant ,6 AP9354 KALIMAX 25P-N0 Zezë Pulsant ,6 99

101 A Bi esse Aksesorët Aksesor për aplikim në xham ose panel me spesor max. 15. I pajisur me gominë për izolim nga të dy krahët. Model E përshtatshme AP0851 ASPIKIT VETRO F10/4 ASPIRAMURO dhe ASPIRAMURO MATIC 10/4 AP0869 ASPIKIT VETRO F12/5 ASPIRAMURO dhe ASPIRAMURO MATIC 12/5 AP0877 ASPIKIT VETRO F15/6 ASPIRAMURO dhe ASPIRAMURO MATIC 15/6 Aksesor për aplikim në xham ose panel me spesor max. 15. I pajisur me gominë për izolim nga të dy krahët dhe grilë ne anën e jashtme me fletë që hapen nga forca e ajrit. Model E përshtatshme AP0919 ASPIKIT VETRO G10/4 ASPIRAMURO 10/4 AP0927 ASPIKIT VETRO G12/5 ASPIRAMURO 12/5 AP0935 ASPIKIT VETRO G15/6 ASPIRAMURO 15/6 Rele kohe që ndez aspiratorin në momentin e ndezjes së dritave dhe programon fikjen 45 sek. deri 30 min. pas fikjes së dritave. Model E përshtatshme AP0984 ASPIRTIMER ASPIRAMURO dhe ASPIRAMURO MATIC për të gjithë gamën Grilë mbrojtese me fletë që hapen nga forca e ajrit. Fletët rrinë mbyllur kur ventilatori nuk është në punë. Model E përshtatshme AP4705 CGE 250 AVP MONO 250 AP4713 CGE 300 AVP MONO 300 AP4721 CGE 350 AVP MONO 350 AP4739 CGE 400 AVP MONO 400 AP4754 CGE 500 AVP 500 / 4 TF Grilë mbrojtese me rrjetë për rastet kur elika e aspiratorit është në dukje. Model E përshtatshme AP4770 RPE 250 AVP MONO 250 AP4788 RPE 300 AVP MONO 300 AP4796 RPE 350 AVP MONO 350 AP4804 RPE 400 AVP MONO 400 AP4820 RPE 500 AVP 500 / 4 TF Filtër ajri Model E përshtatshme AP Filtri CTF Serie CTF 100

102 Kapikorda Kapikorda me vrimë për shtrëngim me bullon, për kabëll bakri, të realizuara nga tub bakri elektrolitik, të kallajisur me elektrolizë. Sek. 2 Bulloni Sek. 2 Bulloni Sek. 2 Bulloni Sek. 2 Bulloni A2-M4 10 M4 A5-M6 25 M6 A10-M16 50 M16 A24-M8 120 M8 A37-M M12 A2-M5 10 M5 A5-M8 25 M8 A14-M6 70 M6 A24-M M10 A37-M M14 A2-M6 10 M6 A5-M10 25 M10 A14-M8 70 M8 A24-M M12 A37-M M16 A2-M8 10 M8 A5-M12 25 M12 A14-M10 70 M10 A24-M M14 A37-M M20 A2-M10 10 M10 A7-M5 35 M5 A14-M12 70 M12 A24-M M16 A48-M M10 A2-M12 10 M12 A7-M6 35 M6 A14-M14 70 M14 A24-M M20 A48-M M12 A3-M4 16 M4 A7-M8 35 M8 A14-M16 70 M16 A30-M8 150 M8 A48-M M14 A3-M5 16 M5 A7-M10 35 M10 A14-M20 70 M20 A30-M M10 A48-M M16 A3-M6 16 M6 A7-M12 35 M12 A19-M8 95 M8 A30-M M12 A48-M M20 A3-M8 16 M8 A10-M6 50 M6 A19-M10 95 M10 A30-M M14 A60-M M12 A3-M10 16 M10 A10-M8 50 M8 A19-M12 95 M12 A30-M M16 A60-M M14 A3-M12 16 M12 A10-M10 50 M10 A19-M14 95 M14 A30-M M20 A60-M M16 A5-M4 25 M4 A10-M12 50 M12 A19-M16 95 M16 A37-M8 185 M8 A60-M M20 A5-M5 25 M5 A10-M14 50 M14 A19-M20 95 M20 A37-M M10 Sek. 2 Bulloni Kapikorda me vrimë për shtrëngim me bullon, me qafë të gjatë, për kabëll bakri, të realizuara nga tub bakri elektrolitik, të kallajisur me elektrolizë. Sek. 2 Bulloni Sek. 2 Bulloni Sek. 2 Bulloni Sek. 2 Bulloni 2A5-M8 25 M8 2A14-M12 70 M12 2A24-M M12 2A37-M M12 2A60-M M12 2A7-M10 35 M10 2A14-M14 70 M14 2A24-M M14 2A37-M M14 2A60-M M14 2A7-M12 35 M12 2A14-M16 70 M16 2A24-M M16 2A37-M M16 2A60-M M16 2A10-M10 50 M10 2A19-M10 95 M10 2A24-M M20 2A37-M M20 2A60-M M20 2A10-M12 50 M12 2A19-M12 95 M12 2A30-M M12 2A48-M M12 2A10-M14 50 M14 2A19-M14 95 M14 2A30-M M14 2A48-M M14 2A10-M16 50 M16 2A19-M16 95 M16 2A30-M M16 2A48-M M16 2A14-M10 70 M10 2A24-M M10 2A30-M M20 2A48-M M20 Sek. 2 Bulloni Kapikorda për bashkimin e 2 kabllove kokë më kokë, për kabëll bakri, të realizuara nga tub bakri elektrolitik, të kallajisur me elektrolizë Seksioni 2 Seksioni 2 Seksioni 2 Seksioni 2 L03-M 0,25 1,5 L3-M 16 L14-M L37-M L06-M 1,5 2,5 L5-M 25 L19-M L48-M L1-M 4 6 L7-M L24-M L2-M 10 L10-M L30-M

103 A Bi esse Kapikorda me vrimë për shtrëngim me bullon, me sipërfaqe kontakti të reduktuar, për kabëll bakri, të realizuara nga tub bakri elektrolitik, të kallajisur me elektrolizë Sek. Bull. Gjer. 2 Sek. 2 Bull. Gjer. A7B-M6/ M A19B-M8/ M A30B-M8/ M A48-M10/ M A10B-M6/ M A24B-M8/ M A30B-M10/ M A48-M12/ M A14B-M6/ M A24B-M10/ M A37B-M10/ M Sek. 2 Bull. Gjer. Sek. 2 Bull. Gjer. Kapikorda me majë, për kabëll bakri, të realizuara nga tub bakri elektrolitik, të kallajisur me elektrolizë Seksioni 2 Gjatësia Seksioni 2 Gjatësia A2-P A7-P A3-P A10-P A5-P A14-P Kapikorda për xhuntimin e telit të bakrit të zhveshur Seksioni kryesor ² Seksioni sekondar ² Seksioni kryesor ² Seksioni sekondar ² C25-C C50-C C35-C ,5 C70-C C35-C C70-C C35-C C95-C C50-C C95-C Morseta në tunxh, me bullona në çelik të zinkuar në të verdhë Seksioni 2 Ф i kabllit Bullon shtrengimi Seksioni 2 Ф i kabllit Bullon shtrengimi Kapikorda tubolare të izoluara në fund, për kabëll bakri, të realizuara me bakër elektrolitik të kallajisur me elektrolizë. Temperatura e përdorimit C N i telave Sek. 2 Gjat. N i telave Sek. 2 Gjat. N i telave Sek. 2 PKD PKD PKD PKD PKD PKD PKD PKD PKD Gjat. 102

104 Kapikorda bimetalike AL/CU me vrimë për shtrëngim me bullon në sipërfaqe bakri, për kabëll alumini të TU dhe TM. Seksioni 2 Bulloni Seksioni 2 Bulloni Seksioni 2 Bulloni CAA35-M12 35 M12 CAA95-M12 95 M12 CAA185-M M12 CAA50-M12 50 M12 CAA120-M M12 CAA240-M M12 CAA70-M12 70 M12 CAA150-M M12 Kapikorda tubolare të izoluara në fund, për kabëll bakri, të realizuara me bakër elektrolitik të kallajisur me elektrolizë. Temperatura e përdorimit C N i telave Sek. 2 Gjat. N i telave Sek. 2 Gjat. N i telave Sek. 2 Gjat. PKT PKT PKT PKT PKT PKT PKT Kapikorda me vrimë, në tunxh të nikeluar. Shtrëngimi i kabllit me bullon çeliku të zinkuar Sekioni 2 Bulloni Bullon shtrengimi Sekioni 2 Bulloni Bullon shtrengimi Sek. 2 Bulloni Bullon shtrengimi M M M M M M

105 A Bi esse Sisteme Tokzimi dhe Rrufepritësi Elektrodë Tokëzimi në profil kryq çeliku FE 360 B dhe e zinkuar në të ngrohtë. Tel çeliku i zinkuar Profil Gjatësia m Pesha DC x 50 x 3 1 2,700 kg DC x 50 x 3 1,5 4,000 kg DC x 50 x 3 2 5,400 kg DC x 50 x ,600 kg Ø Sek. 2 Bobina m TT-8K TT-10K Shirit çeliku i zinkuar Shtizë rrufepritësi në çelik të zinkuar me d=16 dhe njërin nga ekstremitetet të sheshtë me 2 vrima Dim. Sek. 2 m. për kofeksion PIAT-3K 30 x 3, PIAT-35K 30 x 3, PIAT-4K 40 x 3, PIAT-44K 40 x 4, H ne cm Pesha A ,685 kg A ,485 kg A ,380 kg Elektrodë Tokëzimi cilindrike në çelik të nikeluar dhe më pas të bakëruar. Elektroda është e filetuar në të dy krahët. Morsetë teke dhe dopio për shufrat e tokëzimit në profil kryq. Vida dhe dado në çelik të zinkuar. Ø Gjatësia m Pesha DR-5RAM 20 1,5 3,600 kg Ø Pesha BS-1 10,25 70 g BS-2 10, g Morsetë per elektrodat e tokëzimit cilindrike me vidë M10 x 20. Morsetë tunxhi për zgjatimin e elektrodave të tokëzimit në çelik të bakëruar dhe të filetuar. Ø Pesha Trajtimi MU-18Z g zinkuar MO g bakëruar Ø Pesha GO g Morsetë bashkuese kryq prej çeliku të zinkuar për bashkimin e dy telave ø 8 ose ø 10. Morsetë bashkuese kryq prej çeliku të zinkuar për bashkimin e dy shiritave me gjerësi max. 30. Ø Pesha Pllakëz në mes PD-PT g Po PS-PT g Jo Dim. Pesha Pllakëz në mes PD-PB 60 x 60 x 2,5 280 g Po PS-PB 60 x 60 x 2,5 190 g Jo Morsetë bashkuese kryq prej çeliku të zinkuar për bashkimin e telit ø 8 ose 10 me shiritin me gjerësi max. 30. Morsetë kryq prej çeliku të zinkuar për bashkimin e shtizës së rrufepritësit me tel ø 8 ose 10 ose me shirit me gjerësi max. 30. Dim. Pesha Pllakëz në mes PD-PBT 60 x 60 x 2,5 260 g Po PS-PBT 60 x 60 x 2,5 200 g Jo Dim. Pesha PDA 60 x 60 x g 104

106 Suport për tel çeliku të zinkuar ø 8 ose 10, baza e filetuar M6 ose M8 dhe me lartësi 25. Suport për shirit çeliku të zinkuar me gjerësi max. 30, baza e filetuar M6 ose M8 dhe me lartësi 25. Fileto Pesha SUP-PT6 M 6 74 g SUP-PT8 M 8 72 g Fileto Pesha SUP-PB 6 M 6 74 g SUP-PB 8 M 8 70 g Suport në çelik inox për majën e çatisë me tjegulla, me hark të rregulleshëm nga Suport në çelik të zinkuar për çati me tjegulla, komplet me suport për tel ose shirit. Përdorimi Fileto Pesha SPCCP për tel M g SPCCT për shirit M g Përdorimi Fileto Pesha SPCRB për tel M g SPCRT për shirit M g Morsetë fundore e nikeluar për të lidhur telin ø 8 ose 10 me shiritin e tokëzimit (shiriti duhet shpuar) Morsetë bashkuese gjatësore prej çeliku të zinkuar për bashkimin e telit ø 8 ose 10 me shiritin me gjerësi max. 30. Pesha Pesha MTT 140 g GPT 85 g Suport betoni me bazë plastike për fiksimin e telit ø 8 ose 10 dhe shiritit me gjerësi max. 30. Vidë çeliku e zinkuar me elektrolizë me fileto të dyfishtë, njëra për fiksim në mur me upa, dhe tjetra për fiksimin e suporteve M6 ose M8 SCTP1 Pesha 1,3 kg Fileto Gjatësia Upa Ø V650 M V850 M V880 M Upa plastike për fiksimin në mur të vidave seria V Morseteri bakri për lidhje ekuipotenciale me 4 morseta Fileto Gjatësia Pesha T g T g Seksioni Gjatësia Pesha SEZ 5 12 x g Shkëputes tokëzimi me morseteri bakri të nikeluar, me bazë palstike dhe bazament në pllakë çeliku të zinkuar për fiksim në mur. Shkëputes tokëzimi me morseteri bakri të nikeluar dhe morseteri ekuipotenciale, me bazë palstike dhe bazament në pllakë çeliku të zinkuar për fiksim në mur. Pesha Pesha SEZ g SEZ g Morseteri për lidhje ekuipotenciale me kapak plastik me çernierë nga njëri krah dhe mundësi plumçosje nga krahu tjetër. Morsetetat për lidhje Pesha PCE3 shirit 30 x 4 ose tel Ø x x g 105

107 A Bi esse Siguresat dhe Bazamentët e Tyre Siguresë cilindrike në xham, 250V 5x20 F e shpejtë Siguresë industriale tip NH Tipi NH-00 NH-0 NH-1 NH-2 NH-3 In (A) 20A A A x20 T e vonuar 40A A A A ,3x32 F e shpejtë 100A A A A A ,3x32 T e vonuar In (A) 100mA mA mA mA mA mA mA mA mA mA A ,25A ,6A A ,5A ,15A A A ,3A A A A A A A A A A A Siguresë cilindrike e shpejtë me trup në qeramikë dhe e mbushur me pluhur kuarci CH8 gg - 8,5x31,5 CH10 gge -10,3x38 CH14 gg- 14x51 CH22 gg- 22x58 In 1A A A A A A A A A A A A A A A A A Bazë për siguresa cilindrike modulare N.Poleve CH8 CH10 CH14 CH22 1P P+N P P P+N Siguresë cilindrike e vonuar me trup në qeramike dhe e mbushur me pluhur kuarci CH8 am - 8,5x31,5 CH10 am - 10,3x38 CH14 am - 14x51 CH22 am - 22x58 In (A) 1A A A A A A A A A A A A A A A A A

108 Tuba dhe Puseta Tub - 450N - Për instalime nëntokësore me 2 veshje, veshja e jashtme e dhëmbëzuar ngjyrë gri, veshja e brendshme e drejtë ngjyrë e zezë me material PE që lehtëson rrëshqitjen e kabllove. Djashtëm - Dbrendshëm 40/31 50/39 63/50 75/63 90/76 110/92 125/ / /170 Topi - mt Djashtëm - Dbrendshëm 110/92 125/ / /170 Copë me gjatësi 6m Për cdo copë me gjatësi 6mt. është përfshirë edhe një bashkuese Tub - 750N ENEL - Për instalime nëntokësore me 2 veshje, veshja e jashtme e dhëmbëzuar ngjyrë gri, veshja e brendshme e drejtë ngjyrë e verdhë me material PE që lehtëson rrëshqitjen e kabllove. Djashtëm - Dbrendshëm 110/92 125/ / /170 Copë me gjatësi 6m Për cdo copë me gjatësi 6mt. është përfshirë edhe një bashkuese Pusetë plastike monobllok me kapak të përfshirë RIC RIC RIC RIC W x D x H 200 x 200 x x 300 x x 400 x x 550 x 550 KIO - Kapak pusetë katror Tipi AxA () B () Klasa B125 CxC () DxD () E () Pesha (kg) KIO 300 B x x x ,70 KIO 400 B x x x ,50 KIO 500 B x x x ,50 KIO 600 B x x x ,50 KIO 700 B x x x ,50 Klasa C250 KIO 400 C x x x ,50 KIO 500 C x x x ,50 KIO 600 C x x x ,50 KIO 700 C x x x ,00 KIO - Kapak pusetë rrethor Klasa B125 A B D E Pesha Tipi C() () () () () (kg) KIO 800 B125 Ø Ø 600 Ø ,50 Klasa C250 KIO 800 C250 Ø Ø 600 Ø ,50 Kapakët e pusetave mund të jenë edhe të ngjyrosur në ngjyrat kuqe, blu, ose jeshil 107

109 A Bi esse Shqipëri - Filialet Itali - Filialet Selia Qendrore, Tirana 1 (Stacioni Trenit) Tirana 2 (Zogu i Zi), Tirana 3 (Brryli). Agrate Brianza (MB), Alessandria, Asti, Bra (CN), Brescia, Ceva (CN), Genova Est, Mantova, Moncalieri (TO), Orbassano (TO), Pedrengo (BG), Rivoli (TO), Savona, Torino Centro, Torino Nord, Studio Luce Asti, Studio Luce Fossano, Studio Luce Torino, Divisione Cavi, Div. Automazione, Div. Sicurezza, Div. Domotica, Div. Condizionamento/Antene, Div. Nuove Technologie. Çeki - Filialet Kalovy Vary Rokycany Plzeň Klatovy Blatna Strakonice 108

110

Componenti ausiliari per quadri di automazione Zelio Relè, Zelio Control, Zelio Time. Catalogo Essenziale 2013-2014

Componenti ausiliari per quadri di automazione Zelio Relè, Zelio Control, Zelio Time. Catalogo Essenziale 2013-2014 TM Componenti ausiliari per quadri di automazione Zelio Relè, Zelio Control, Zelio Time Catalogo Essenziale 2013-2014 Sommario Componenti ausiliari per quadri di automazione Relè zoccolati elettromeccanici

Dettagli

Relè. Gamma SSR. Gamma RSL. I relè statici completano l'offerta dei relè Zelio e rappresentano una soluzione alternativa ai relè elettromeccanici.

Relè. Gamma SSR. Gamma RSL. I relè statici completano l'offerta dei relè Zelio e rappresentano una soluzione alternativa ai relè elettromeccanici. Relè Gamma SSR I relè statici completano l'offerta dei relè Zelio e rappresentano una soluzione alternativa ai relè elettromeccanici. Gamma RSL Ottimizzazione degli spazi: Ith 6 A in soli 6 mm di larghezza

Dettagli

Test ammissione CdL in Economia aziendale ed Economia e commercio GRADUATORIA GENERALE

Test ammissione CdL in Economia aziendale ed Economia e commercio GRADUATORIA GENERALE GRADUATORIA INIZIALI COG E 741 BM 24/10/1997 1 83,125 29,00 37,50 737 RG 14/11/1997 2 81,250 24,00 41,00 471 AN 14/01/1998 3 80,625 25,00 39,50 893 GF 27/09/1997 4 80,000 23,50 40,50 579 DL 22/03/1997

Dettagli

A.A. 2016/17 Graduatoria corso di laurea in Scienze e tecniche di psicologia cognitiva

A.A. 2016/17 Graduatoria corso di laurea in Scienze e tecniche di psicologia cognitiva 1 29/04/1997 V.G. 53,70 Idoneo ammesso/a * 2 27/12/1997 B.A. 53,69 Idoneo ammesso/a * 3 18/07/1997 P.S. 51,70 Idoneo ammesso/a * 4 12/05/1989 C.F. 51,69 Idoneo ammesso/a * 5 27/01/1997 P.S. 51,36 Idoneo

Dettagli

3 - Relè elettromeccanici Zelio Relè

3 - Relè elettromeccanici Zelio Relè Sommario - Guida alla scelta............................................pagina / Relè interfaccia slim RSL b Presentazione v Presentazione della gamma................................ pagina / v Descrizione

Dettagli

Automazione. Zelio. Twido. Modicon. Soluzioni intelligenti per tutte le vostre applicazioni di automazione e controllo. Relè e moduli logici

Automazione. Zelio. Twido. Modicon. Soluzioni intelligenti per tutte le vostre applicazioni di automazione e controllo. Relè e moduli logici Automazione Zelio Soluzioni intelligenti per tutte le vostre applicazioni di automazione e controllo Relè e moduli logici Gamma di relè Zelio Relè zoccolati Zelio Relè, relè di controllo Zelio Control,

Dettagli

Prodotti per l industria

Prodotti per l industria Prodotti per l industria Prodotti per comando e segnalazione 342 Relè interfaccia RSL slim Relè interfaccia RSB Relè miniatura RXM 352 novità 353 novità 354 novità Moduli di sicurezza Preventa 355 Interruttori

Dettagli

2 CONTRIBUTI PER INDIGENTI

2 CONTRIBUTI PER INDIGENTI 2 CONTRIBUTI PER INDIGENTI Delibera Consiglio Comunale n. 19 del 29/03/2000 e regolamento comunale A.M. 590,11 A.F. 140,00 A.R. 1.410,00 A.B. 25,00 A.A. 20,00 A.M. 2.851,70 AZIENDA UNITA' SANITARIA LOCALE

Dettagli

!" #$%$&'(& )*('+,+ *(-. /(0+12'2). 3+#4%.,'56+' /(0+12'(& #2'9 :. ;. /(0+12'9

! #$%$&'(& )*('+,+ *(-. /(0+12'2). 3+#4%.,'56+' /(0+12'(& #2'9 :. ;. /(0+12'9 !" #$%$&'(& )*('+,+ *(-. /(0+12'2). 3+#4%.,'56+'+ 7. 8. /(0+12'(& #2'9 :. ;. /(0+12'9!"#$%&'() *. +.,- #&.&/')/ 0%)'"(" %)1$ 2)3"45'50 // 6)##"/#("/ +%0"7:,#8)%"9 :8&;&#87$ 7 #7"1&8&3

Dettagli

Scheda tecnica - AZM 161CC-12/12RKA-024

Scheda tecnica - AZM 161CC-12/12RKA-024 01.05.2015-08:19:26h Scheda tecnica - AZM 161CC-12/12RKA-024 Elettroserrature di sicurezza / AZM 161 Preferito Custodia in plastica isolamento di protezione Ritenuta 130 mm x 90 mm x 30 mm 6 Contatti Lunga

Dettagli

Caratteristiche tecniche. Alimentazione. Tensioni di alimentazione nominale (Un): 24 Vac/dc; 50...60 Hz

Caratteristiche tecniche. Alimentazione. Tensioni di alimentazione nominale (Un): 24 Vac/dc; 50...60 Hz Modulo di sicurezza CS AR-01 Caratteristiche tecniche Custodia Custodia in poliammide PA 6.6, autoestinguente V0 secondo UL 94 Grado di protezione IP40 (custodia), IP20 (morsettiera) Dimensioni vedere

Dettagli

IL MERCATO DELLA R.C. AUTO IN ITALIA: ANDAMENTI, CRITICITÀ E CONFRONTI EUROPEI

IL MERCATO DELLA R.C. AUTO IN ITALIA: ANDAMENTI, CRITICITÀ E CONFRONTI EUROPEI IL MERCATO DELLA R.C. AUTO IN ITALIA: ANDAMENTI, CRITICITÀ E CONFRONTI EUROPEI Dario Focarelli Direttore Generale ANIA Milano, 12 marzo 2013 «LA RESPONSABILITÀ CIVILE AUTOMOBILISTICA STRATEGIA, INNOVAZIONE

Dettagli

Caratteristiche tecniche. Alimentazione. Circuito di controllo. < 50 ms Tempo di ricaduta t R1

Caratteristiche tecniche. Alimentazione. Circuito di controllo. < 50 ms Tempo di ricaduta t R1 Modulo di sicurezza CS DM-01 Caratteristiche tecniche Custodia Custodia in poliammide PA 6.6, autoestinguente V0 secondo UL 94 Grado di protezione IP40 (custodia), IP20 (morsettiera) Dimensioni vedere

Dettagli

Caratteristiche tecniche. Circuito di controllo. > 50 ms Tempo di eccitazione t A

Caratteristiche tecniche. Circuito di controllo. > 50 ms Tempo di eccitazione t A Modulo di sicurezza CS AR-91, conforme EN 81 Modulo per le manovre di livellamento al piano degli ascensori conforme EN 81 Caratteristiche principali o start controllato Collegamento dei canali d ingresso

Dettagli

AIR CARATTERISTICHE DELLA GAMMA. Axolute AIR si caratterizza per 3,5 mm di sottigliezza linee razionali tasto Axolute lucido: bianco, tech e antracite

AIR CARATTERISTICHE DELLA GAMMA. Axolute AIR si caratterizza per 3,5 mm di sottigliezza linee razionali tasto Axolute lucido: bianco, tech e antracite AIR CARATTERISTICHE DELLA GAMMA Axolute AIR si caratterizza per 3,5 mm di sottigliezza linee razionali tasto Axolute lucido: bianco, tech e antracite Livinglight AIR si caratterizza per mm di sottigliezza

Dettagli

Statistica associativa ramo infortuni Anni 2009 e 2010

Statistica associativa ramo infortuni Anni 2009 e 2010 Statistica associativa ramo infortuni Anni 2009 e 2010 Ed. settembre 2013 Agenda Obiettivo della statistica Oggetto della statistica Grado di partecipazione Alcuni confronti con la statistica precedente

Dettagli

Automazione. Zelio. Modicon. 5 New. 8 8 New. Relè e moduli logici. Controllori programmabili

Automazione. Zelio. Modicon. 5 New. 8 8 New. Relè e moduli logici. Controllori programmabili Automazione Zelio Relè e moduli logici Gamma di relè Zelio Relè zoccolati Zelio Relè, relè di controllo Zelio Control, contaimpulsi Zelio Count, relè temporizzati Zelio Time: garanzia totale di compattezza

Dettagli

TUTELA LA TUA PASSIONE TUTELA DELLA BICICLETTA

TUTELA LA TUA PASSIONE TUTELA DELLA BICICLETTA TUTELA LA TUA PASSIONE TUTELA DELLA BICICLETTA Siamo fermamente convinti che redigere un preciso quadro di riferimento, attestante le coperture Assicurative di un Cliente, consenta allo stesso di potersi

Dettagli

CS FS-1 Caratteristiche tecniche Custodia Generali Modulo temporizzatore di sicurezza con contatti ritardati all eccitazione Alimentazione

CS FS-1 Caratteristiche tecniche Custodia Generali Modulo temporizzatore di sicurezza con contatti ritardati all eccitazione Alimentazione odulo di sicurezza CS S-1 Caratteristiche tecniche Custodia Custodia in poliammide PA 6.6, autoestinguente V0 secondo UL 94 Grado di protezione IP40 (custodia, IP20 (morsettiera Dimensioni vedere pagina

Dettagli

BOBINE TABELLA DI ABBINAMENTO BOBINE/ELETTROPILOTI ELETTROPILOTI/ELETTROVALVOLE. Elettropiloti. Bobine. Elettrovalvole.

BOBINE TABELLA DI ABBINAMENTO BOBINE/ELETTROPILOTI ELETTROPILOTI/ELETTROVALVOLE. Elettropiloti. Bobine. Elettrovalvole. TABELLA DI ABBINAMENTO BOBINE/ELETTROPILOTI ELETTROPILOTI/ELETTROVALVOLE Elettropiloti A B AA(U1) AA(U3) AB (U) Bobine U04 U05 U1 U U3 10 mm 15 mm mm 30 mm 30 mm BE AE BD ACN CL CM ISO 1 ISO ISO 3 ISO

Dettagli

I NUMERI DELLA VIGILANZA PRIVATA

I NUMERI DELLA VIGILANZA PRIVATA I NUMERI DELLA VIGILANZA PRIVATA Anno 2012 Osservatorio ASSIV sulla sicurezza sussidiaria e complementare Nota metodologica I numeri elaborati dall OSSERVATORIO ASSIV su dati Inps si riferiscono alle che

Dettagli

Formula Bonus-Malus "l'abito non fa (più) il monaco"

Formula Bonus-Malus l'abito non fa (più) il monaco Formula Bonus-Malus "l'abito non fa (più) il monaco" Limiti e criticità dell'attuale formula Giovanni Sammartini Coordinatore Commissione Danni Roma, 7 giugno 2013 2000-2011: com'è cambiata la distribuzione

Dettagli

A.A. 2015/2016 Scorrimento graduatoria ammessi al corso di laurea in Scienze e Tecniche di Psicologia Cognitiva sessione estiva

A.A. 2015/2016 Scorrimento graduatoria ammessi al corso di laurea in Scienze e Tecniche di Psicologia Cognitiva sessione estiva A.A. 2015/2016 Scorrimento graduatoria ammessi al corso di laurea in Scienze e Tecniche di Psicologia Cognitiva sessione estiva I candidati idonei ammessi in graduatoria dovranno completare la procedura

Dettagli

Caratteristiche tecniche. Circuito di controllo. 40 ms Tempo di ricaduta in mancanza di alimentazione t R. Circuito d uscita

Caratteristiche tecniche. Circuito di controllo. 40 ms Tempo di ricaduta in mancanza di alimentazione t R. Circuito d uscita di espansione CS ME01 Caratteristiche tecniche Custodia Custodia in poliammide PA 6.6, autoestinguente V0 secondo UL 94 Grado di protezione IP40 (custodia), IP20 (morsettiera) Dimensioni vedere pagina

Dettagli

55.34T. SERIE 55 Relè per applicazioni ferroviarie 7 A. Relè per impieghi generali Montaggio ad innesto su zoccolo 4 scambi, 7 A

55.34T. SERIE 55 Relè per applicazioni ferroviarie 7 A. Relè per impieghi generali Montaggio ad innesto su zoccolo 4 scambi, 7 A SERIE Relè per applicazioni ferroviarie 7 A SERIE Relè per impieghi generali Montaggio ad innesto su zoccolo 4 scambi, 7 A Conformi alle normative EN 445-2:2013 (protezione contro fuoco e fumi), EN 61373

Dettagli

Serie 90 MCB Apparecchi modulari per protezione circuiti

Serie 90 MCB Apparecchi modulari per protezione circuiti Apparecchi modulari per protezione circuiti La consente di soddisfare qualsiasi esigenza di protezione da sovraccarico e cortocircuiti, per tutte le applicazioni civili, terziarie e industriali. La gamma

Dettagli

UNITÀ DI COMANDO E SEGNALAZIONE serie NP2

UNITÀ DI COMANDO E SEGNALAZIONE serie NP2 139 serie NP2 CARATTERISTICHE GENERALI Frequenza: 50/60 Hz AC; Tensione: fino ai 380Vac o fino ai 220Vdc; Tensione di isolamento Ui: 415V; Corrente termica convenzionale Ith: 10A; Grado di protezione IP40;

Dettagli

Il decreto sulle «Liberalizzazioni» Vittorio Verdone Direttore Auto, Distribuzione, Consumatori e Servizi Informatici Milano, 16 luglio 2012

Il decreto sulle «Liberalizzazioni» Vittorio Verdone Direttore Auto, Distribuzione, Consumatori e Servizi Informatici Milano, 16 luglio 2012 Il decreto sulle «Liberalizzazioni» Vittorio Verdone Direttore Auto, Distribuzione, Consumatori e Servizi Informatici Milano, 16 luglio 2012 Contenimento delle speculazioni sulle lesioni fisiche lievissime

Dettagli

ANNO 2007 IMPORTO TOTALE ANNUO 68,12 L. 62/2000 68,12 L. 62/2000 68,12 L. 62/2000 68,12 L. 62/2000 68,12 L. 62/2000

ANNO 2007 IMPORTO TOTALE ANNUO 68,12 L. 62/2000 68,12 L. 62/2000 68,12 L. 62/2000 68,12 L. 62/2000 68,12 L. 62/2000 N. 1 COGNOME NOME 2 RC 3 PM 4 RP 5 NU GD FINALITA' DEL BENEFICIO CONCESSO IMPORTO TOTALE ANNUO RIFERIMENTI LEGISLATIVI 6 AV 7 PD 8 KN 9 AL 10 AR 11 TG 12 LD 13 GL 14 DD 15 DL 16 BM 17 BM 18 BE 19 AM 20

Dettagli

Unità di comando e. segnalazione serie NP2

Unità di comando e. segnalazione serie NP2 Unità di comando e segnalazione serie NP2 1 serie NP2 CARATTERISTICHE GENERALI Frequenza: 50/60 Hz AC; Tensione: fino ai 380Vac o fino ai 220Vdc; Tensione di isolamento Ui: 415Vac; Corrente termica convenzionale

Dettagli

Serie 40 - Mini relè per circuito stampato ed a innesto 8-10 - 16 A. Caratteristiche 40.31 40.51 40.52

Serie 40 - Mini relè per circuito stampato ed a innesto 8-10 - 16 A. Caratteristiche 40.31 40.51 40.52 Serie 40 - Mini relè per circuito stampato ed a innesto 8-10 - 16 A Caratteristiche 40.31 40.51 40.52 Relè con 1 o 2 contatti 40.31-1 contatto 10 A (passo 3.5 mm) 40.51-1 contatto 10 A (passo 5 mm) 40.52-2

Dettagli

Dati dimensionali. Profondità apparecchi e contenitori

Dati dimensionali. Profondità apparecchi e contenitori INTERNATIONAL Profondità apparecchi e contenitori Confrontando i dati contenuti nelle tabelle "Profondità apparecchi" con quelli contenuti nella tabella "Profondità utile contenitori" è possibile verificare

Dettagli

9001 TRASPORTO PUBBLICO

9001 TRASPORTO PUBBLICO 9001 TRASPORTO PUBBLICO Legge regionale n. 30/98 art. 9 c. 2 SRM - RETI E MOBILITA' SPA 23.209,73 23.209,73 Pagina 1 di 24 9002 CONTRIBUTI PER INDIGENTI Delibera Consiglio Comunale n. 19 del 29/03/2000

Dettagli

BUILDING SOLUTIONS. BTNET Sistema di cablaggio strutturato

BUILDING SOLUTIONS. BTNET Sistema di cablaggio strutturato BUILDING SOLUTIONS BTNET Sistema di cablaggio strutturato BTNET INDICE INDICE SISTEMA BTNET 4 dall armadio di permutazione alla postazione di lavoro LA SOLUZIONE IN RAME 14 performance nell installazione

Dettagli

Hager Excel pallet article qty picture description packaging Price Price Euro net Euro net number

Hager Excel pallet article qty picture description packaging Price Price Euro net Euro net number 8 MY 406 240 interr autom 4p 6a 4,5 ka c 4m 36,42 8.740,80 8 MY 225 234 interr autom 2p 25a 4,5 ka c 2m 14,83 3.470,22 8 NC 416 A 108 interr autom 4p 16a 10 ka c 4m 60,34 6.516,72 8 MY 432 120 interr autom

Dettagli

Benvenuti nel mondo BTicino. Benvenuti a casa.

Benvenuti nel mondo BTicino. Benvenuti a casa. Benvenuti nel mondo BTicino. Benvenuti a casa. creatività da toccare con mano Con una collezione di placche completamente rinnovata, BTicino ti offre la possibilità di scegliere e combinare liberamente

Dettagli

Indice Installazione

Indice Installazione Indice 5-71 Installazione Supporti 5 Installazione da incasso e da parete 59 Colori placche 60 Placche speciali 62 Idrobox 64 Idrobox Plus 64 Soluzioni installative per il terziario 66 Dati dimensionali

Dettagli

Unità di comando e di segnalazione Ø 22

Unità di comando e di segnalazione Ø 22 e di segnalazione Ø Harmony XB Caratteristiche Trattamento di protezione In esecuzione normale TH Temperatura ambiente vicino all apparecchio Di stoccaggio C - 0 + 0 Di funzionamento C - + 0 per versioni

Dettagli

1 contatto, 10 A Contatti in AgNi + Au Morsetti a vite Montaggio su barra 35 mm (EN 60715) 7.xxx.5050

1 contatto, 10 A Contatti in AgNi + Au Morsetti a vite Montaggio su barra 35 mm (EN 60715) 7.xxx.5050 Serie 49 - Interfaccia modulare a relè 8-10 - 16 A 49 Caratteristiche 49.31-50x0 49.52/72-50x0 1 o 2 contatti - Interfaccia modulare a relè Contatti dorati (5 µm) per la commutazione di bassi carichi 49.31-50x0-1

Dettagli

Caratteristiche tecniche

Caratteristiche tecniche Modulo di sicurezza Modulo per arresti di emergenza e di controllo finecorsa per ripari mobili con contatti ritardati alla apertura degli ingressi, circuiti d'uscita a stato solido (es. barriere ottiche

Dettagli

Criteri per l integrazione l fotovoltaici

Criteri per l integrazione l fotovoltaici Criteri per l integrazione l degli impianti fotovoltaici Gerardo Montanino Direttore Operativo Energy Forum - Bressanone, 9 dicembre 2008 www.gsel.it 2 Indice Il Conto Energia Bilancio del Conto Energia

Dettagli

Esperto prof. C. Formica

Esperto prof. C. Formica Esperto prof. C. Formica Immagini e testi tratti dai website di: genome.wellcome.ac.uk, dnaftb.org, unipv.it, unimi.it, wikipedia.it, unibs.it, unina.it, uniroma.it, nih.gov, zanichelli.it, sciencemag.org,

Dettagli

90 RCD INTERRUTTORI MODULARI PER PROTEZIONE DIFFERENZIALE

90 RCD INTERRUTTORI MODULARI PER PROTEZIONE DIFFERENZIALE INTERRUTTORI MAGNETOTERMICI DIFFERENZIALI COMPATTI MDC Dati tecnici TIPO MDC 45 MDC 60 MDC 100 MDC 100 MA Norma di riferimento EN 61009-1 EN 61009-1 EN 61009-1 EN 61009-1 Corrente nominale (In) (A) 6-32

Dettagli

Annuario 231. Per i professionisti che si occupano di D.Lgs. 231/2001 Per le aziende in cerca di professionisti

Annuario 231. Per i professionisti che si occupano di D.Lgs. 231/2001 Per le aziende in cerca di professionisti Per i professionisti che si occupano di D.Lgs. 231/2001 Per le aziende in cerca di professionisti Perché? Le recenti azioni giudiziarie hanno indotto nelle aziende la necessità di dotarsi di un modello

Dettagli

SERIE 48 Interfaccia modulare a relè 8 A

SERIE 48 Interfaccia modulare a relè 8 A SERIE Interfaccia modulare a relè 8 A SERIE 2 contatti - Interfaccia modulare a relè con contatti guidati, larghezza 15.8 mm Tipo.12-2 scambio 8 A - Relè per circuito stampato con contatti guidati secondo

Dettagli

Data Logger Marconi Spy

Data Logger Marconi Spy Marconi Spy DataLogger Tutti i data logger Marconi Spy sono dotati di display LCD multifunzione (tranne Spy T), led Verde (funzionamento), led Rosso (allarme) e pulsante per la partenza del logger e marcatura

Dettagli

ANDAMENTO DEL MERCATO AUTOVETTURE IN ITALIA PER PROVINCIA E MACRO-AREA ANNO 2014

ANDAMENTO DEL MERCATO AUTOVETTURE IN ITALIA PER PROVINCIA E MACRO-AREA ANNO 2014 ANDAMENTO DEL MERCATO AUTOVETTURE IN ITALIA PER PROVINCIA E MACRO-AREA ANNO 2014 A CURA DELL AREA PROFESSIONALE STATISTICA A.G. FEBBRAIO 2015 ANDAMENTO MERCATO AUTOVETTURE IN ITALIA PER PROVINCIA E MACRO-AREA

Dettagli

Sensori Magnetici di Sicurezza

Sensori Magnetici di Sicurezza Sensori Magnetici di Sicurezza Sensori Magnetici di Sicurezza - Serie SMP1 Distanza di azionamento 5 mm SMP1AMG Sensori Magnetici di Sicurezza Contatti 1NA + 1NC SMP1A SMP1A K SMP1A 001M 1NA + SMP1A L

Dettagli

5. ALIMENTAZIONE e BATTERIE

5. ALIMENTAZIONE e BATTERIE ExiTV 5. ALIMENTAZIONE e BATTERIE ALIMENTATORI E CARICABATTERIE Alimentatore switching stabilizzato 3-12 Volt 600 ma Ingresso: 100 / 230 Vac Connettori: 5x2,1 / 5,5x2,5 / 3,5x1,35 / 4x1,7 / 2,35x0,75

Dettagli

SERIE 46 Relè per applicazioni ferroviarie 8-16 A 46.52T 46.61T

SERIE 46 Relè per applicazioni ferroviarie 8-16 A 46.52T 46.61T SERIE Relè per applicazioni ferroviarie 8-16 A SERIE Relè ad innesto Tipo.52T -- 2 scambi 8 A Tipo.61T -- 1 scambio 16 A Conformi alle normative EN 45545-2:2013 (protezione contro fuoco e fumi), EN 61373

Dettagli

Foglio n. 1 IMPORTO TOTALE EURO 12.000,00. B&G Elettrica Trading di Bernasconi M. e C. SCAFFALE N. 1 POS. 1

Foglio n. 1 IMPORTO TOTALE EURO 12.000,00. B&G Elettrica Trading di Bernasconi M. e C. SCAFFALE N. 1 POS. 1 SCAFFALE N. 1 Foglio n. 1 POS. 1 NOVOMAX G-30 800 QUANTITA N. 4 SEZIONABILI PARTE FISSA + PARTE MOBILE N. 1274128 SACE 600V-800A N. 1274129 SACE 600V-800A N. 1274130 SACE 600V-800A N. 1274127 SACE 600V-800A

Dettagli

Polizia di Stato Questur a di Tr ento

Polizia di Stato Questur a di Tr ento Polizia di Stato Questur a di Tr ento Elenco dei passaporti emessi a seguito di istanze presentate presso gli sportelli URP della Questura di Trento e presso i Commissariati della Polizia di Stato di Rovereto

Dettagli

ELETTROMECCANICI ELETTROMECCANICI CONDENSATORI ELETTRONICI CON PREDISPOSIZIONE CONDENSATORE PER PULSANTI LUMINOSI

ELETTROMECCANICI ELETTROMECCANICI CONDENSATORI ELETTRONICI CON PREDISPOSIZIONE CONDENSATORE PER PULSANTI LUMINOSI RELÈ RELÈ AD IMPULSI AD INCASSO [pag. 112-114] ELETTROMECCANICI ELETTROMECCANICI CONDENSATORI ELETTRONICI MINIATURIZZATI PER PULSANTI CON PREDISPOSIZIONE LUMINOSI CONDENSATORE PER PULSANTI LUMINOSI 112AC/I

Dettagli

Alimentatori a singola uscita da 25W a 320W

Alimentatori a singola uscita da 25W a 320W ALIMENTATORI switching Alimentatori a singola uscita da 25W a 320W ASI-2512 / 24 ASI-4012 / 24 ASI-6012 / 24 ASI-10012 / 24 ASI-15012 / 24 ASI-32012 / 24 ASIPFC-32012 / 24 ASI-2512 ASI-2524 ASI-4012 ASI-4024

Dettagli

2 contatti, 6 A Passo 5 mm Montaggio su circuito stampato o zoccoli serie 95

2 contatti, 6 A Passo 5 mm Montaggio su circuito stampato o zoccoli serie 95 Serie 44 - Mini relè per circuito stampato 6-10 A Caratteristiche 44.52 44.62 Relè con 2 contatti 44.52-2 contatti 6 A (passo 5 mm) 44.62-2 contatti 10 A (passo 5 mm) Montaggio su circuito stampato - diretto

Dettagli

UNA VISIONE D INSIEME DEL SISTEMA SCOLASTICO

UNA VISIONE D INSIEME DEL SISTEMA SCOLASTICO UNA VISIONE D INSIEME DEL SISTEMA SCOLASTICO - 49 - 3.1 INTRODUZIONE Volendo descrivere le province utilizzando contemporaneamente gli indicatori relativi alle diverse tematiche analizzate prima in modo

Dettagli

1.6 Serie modulari per uso domestico. Serie UNIBOX Serie EVOLUTION Serie PROTECTA

1.6 Serie modulari per uso domestico. Serie UNIBOX Serie EVOLUTION Serie PROTECTA modulari per uso domestico UNIBOX 80 8 Contenitori portafrutto da parete CONTENITORI DA PARETE - IP0 UNIBOX CONTENITORI DA PARETE - IP55 UNIBOX modulo 68x8x5 5/00 i 6. modulo 68x8x66 5/80 i 6.5 moduli

Dettagli

Bobine per elettrovalvole

Bobine per elettrovalvole MAKING MODERN IVING POSSIBE Scheda tecnica e elettrovalvole e le bobine Danfoss vengono in genere ordinate separatamente per consentire la massima flessibilità e poter selezionare una combinazione di valvola

Dettagli

Bobine solenoidi. Scheda tecnica

Bobine solenoidi. Scheda tecnica Scheda tecnica Bobine solenoidi e elettrovalvole e le bobine Danfoss vengono in genere ordinate separatamente per consentire la massima flessibilità e poter selezionare una combinazione di valvola e che

Dettagli

Serie 38 - Interfaccia modulare a relè A

Serie 38 - Interfaccia modulare a relè A Serie 38 - Interfaccia modulare a relè 0.1-2 - 3-5 - 6-8 - 16 A SERIE 38 Caratteristiche Estrazione del relè tramite il ponticello plastico di ritenuta e sgancio Fornito con circuito di presenza tensione

Dettagli

RSB1A120F7 Relè plug-in interfaccia - Zelio RSB - 1 C/O - 120 V CA - 12 A

RSB1A120F7 Relè plug-in interfaccia - Zelio RSB - 1 C/O - 120 V CA - 12 A Characteristics Relè plug-in interfaccia - Zelio RSB - 1 C/O - 120 V CA - 12 A Caratteristiche tecniche Forma del pin Presentazione Stato Commerciale Gamma di prodotti Nome gamma Tipo di prodotto o componente

Dettagli

T R I BU N A L E D I T R E V IS O A Z I E N D A LE. Pr e me s so

T R I BU N A L E D I T R E V IS O A Z I E N D A LE. Pr e me s so 1 T R I BU N A L E D I T R E V IS O BA N D O P E R L A C E S S IO N E C O M P E TI TI V A D EL C O M P E N D I O A Z I E N D A LE D E L C O N C O R D A T O PR EV E N T I V O F 5 Sr l i n l i q u i da z

Dettagli

SENTRON Interruttori di manovra-sezionatori 3L, 3K, 3N

SENTRON Interruttori di manovra-sezionatori 3L, 3K, 3N SENTRON Interruttori di manovra-sezionatori L, K, N Interruttori di manovra-sezionatori con fusibili KL fino a 800 A Schema assemblaggio n Schema assemblaggio 7 2 NSE0_0557b 4 5 6 7 9 7 SENTRON KL e SENTRON

Dettagli

Statistica Annuale R.C. Auto Esercizio 2007. Sergio Desantis e Gianni Giuli Statistiche e Studi Attuariali ANIA

Statistica Annuale R.C. Auto Esercizio 2007. Sergio Desantis e Gianni Giuli Statistiche e Studi Attuariali ANIA Statistica Annuale R.C. Auto Esercizio 2007 Sergio Desantis e Gianni Giuli Statistiche e Studi Attuariali ANIA Milano, 25 febbraio 2009 CONTENUTI 1. I risultati della nuova statistica annuale RC Auto gli

Dettagli

Catalogo Minimedia 02/12/2013

Catalogo Minimedia 02/12/2013 Auguri AG 8019118110220 8019118110237 8019118110244 8019118110251 AG38 - f.to 11x17; pz. 10; pr. cons. 1,8; AG39 - f.to 11x17; pz. 10; pr. cons. 1,8; AG40 - f.to 11x17; pz. 10; pr. cons. 1,8; AG41 - f.to

Dettagli

Serie 85 - Relè temporizzato ad innesto 7-10 A. Caratteristiche

Serie 85 - Relè temporizzato ad innesto 7-10 A. Caratteristiche Serie 85 - Relè temporizzato ad innesto 7-10 A Caratteristiche 85.02 85.03 85.04 Temporizzatore ad innesto 85.02-2 contatti 10 A 85.03-3 contatti 10 A 85.04-4 contatti 7 A Multifunzione Sette scale tempi

Dettagli

ALLEGATO 2 PROSPETTO DEI VEICOLI OGGETTO DELLA PRESENTE ASSICURAZIONE. C.V. peso a classe ANNO N. MEZZO COSTRUTTORE MODELLO TARGA.

ALLEGATO 2 PROSPETTO DEI VEICOLI OGGETTO DELLA PRESENTE ASSICURAZIONE. C.V. peso a classe ANNO N. MEZZO COSTRUTTORE MODELLO TARGA. ALLEGATO 2 PROSPETTO DEI VEICOLI OGGETTO DELLA PRESENTE ASSICURAZIONE N. MEZZO COSTRUTTORE MODELLO TARGA 18 15 1 3 4 5 6 7 8 9 10 12 ANNO ANNO CC C.V. peso a classe FISC. KW pieno carico SPECIALE EFFEDI

Dettagli

Commutatori motorizzati 3KA71

Commutatori motorizzati 3KA71 Descrizione Impiego I commutatori motorizzati della serie 3KA71, permettono di realizzare con comando a distanza il sezionamento, l interruzione e la commutazione di linee in bassa tensione. I commutatori

Dettagli

SERIE RB Relè bistabile 8 A

SERIE RB Relè bistabile 8 A SERIE SERIE Relè bistabile di commando e segnalazione.14 Montaggio su barra 35 mm (EN 60715).22 Base undecal, montaggio su zoccolo 90.21 2 o 4 contatti in scambio Tensione di alimentazione DC Versione

Dettagli

Serie 55 - Relè industriale 7-10 A. Caratteristiche Relè per impieghi generali con 2, 3 o 4 contatti

Serie 55 - Relè industriale 7-10 A. Caratteristiche Relè per impieghi generali con 2, 3 o 4 contatti Serie 55 - Relè industriale 7-10 A Caratteristiche 55.12 55.13 55.14 Relè per impieghi generali con 2, 3 o 4 contatti Montaggio su circuito stampato 55.12-2 contatti 10 A 55.13-3 contatti 10 A 55.14-4

Dettagli

BUILDING SOLUTIONS. BTNET Sistema di cablaggio strutturato

BUILDING SOLUTIONS. BTNET Sistema di cablaggio strutturato BUILDING SOLUTIONS BTNET Sistema di cablaggio strutturato BTNET INDICE INDICE SISTEMA BTNET 4 dall armadio di permutazione alla postazione di lavoro LA SOLUZIONE IN RAME 14 performance nell installazione

Dettagli

Serie 60 - Relè industriale 6-10 A. Caratteristiche

Serie 60 - Relè industriale 6-10 A. Caratteristiche Serie 60 - Relè industriale 6-10 A Caratteristiche Montaggio ad innesto su zoccolo Relè industriale 10 A 2 o 3 contatti in scambio Contatti senza Cadmio (versione preferita) Bobina AC o DC UL Listing (combinazione

Dettagli

IL VALORE DEI COMPRENSORI LAPIDEI ITALIANI PER L ECONOMIA NAZIONALE.

IL VALORE DEI COMPRENSORI LAPIDEI ITALIANI PER L ECONOMIA NAZIONALE. IL VALORE DEI COMPRENSORI LAPIDEI ITALIANI PER L ECONOMIA NAZIONALE. IL SALDO COMMERCIALE A cura di: Manuela Gussoni Ufficio studi IMM 21 maggio 2014 In un contesto di sostanziale stazionarietà dell export

Dettagli

POWER CATALISTINO 2016 CATALISTINO 2016 LIGHTING CATALISTINO POWER 2016 CATALISTINO

POWER CATALISTINO 2016 CATALISTINO 2016 LIGHTING CATALISTINO POWER 2016 CATALISTINO CATALISTINO 2016 Abbiamo fatto una scelta ben precisa: innovare. Creare ogni giorno qualcosa di meglio rispetto al giorno precedente. Esplorare nuove strade che nessuno ha mai percorso. Questa è la nostra

Dettagli

SERIE RR Relè rapido 8 A

SERIE RR Relè rapido 8 A SERIE Relè rapido 8 SERIE Relè rapido.14 Montaggio barra 35 mm (EN 60715).24 Base undecal, montaggio su zoccolo 90.21 4 contatti in scambio o 3 NO + 1 scambio di alimentazione DC Tempo di intervento 3

Dettagli

LIMITATORI DI SOVRATENSIONE (SPD)

LIMITATORI DI SOVRATENSIONE (SPD) LIMITATORI DI SOVRATENSIONE (SPD) SCARICATORE DI CORRENTE DA FULMINE classe I (B) SCARICATORE con circuito composto da spinterometro autoestinguente non soffiante, per la protezione da sovratensione di

Dettagli

Materiale contatti AgNi, adatto per carichi resistivi, debolmente induttivi e carichi motore fluorescenti compatte (CFL) W

Materiale contatti AgNi, adatto per carichi resistivi, debolmente induttivi e carichi motore fluorescenti compatte (CFL) W Serie - Contattori modulari 25 A SERIE Caratteristiche.32.0.xxx.1xx0.32.0.xxx.4xx0 Contattore modulare 25 A - 2 contatti Larghezza 17.5 mm Apertura contatti NO 3 mm, doppia rottura Bobina e contatti per

Dettagli

LAVORI - 07I05 - IST. GALLI (BG) COMPUTO METRICO ESTIMATIVO

LAVORI - 07I05 - IST. GALLI (BG) COMPUTO METRICO ESTIMATIVO LAVORI - 07I05 - IST. GALLI (BG) COMPUTO METRICO ESTIMATIVO Quadri di bassa tensione 1 IE.01 Quadro di bassa tensione di consegna (BOX IN PREFABBRICATO O MURATURA INCLUSO) Totale a corpo 1,00 99,40 99,40

Dettagli

S 200 L, S 200, S 200 M

S 200 L, S 200, S 200 M Gli interruttori magnetotermici proteggono le installazioni da sovraccarichi e corto circuiti, assicurando affidabilità e sicurezza nelle operazioni. La nuova serie S 00 System pro M compact soddisfa le

Dettagli

RXM4AB1BD Relè plug-in miniatura - Zelio RXM - 4 C/O - 24 V CC - 6 A

RXM4AB1BD Relè plug-in miniatura - Zelio RXM - 4 C/O - 24 V CC - 6 A Characteristics Relè plug-in miniatura - Zelio RXM - 4 C/O - 24 V CC - 6 A Caratteristiche tecniche Forma del pin Tensione nominale di isolamento [Ui] Presentazione Stato Commerciale Gamma di prodotti

Dettagli

LOTTO 4 - POLIZZA RCA - Elenco mezzi A.S.L. di Brescia

LOTTO 4 - POLIZZA RCA - Elenco mezzi A.S.L. di Brescia LOTTO 4 - POLIZZA RCA - Elenco mezzi A.S.L. di Brescia ALLEGATO R N. Veciolo Tipo Veicolo Targa/ Telaio CF oppure C.C. Q KW Prima Immatr Classe B/M Valore Assicurato RCA Gar. Comp.ri I/F Eventi Totale

Dettagli

INDICE ANALITICO. Marca Codice Art. Pag. Marca Codice Art. Pag. AGB 108

INDICE ANALITICO. Marca Codice Art. Pag. Marca Codice Art. Pag. AGB 108 ANTONIOLI 189 ANTONIOLI 189 A40457 372 B00502 3 B00502 13 373 B00502 15 373 B00502 16 373 B00503 373 B00570 367 B00572 366 B00580 367 B00590 01 366 B00590 03 366 B00590 15 368 B00590 17 368 B00591 364

Dettagli

TRACER218 MODULO DATALOGGER RS485 MODBUS SPECIFICA PRELIMINARE

TRACER218 MODULO DATALOGGER RS485 MODBUS SPECIFICA PRELIMINARE TRACER218 MODULO DATALOGGER RS485 MODBUS SPECIFICA PRELIMINARE V.00 AGOSTO 2012 CARATTERISTICHE TECNICHE Il modulo TRACER218 485 è un dispositivo con porta di comunicazione RS485 basata su protocollo MODBUS

Dettagli

RELAZIONE FINANZIARIA 31 DICEMBRE 2013

RELAZIONE FINANZIARIA 31 DICEMBRE 2013 RELAZIONE FINANZIARIA AL 31 DICEMBRE 213 PAGINA BIANCA 3/58 Indice Organi Sociali... 6 Consiglio di Amministrazione... 6 Collegio Sindacale... 6 Società di Revisione... 6 Specialist... 6 Nomad... 6 Struttura

Dettagli

Contattori Salvamotori Relè termici

Contattori Salvamotori Relè termici Panorama Contattori Relè termici 1SDC100002B0901 Un ampia gamma di contattori Contattori ad alte prestazioni per ogni tipologia Contattori miniaturizzati per applicazioni compatte - fino a 5,5 kw / 5 hp

Dettagli

Interruttori magnetotermici Serie S 290 caratteristiche tecniche

Interruttori magnetotermici Serie S 290 caratteristiche tecniche Interruttori magnetotermici Serie S 90 caratteristiche tecniche S 90 Norme di riferimento CEI EN 60898, CEI EN 60947- Corrente nominale In [A] 80 In 100 Poli P. 4P Tensione nominale Ue P, 4P [V] 30-400

Dettagli

SERIE 80 Temporizzatore modulare 16 A. Multitensione Multifunzione

SERIE 80 Temporizzatore modulare 16 A. Multitensione Multifunzione SERIE Temporizzatore modulare 16 A SERIE Temporizzatori multifunzione e monofunzione.01.11.01 - Multifunzione & multitensione.11 - Ritardo all'inserzione, multitensione Larghezza 17.5 mm Sei scale tempi

Dettagli

LE NUOVE REGOLE DI CONFORMITÀ

LE NUOVE REGOLE DI CONFORMITÀ NORMATIVA LE NUOVE REGOLE DI CONFORMITÀ all Allegato A CEI 64-8/3 LIVELLO 3 IL SISTEMA DOMOTICO MY HOME My Home è la soluzione domotica di BTicino. È un sistema rivoluzionario che utilizza la più moderna

Dettagli

INTERRUTTORI DI SICUREZZA AD AZIONATORE SEPARATO

INTERRUTTORI DI SICUREZZA AD AZIONATORE SEPARATO AD AZIONATORE SEPARATO Serie -FL-FR-FX-FC-FW Custodie: - Serie, FL, FC in metallo - Serie FR, FX, FW in tecnopolimero rinforzato con fibra di vetro Grado di protezione: IP67 Entrata con: - Serie, FR 1

Dettagli

ANDAMENTO DEL MERCATO AUTOVETTURE IN ITALIA PER PROVINCIA E MACRO-AREA ANNO 2013

ANDAMENTO DEL MERCATO AUTOVETTURE IN ITALIA PER PROVINCIA E MACRO-AREA ANNO 2013 ANDAMENTO DEL MERCATO AUTOVETTURE IN ITALIA PER PROVINCIA E MACRO-AREA ANNO 2013 A CURA DELL AREA PROFESSIONALE STATISTICA A.G. GENNAIO 2014 ANDAMENTO MERCATO AUTOVETTURE IN ITALIA PER PROVINCIA E MACRO-AREA

Dettagli

Multitensione Multifunzione. Multitensione Monofunzione

Multitensione Multifunzione. Multitensione Monofunzione Serie 80 - Temporizzatore modulare 16 A Caratteristiche Temporizzatori multifunzione e monofunzione - Multifunzione & multitensione 80.11 - Ritardo all'inserzione, multitensione Larghezza 17.5 mm Sei scale

Dettagli

Causali Consulenti del Lavoro

Causali Consulenti del Lavoro Causali Consulenti del Lavoro Codice Descrizione Codice posizione Tipo inizio periodo riferimento AG00 AL00 AN00 AO00 AP00 AQ00 AR00 provinciale di Agrigento provinciale di Alessandria provinciale di Ancona

Dettagli

Interruttori magnetotermici differenziali DS201 Caratteristiche tecniche

Interruttori magnetotermici differenziali DS201 Caratteristiche tecniche Interruttori magnetotermici differenziali Caratteristiche tecniche CARATTERISTICHE TECNICHE Norme di riferimento Caratteristiche Tipo (forma d onda del guasto a terra) elettriche Poli Corrente nominale

Dettagli

Contatti porta ad apertura positiva serie DS A

Contatti porta ad apertura positiva serie DS A Contatti porta ad apertura positiva serie DS A Caratteristiche tecniche Interruttore di sicurezza a doppia interruzione ad apertura positiva. Adatto per il controllo di porte automatiche di ascensori.

Dettagli

AVVIATORI TIPOLOGIE DI AVVIATORI

AVVIATORI TIPOLOGIE DI AVVIATORI 7 AVVIATORI TIPOLOGIE DI AVVIATORI CURVA AVVIATORI IMPIEGO COPPIA DI AVVIAMONETO Ca DI AVVIAMENTO Ia Diretti Motori di piccola potenza quantomeno con potenza compatibile con la rete; macchine che non necessitano

Dettagli

Componenti per impianti fotovoltaici

Componenti per impianti fotovoltaici Componenti per impianti fotovoltaici Inverter SunEzy 152 Quadri stringa SunEzy 154 Interruttori automatici in CC C60PV-DC Interruttore non automatico in CC C60NA-DC Interruttore non automatico in CC SW60-DC

Dettagli

SCHEMA DI CONNESSIONE

SCHEMA DI CONNESSIONE END POINT XIPI001 Alimentazione: 12VDC Frequenza di trasmissione dati: 2,4GHz Fino a 30mt in campo chiuso Assorbimento massimo: 20mA (senza relè collegati) Numero di canali radio: 16 Fino a 60mt in campo

Dettagli

Codice Watt Volt Amp. Dim. mm Peso Tipo Costo. ST10/P 10 17,8 0,57 353x293x35 1,5 Policristallino Luxor

Codice Watt Volt Amp. Dim. mm Peso Tipo Costo. ST10/P 10 17,8 0,57 353x293x35 1,5 Policristallino Luxor PANNELLI SOLARI Codice Watt Volt Amp. Dim. mm Peso Tipo Costo ST10/P 10 17,8 0,57 353x293x35 1,5 Policristallino Luxor ST50/P 50 17,5 2,93 665x538x35 5,5 Policristallino Luxor ST80/M 80 17,6 4,5 1194x542x35

Dettagli

MW63-160 - 250 NOVITA. colori. Megaswitch. Sezionatori. Sezionatori Megaswitch

MW63-160 - 250 NOVITA. colori. Megaswitch. Sezionatori. Sezionatori Megaswitch MW63-160 - 250 R NOVITA R 245 da 63 a 250A Caratteristiche generali è la nuova gamma di sezionatori Bticino per le applicazioni industriali. Questi sezionatori trovano impiego nei quadri e negli armadi

Dettagli